maciej762 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 A gdzie ją wozić? To bardzo dobre miejsce. Jeżdżę tak od 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Cube Attention 2015. Już go kiedyś pokazywałem, ale zmieniło się kilka rzeczy więc jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Zawsze przychodzi czas pożegnań. To ostatnie zdjęcie Kodeinki, przyznaję, że w nieco festyniarskiej odsłonie. Żegnaj! A teraz... czas na dobrą zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Natomiast u mnie przywitanie Krampuśniaka po półrocznej rozłące: Stal, duużo stali. Oraz Bosman POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adithetank Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Czemu jeździsz z przejściówką wkręconą w wentyl? Taka moda teraz? taka moda żeby na stacji nie było szkoda , jak kompresor powietrza nie zapoda , bo przejściówki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb3 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Mój rumak do eksplorowania nieznanych terenów! Zgadnijcie który - biały czy czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) Wiadomo że biały czarni niech wracają na swój ląd Przy okazji ogierów, rumaków i arabskiej wiosnyimage Edytowane 18 Lipca 2016 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msstefan Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Mój rumak do eksplorowania nieznanych terenów! Zgadnijcie który - biały czy czarny? Jak lakier w tym Canyonie? Mat ciezko w utrzymaniu i rysuje sie od owadow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb3 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Lakier wydaję się być solidny. Przejechane już prawie 1500 km i nie ma śladu. Porysował się tylko lekko na górnej rurze przy dzwonie i z kontaktem z klamką hamulca (metalowa). Prawdę mówiąc to wgniotka jest większa niż zarysowanie. Rama jest anodowana i mam wrażenie, że nie jest to typowy zwyczajny lakier. Wygląda jakby był mocniej związany z samą strukturą ramy. Mycie go to też bajka. Schodzi bez problemu na szmatkę i wodę. Przyznam jednak, że nie miałem jeszcze okazji go urąbać solidnie błotem i innym łajnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 No jak anodowana to jaki lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 nie jest to typowy zwyczajny lakier. Wygląda jakby był mocniej związany z samą strukturą ramy. Bo jak anodowana to anodowana. Lakier ewentualnie bezbarwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Natomiast u mnie przywitanie Krampuśniaka po półrocznej rozłące: Stal, duużo stali. Oraz Bosman POZDRo-:ver Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Góra Chełmska, Koszalin, opuszczony stadion. Dni testowe Treka, wspaniały rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Dni testowe Treka, wspaniały rower fakt ujeżdżałem go przed Tobą, może nawet ten sam rower. W terenie frunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Po myciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klenczonu Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Na wyprawie po Mazurach Przepraszam za zamieszczenie zdjęcia nie w tym temacie Proszę o przeniesienie lub skasowanie Edytowane 26 Lipca 2016 przez klenczonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 bodzio12 co to za model Scotta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Hej HerrMann. To Scott Spark 960 model 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATI2403 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) na wycieczce:) Edytowane 28 Lipca 2016 przez MATI2403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Natomiast u mnie przywitanie Krampuśniaka po półrocznej rozłące: .......... Stal, duużo stali. Oraz Bosman Swietny ten Kapusniak, naprawde! Ruda w takim miejscu to ma gdzie poszalec Browar jak najbardziej adykwatny do okolicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATI2403 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 28 Lipca 2016 przez MATI2403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Natomiast u mnie przywitanie Krampuśniaka po półrocznej rozłące: .......... Stal, duużo stali. Oraz Bosman Swietny ten Kapusniak, naprawde! Ruda w takim miejscu to ma gdzie poszalec Browar jak najbardziej adykwatny do okolicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
underground27 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Jeszcze się nie rozpadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi