mdhlodz Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mój rower https://youtu.be/S41PEG-CC6A Pieniny, zjazd z góry Lubań szlakiem na Krościenko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mój już był ale dawno nie jeździłem więc wstawiam fote z dzisiaj Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Llandegla? Szacunek.. I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Llandegla? Szacunek.. I. Tak.Najbliżej mam Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez drwal44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalinowySorbet Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Kolejny udany wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Jak na temat "pokaż swojego ..." to niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Z nowymi oponami - Continental Race King. Dwa wypady w teren i już wiem, że czym prędzej trzeba wrócić do Maxxis Ikon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Bersdorfer See Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez schwinn0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jezioro Hańcza. Tamtejszy singiel polecam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 2x 29 i 27.5 po środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 co to za machina ? uprasza sie o zdjecie od strony napedu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Machina to Zadymiarz (Canfield Brothers Riot), opisałem go tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/206463-rower-zadymiarz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Niektóre zdjęcia powinny trafiać do tego wątku- http://www.forumrowerowe.org/topic/182057-zdjecia-codziennie-jedno-zdjecie/page-137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menor Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artifj1200 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Późno wieczorne latanie ;-) No i fajnie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Pod słońce to nie najlepsza opcja, mimo "wieczoru". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artifj1200 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 To tafla jeziora zrobiła takie podbicie, zdjęcie zrobione dzisiaj przed 20 , nieco podkręcone kontrastem :-D No i fajnie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb3 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 ŁAPAĆ I PODZIWIAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 7 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2016 no fakt, taki ładny kolor wody, naturalny taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Z nowymi oponami - Continental Race King. Dwa wypady w teren i już wiem, że czym prędzej trzeba wrócić do Maxxis Ikon. Podkusiło na zmianę? Ja jeździłem na Ikonach na 26" i byłem zadowolony, a potem przy zakupie 29era pojeździłem trochę na fabrycznym klockowatym secie tough tom/rapid rob i kupiłem "popularny i polecany" zestaw rocket ron/racing ralph. Teraz leżą mi w pokoju w sumie 4 prawie nowe opony schwalbe a w 29erze założone Ikony pasuje idealnie powiedzenie z pracy: "jak działa to nie ruszaj" pzdr i sorry za offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Jak zrobić by foto bylo widac w treści? Edytowane 8 Września 2016 przez mdhlodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) juz sie tu pojawilismy,ale przypomnimy sie jeszcze raz tutaj katalogowo 12,5 z pedalami i po zejsci z wagi do okolo 8,5vz pedalami Edytowane 9 Września 2016 przez mrovka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki74 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) W HDR mi nie wyszło, lekko ruszyłem. Wybrałem jedno zdjęcie lekki retusz i zrobiłem czarno-białe. W tle Szrenica i Śnieżne Kotły, zdjęcie nie oddaje tego widoku.Miało być do Codziennie Jedno Zdjecie, Ale dawno nie pokazywałem mojego 29er btw Widzę że zrezygnowałeś z przerzutki przedniej dwóch tarcz, zmiana kiery, mostek, koła, amor ?. . Co jeszcze ? Edytowane 9 Września 2016 przez Miki74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 i po zejsci z wagi do okolo 8,5vz pedalami A świnie latają ... następne zdjęcie twojego 29`era proszę na wadze Około 4 kg ważyły stare koła z oponami ... pobieżnie przeglądając foty to z istotnych elementów tylko one się zmieniły. Chcesz powiedzieć ze nowe wazą 0 ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi