HerrMann Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Dać człowiekowi spokój. Wybrał, zapłacił, zaufał sprzedawcy. A że sprzedawca swoim niedbalstwem i ignorancją mógł go wysłać na wózek to już sprawa CYWILNA, ocierająca się o KRYMINALNĄ. Omijać łukiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pittras Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 obstawiam ze byl rozkrecony nieco do transportu i kolega tak sobie skrecil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Było zdjęte tylko przednie koło i kierownica do przykręcenia.... Doświadczenia nabieram stopniowo dzisiejszy dzień był tego przykładem Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Nic złego do czasu No i elegancko, na pewno od razu lepiej jeździ Niech teraz służy tak jak powinien. Tutaj nie chodzi że nie są dla wszystkich. Nie każdy rodzi się ekspertem dlatego są takie miejsca jak to forum żeby pomóc i doradzić. Każdy z nas kiedyś zaczynał z zerową wiedzą. Ja jak pierwszy raz widziałem jak kumpel pompuje amortyzator to myślałem że sobie ze mnie jaja robi Z czasem kolega @@RainbowHunterPL, nabierze wiedzy i doświadczenia. Teraz to niebo a ziemia sterowność się zdecydowanie poprawiła a rower kupowałem bezpośrednio z Northtec Rowery Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Splr Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Brawa, brawa. Teraz nic tylko śmigać. Ale poprawiłeś nam rupieciom rowerowym humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Na 59 stronie druciarstwa ostatnio była mowa o tym ale rowerek kosztował 230 złotych http://www.forumrowerowe.org/topic/144710-druciarstwo-najwieksze-rowerowe-druciarstwo/page-59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianosr3 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 No to prosze: Wysłane z mojego D450 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Te rower miał być a nie trzecie spotkanie ... z Lazarro, uśmiechną byś się chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianosr3 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Ok [emoji1] a co do roweru: Wysłane z mojego D450 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Wygodnie Ci z tak zadartym nosem od siodła i wysoko/płasko ustawionymi manetkami? Nie to, żebym się czepiał. Ja tylko dociekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jedno pytanie mam aktualnie kierownice 680mm w tym northtecu giętą czy wymiana na prostą 720mm poprawi sterowność i wygode? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Miałeś obrócony widelec i ci nie przeszkadzało ... a teraz wymianą kierownicy i głupimi 40'ma mm chcesz coś poprawiać ? CZAD ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baania Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Jedno pytanie mam aktualnie kierownice 680mm w tym northtecu giętą czy wymiana na prostą 720mm poprawi sterowność i wygode? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Ja ostatnio w moim Romecie Rambler zmieniałem z prostej 720mm na giętą 680mm właśnie dla wygody. Wg mnie gięta jest dużo wygodniejsza. Na prostej kierownicy po 20km czułem dyskomfort. W sterowności nie widzę różnicy. A tak wygląda mój Rambler 3.0 2015 29" Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez baania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianosr3 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Poprawiłem to. Wysłane z mojego D450 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 No i pięknie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Pięknie będzie jak przyjdą tarcze i koła z oponami i nowy amorek Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Pięknie będzie jak przyjdą tarcze i koła z oponami i nowy amorek Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Hmmm, to jaki sens był w kupowaniu tego roweru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Części pójdą do roweru dziewczyny Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
headder Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Z ostatniego freeride'u po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lehi Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Brudas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 W doborowym towarzystwie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomachos Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Skrzyczne w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Dawno nic nie publikowałem ... taki lekko zasłonięty ale liczy się miejsce. Pod Malinowską skałą w drodze z Baraniej na Skrzyczne Max "firmowo" ... z brandowanym plecaczkiem i bidonami. Pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Po maratonie w Lubomierzu tak jak powinien wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spascmar Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeden z wielu "tuneli" pod nowa siódemka Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Spascmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi