Miki74 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Dorobił się koszyka na bidon i licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Wreszcie trafione siodełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pez11 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Miał być Kellys Gate 50, ale wyszło inaczej - mam nadzieję, że to dobry wybór Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez pez11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Powitoł Głównie w "stalowym" się udzielam ale tu też wypada go pokazać: Romet 29er. Taki piękny był jak przyszedł Taki po robocie: A tu Roman grzeje się w słońcu: Kilka innych fotek: http://imgur.com/a/IdIrP Pierwsza duża kicha pode mną Strasznie jestem nią podjarany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Test nowych toczydeł i opon. Dają radę Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Jarek516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas81OLS Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Orbea Alma 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gehemones Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Kross Level B3 na razie bez większych zmian.. kurcze, nie mogę ogarnąć jak to wstawić w formie zdjęcia.. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Gehemones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Na letnich kołach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Test nowego siodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G4m3r3k Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Wiem, że sprzętowo odstaję od reszty, ale plan jest taki, aby zrobić z tego 2x10 i jako amor wsadzić first'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Po drodze na ruiny... I na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A to i ja coś wrzucęameliniowy na xt , napęd 40/28 z kasetą 32 , cresty na novatecach i brain. siodło romin. kiera i mostek ameliniowe, sztyca karbon , chwyty essi. ogólnie 10990 tak jak stoi z pustą torebką podsiodłową, bez bidonu z wodą oczywiście opony vredenstein black panther 29x2,2 zalane mlekiem.Jak dla mnie i na moje potrzeby i wymagania petarda idealna.Zdjęcia robione archiwalnym aparatem Golgiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 w sumie niewiele nowego, docięta sterówka i inne podkładki pod mostek, tarcze kcnc i przede wszystkim regulowana sztyca RS reverb. Fajna zabawa na zjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Powitoł @Alsew - spytaj po raz trzeci, a dostaniesz od moda odpowiedź i pewnie kilka punków za aktywność. Można starszą fotkę ale świeżo odkrytą? To uczucie przyjmowania nowego roweru pod strzechę: Na pewno je kojarzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Dwa najnery się spotkały. Kolega Sol nie lubi pokazywać się do zdjeć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Posprzątane. Kontynuujemy galerię.Temat ma już chyba ponad 30 stron (!) usuniętych niepotrzebnych dyskusji, a pewnie można by usunąć drugie tyle albo i lepiej, tak więc przypominam zasady tego tematu z pierwszego, założycielskiego posta: Galeria ma być inspiracją, ma pokazywać co można kupić / złożyć i jak wygląda dany rower w danym rozmiarze i z danymi komponentami. Szczegółowe pytania do właściciela roweru proponuję zadawać na adres prywatny. Proszę, starajcie się trzymać tej zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Trochę mi żal się rozstać z Camberem, więc na razie został odchudzony ze zbędnego osprzętu.Teraz jest szybkim i komfortowym pomykaczem na lokalne tereny leśne z niewielkimi wzniesieniami - sztyca myk-myk przełożona do Enduro, a z niego przywędrowała standardowa (ale znacznie lżejsza, z wierconymi otworami by zmniejszyć wagę i na jedną śrubę)- kiera z Enduro o szerokości 750mm i wzniosem 25mm idealnie współgra z mostkiem 60mm- przednia przerzutka + manetka + dwa blaty zmienione na jedno jajo HCC 34TJeszcze myślę nad odchudzeniem tylnego koła + jakaś lżejsza opona, ale nawet obecny Ardent po 1,5 sezonu w górach jest tak przytarty, że bieżnik ma już jak guma do XC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Moja stal w nowych kolorach vel "Męskich nie było?", nieaktualne gripy - teraz ESI Aqua.BTW rower na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiu79 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Mój "lowelek" po tuningu ;-) Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Lisiu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Kona Unit 2015 W końcu udało mi się do porządku skręcić piastę! Okazało się, że cholerna miska na konusie była całkowicie zbędna. To cud, że przejechałem na osi zaczepionej na jednym konusie i misce z drugiej strony około 200km :| Kona wyposażona jest w napęd 1x10 oparty na przerzutce Shimano Zee Dołożyłem jej na początek lamerskie rogi na środku kierownicy, żeby móc się czasem wyprostować bo jednak szeroka kierownica dość daje w kość barkom i plecom. Za hamowanie odpowiadają Shimano SLX. Tylnego nie potrafię odpowietrzyć Muszę rower w końcu do pionu postawić. Kona przyjechała do mnie z Anglii w nieco przybrudzonym i nieserwisowanym stanie, ale teraz już można śmigać, a śmiga się bajecznie! Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Kreick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszul Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Trek Superfly w śląskich klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Wersja wyprawowa. Chyba nie taki klocowany ten czołg w ramie 23" . Wiem, że nie od strony napędu, wiem.. Odra, Brody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mancini Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi