Gość Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Pisal, ze po parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Kłuje w oczy ten mosso ;-) poza tym fajny sztywniak Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Teraz z drugiej strony Wrzuciłbyś Stujumper jakąś porządną fotę, ten rower zasługuje na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 @Erzurum cała kasa idzie na browar i zdjęcia są zrobione latarką, bo brakuje na aparat @Adnnn nie mam czasu na dokładne rozpiski, baa nawet nie pamiętam wagi poszczególnych części @ukaniex blat 38t w sam raz na lanserkę po parku i na ponad 300 KOMów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Nie wiem, czy zdjecie avatara jest Twoje, ale jesli, to mam pytanie. Czy ta donica /chyba dobrze rozpoznalem/ jest zbrojona.... A zeby nie bylo, iz nie na temat, co to znaczy "300KOMow"? To jakies KODowskie dzadostwo? U mnie na wsi tego nie znaja, chyba, ze KOMorke/ takie cus, co sie narzedzia czy ziemniaki trzyma/. A zdjecie fakt, skoro walisz piwo, to daj lyka komus, zeby zrobil czyms innym niz latarka, np. KOMorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Zdj. moje tuz po wyjściu z paki...donica-nie wiem, bo chwilowo tylko "przycupnąłem" zmęczony świętowaniem na wolności, a KOMy to takie korony Króla godne...załóż Strave to będziesz wiedział o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 A Ty @shotgun w tej zbroi z avatara jeździsz i nawet nie wiesz, że teraz ludzie mają smartfony i w nich aplikacje do ścigania się z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Wyobraz sobie, ze wiem co to smartfon, nawet wiem co to Strava, ale caly zamet wokol niej mnie doszczetnie nie interesuje. Mam tyle lat, ze nie musze nikomu nic udowadniac. A propo pancerza, teraz uzywam taki - http://joemonster.org/art/34840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Czas na wujscie z szafy:P Odkad przestałem mierzyc odległości dzienne na podstawie durnych aplikacji, jazda na rowerze okazala sie duzo bardziej ciekawa i przynosi wiecej frajdy:) Także rozumiem cie @shotgun i popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że nie pojawia się zdjęcie wklejone z pjotos.google Czy mógłby mnie ktoś odesłać do jakiejś pomocy, gdzie pokazane jest jak wklejać zdjęcia? Edytowane 2 Listopada 2016 przez montell81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t.j.tomasz Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że nie pojawia się zdjęcie wklejone z pjotos.google Czy mógłby mnie ktoś odesłać do jakiejś pomocy, gdzie pokazane jest jak wklejać zdjęcia? Hej, ja używam IMGUR i jest ok, bo mogę wrzucić zdjęcie jako BB code, a nie odnośnik. Na tym forum pewnie jest to gdzieś napisane, ale na innym szybciej znalazłem: http://slrr.pl/forum/temat-1128-imgur--wrzucanie-zdjec-na-forum.html Specem w tej materii nie jestem - na pewno jest jeszcze 1 mld sposobów, żeby to zrobić, trzeba szukać. Edytowane 2 Listopada 2016 przez t.j.tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijanka96 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 @montell81Rower bomba. Czarna rakieta Tylko nie myślałeś nad czarnymi trytytkami na osłonie przed łańcuchem?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Dzięki Docelowo zaciski mają być czarne, jednak nie miałem innych pod ręką, a chciałem wybrać się na dziewiczą przejażdżkę Rura sterowa też będzie docięta po znalezieniu odpowiedniej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper1 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Mój SUPERIOR 979 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Nie wiem, czy mi uwierzycie, ale były kiedyś czasy kiedy nie lało i nie wiało Edytowane 3 Listopada 2016 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Mój SUPERIOR 979 ... Pięknie się prezentuje SUP. Gratuluję roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Uwielbiam swój rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Rower bomba. Czarna rakieta Tylko nie myślałeś nad czarnymi trytytkami na osłonie przed łańcuchem?;> Raczej fioletowa rakieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Dzięki Docelowo zaciski mają być czarne, jednak nie miałem innych pod ręką, a chciałem wybrać się na dziewiczą przejażdżkę Rura sterowa też będzie docięta po znalezieniu odpowiedniej pozycji. Najlepsza rzecz pod słońcem i prawie jej nie widać. http://www.effettomariposa.eu/en/products/shelter-off-road/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Jakby jeszcze naklejka z tej folii nie kosztowala tyle co bloczek z keramzytu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Dzięki za info o tych naklejkach, ale taśma izolacyjna i dętka wystarczająco spełnia zadania. Na szczęście nie jestem tak pedantyczny by mnie to kłuło w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Trochę się ubłociłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi