olek19 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 o jej a któż do tego krossa wcisnął regularną sterówkę widelca w taperowaną główkę ramę, nie ładnie bo na katalogowych zdjęciach tak to nie wygląda, ja rozumiem że producenci robili to w pierwszych latach bo wiadomo ramy przyjechały nowe a widelce zostały na magazynie ale żeby po 4-5 latach od istnienia taperowanych sterówek dalej odwalać takie sztukowanie to trochę nie tędy droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 o jej a któż do tego krossa wcisnął regularną sterówkę widelca w taperowaną główkę ramę na pocieszenie nie jest to jedyna firma, wkładająca amora z prostą rurą sterową, w ramę taper (Cube , Scott i pewnie wiele innych by się znalazło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Ja bym się bardziej zastanawiał kto sprzedał za duży rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Czort z widelcem, będzie do wymiany, ale rozmiar to jak w szosie dobrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Korzystając z pięknej pogody. Trek Superfly 8 2015 Edytowane 31 Marca 2016 przez jopek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 @@jopek, W końcu jakiś sensowny rozmiar ramy To 21,5"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 @Rafu Zgadza się 21.5'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Z 2m to chyba masz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Będzie jakieś 195, może 196cm. Edytowane 31 Marca 2016 przez jopek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Będzie jakieś 195, może 196cm. Gdzie kupiłeś SPD-ki na koturnie? Sztyca zahacza o balkony na 1 piętrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Sztyca ma jakieś 2,5cm do ogranicznika. W rzeczywistości nie wygląda na bardzo mocno wysuniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Domyślałem się, ale co szkodzi pożartować? Swoją droga widziałem gdzieś na tym forum rower, w którym między zacisk sztycy, a siodełko można by zmieścić pełnowymiarową flagę państwową . Edytowane 31 Marca 2016 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Retro stajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Będzie jakieś 195, może 196cm. Mam tyle samo i wziąłem 23" ale widzę że 21.5 też by dał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek121 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Ja bym się bardziej zastanawiał kto sprzedał za duży rower Czort z widelcem, będzie do wymiany, ale rozmiar to jak w szosie dobrany. Jeśli chodzi o mnie to sztycę wysunełem jeszcze do góry kilka centymetrów. Mam 190cm wzrostu więc bałem się, że rozmiar będzie za mały. A tu widzę podejrzenia, że jest za duży Dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Jeśli chodzi o mnie to sztycę wysunełem jeszcze do góry kilka centymetrów. Mam 190cm wzrostu więc bałem się, że rozmiar będzie za mały. A tu widzę podejrzenia, że jest za duży Dla mnie super. A jaki to rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek121 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 A jaki to rozmiar? L czyli 21" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaldd Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Ej wielkoludy, a jakie tam macie metraże rurek podsiodłowych w swoich rowerach-gigantach? Bo ja mam 198 cm, inbred 21' co daje jakieś faktyczne 52-53 cm podsiodłówki + sztyca 20 cm (ma 35 ale miernik nakazuje na max wysunięcie 20, karbon). W teren to sprawdza się świetnie gdzie i większość czasu spędzam, ale na jakieś ew wycieczki myślę o zakupie rury 40 cm z większą możliwością wysunięcia, jestem ciekaw ile tam u was łącznie jest cm pod kroczem A i żeby nie było że gadajo a zdjęć nie wrzucajo, to dodaje coś z świątecznego-pięknego-poniedziałkowego wypadu za miasto, w sumie to pierwszy dłuższy wyjazd jakim pokarałem wsobniaka, jezioro Topiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 ishi elkaziorro Jaldd kovaldesign wielki plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 @ jopek Ten Twój Trek wygląda jak 26 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Tylko na zdjęciu, w rzeczywistości wygląda jak 29er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 No i ja się doczekałem, pierwsza jazda, bardziej pod kątem regulacji. Zostało mi jeszcze zakupić opony RoRo/RaRa. Dartmoor Primal 29 w odsłonie mazowieckiej (XC) Odsłona AM wkrótce. Jak będę jechał w góry to zmieniam skok na 130/140 i opony na NN ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 na pocieszenie nie jest to jedyna firma, wkładająca amora z prostą rurą sterową, w ramę taper (Cube , Scott i pewnie wiele innych by się znalazło) Ale za to jedyna firma która z premedytacją oszukuje swoich klientów i w specyfikacji na oficjalnej stronie podaje że amor ma stożkową rurę sterową http://www.kross.pl/pl/2016/mtb-xc-29/level-b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomachos Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Na szczycie jeszcze zaśnieżonej Szyndzielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Raz już tu gościł...po wiosennych apgrejdach ponownie: Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez radziuGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi