syncerror Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 odgrzebane z dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MizuCycling Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jeszcze świeży SF 9.8 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 zgucior tak, peak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jeszcze świeży SF 9.8 2016. ładny, co ta za błotniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Kurcze szukam do swojego krosika Reby w czerni tylko matowej a ostatnio dostępne są tylko w połysku .A rowerek całkiem fajny Ja mam matową Rebę (białą), nie wiem o co chodzi z tym lakierem ale bardzo ciężko go domyć, brud jakby się klei do niego, bez znaczenia czy błoto czy po prostu pył. Woda z ludwikiem albo szamponem do auta i miękka szmatka nie wystarczy tak jak do mycia ramy i całej reszty, ostatnio szorowałem amora gąbką do garów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MizuCycling Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 vpablov, błotnik Force - link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Jeszcze świeży SF 9.8 2016. Kolor pojechany na maxa ! Mega plus za zdjęcia!! Ja mam matową Rebę (białą), nie wiem o co chodzi z tym lakierem ale bardzo ciężko go domyć, brud jakby się klei do niego, bez znaczenia czy błoto czy po prostu pył. Woda z ludwikiem albo szamponem do auta i miękka szmatka nie wystarczy tak jak do mycia ramy i całej reszty, ostatnio szorowałem amora gąbką do garów :/ Używasz szamponu do aut? Takiego z woskiem? Co na to hamulce , łańcuch i linki? vpablov, błotnik Force - link. W bikershopie można nabyć taki plastik bez żadnych nadruków za 19zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) @zgucior Nic, tzn nie leję też tej wody z szamponem wiadrem po całym rowerze łańcuch czyszczę i tak osobno po każdym myciu, tak samo linki powycieram do sucha. Poprzedni rower też myłem szamponem samochodowym, później wszystko do sucha szmatką i nic się z nim nie działo. Trochę mnie zresztą zaskoczyło Twoje pytanie. Edytowane 1 Marca 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Koledzy, przypominam, że to Galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Właśnie, galeria [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) ....z zimna oklapł nie ino błotnik ;-) Edytowane 1 Marca 2016 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Yes! Sir! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Ten rower to szambo , dlatego : - jak zmienisz kolor obreczy - obije ryj - jak zmienisz kolor kokpitu - obije ryj - jak zmienisz kolor siodelka i amora - obije ryj - jak cokolwiek zmienisz, aby przelamac te doskonalosc czarno- zoltego /moim zdaniem/ - obije ryj - jezeli na wskutek wyzej wymienionych warunkow nie bede mial mozliwosci wymierzenia powyzszych grozb karalnych, byc moze stworze mase krytyczna i bedzie to masa krytyczna mojego ciala. Edytowane 1 Marca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Wam tylko coś pokazać i już... Ten rower to szambo :] jak cokolwiek zmienisz... obije ryj Dobrze... tato Wczoraj zmieniłem mostek na... czarny NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Akceptacja = level Boss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Sam nie wierzę, że popieram agresję, ale groźby shotguna są w pełni zasadne . "Żółtek" jest MEGA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Yes! Sir! Chętnie bym Ci ukradł te kółka. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Aż strach mieć fajny rower. Jeden straszy obiciem facjaty, drugi kradzieżą... W sumie to i ja mam niedaleko do stolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 oblatany, czekam na docelowe + lacie i rafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 No Rysz,skromność bika bije po oczach ps: czasem ta galeria ma dobre momenty - dwa skrajnie żółte skrajne inne i mocne rowery jeden po drugim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michidg Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Kolejny Peak w galerii. Mój pierwszy 29er. Prawie gotowy, czeka aż opony zechcą wskoczyć na rant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 No Rysz, skromność bika bije po oczach ps: czasem ta galeria ma dobre momenty - dwa skrajnie żółte skrajne inne i mocne rowery jeden po drugim ... ....a potem twardy powrót do rzeczywistości -PIK Kolejny Peak w galerii. Mój pierwszy 29er. Prawie gotowy, czeka aż opony zechcą wskoczyć na rant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 @@michidg, przynajmniej mogłeś obiektyw wyczyścić ... :/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michidg Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Robione telefonem, w ciemnym pokoju. Wrzucę zdjęcia z zewnątrz jak tylko go wyprowadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi