rzezniol Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Spoko spoko już lecę ... tym razem na czyściocha z promocyjnymi plastyczkami z Decathlon`u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Fotka z ostatniej wiosny, tzn świąt bożego narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoopster Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wiem dlaczego, ale część z tych rowerów wygląda na nie jeżdżone. Co wy je tak pucujecie? Opony też wyglądają jak plakiem śmigane Edytowane 8 Stycznia 2016 przez snoopster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) "Specialized Stumpjumper Marathon Carbon 29 na Sramie X0" Brzmi poważnie, a rower taki lichuśki, i rureczki takie cieniutkie. ;-) waży ze wszystkim niecałe 10 kg (już z bidonami pustymi, torbami, kamerką i licznikiem). Koła ma stosunkowo pancerne Czy cieniutkie rurki...może i tak ale przez cały sezon dźwigał mnie, czyli ponad 120kg. Zrobiłem na nim koło 8k km i jest cały. Panowie, rozumiem że zimno za oknem ale zdjęcia w piwnicy , czy na tle meblościanki to już porażka. Nie podoba Ci się meblościanka? W temacie jest napisane "Pokaż Twojego 29era". Nie ma sprecyzowanego gdzie. Jeśli jest inaczej to się poprawię Nie wiem dlaczego, ale część z tych rowerów wygląda na nie jeżdżone. Co wy je tak pucujecie? Opony też wyglądają jak plakiem śmigane Mój na czas zdjęć nie był śmigany. Świeżo złożony bo wszystkie rowery składam osobiście. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez asked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ..błoto... posprzątane @asked - może za "młody" tu jesteś ale niepisaną zasadą (nie pisaną w tytule bo nie raz powtarzaną w wątku) jest pokazywanie roweru w naturze.Od zdjęć na tle meblościanki jest inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mardzin Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Zimowe oranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 @@mardzin, to 23"? Kawał roweru, gdyby nie było 29 to wyglądałby naprawdę niezgrabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mardzin Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Rama L-21". Przy 190cm na kołach 26" faktycznie wyglądałbym komicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) ..błoto... posprzątane @asked - może za "młody" tu jesteś ale niepisaną zasadą (nie pisaną w tytule bo nie raz powtarzaną w wątku) jest pokazywanie roweru w naturze. Od zdjęć na tle meblościanki jest inny temat Jeśli coś nie jest napisane, nie obowiązuje.Kończymy offtop! Edytowane 10 Stycznia 2016 przez asked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek929 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 A to jest moje wozidło. Kropką nad "i" będzię Fox, który zbliża się wielkimi krokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Fajny PEAK. Poza foxem zmieniłbym jeszcze sztycę na model z offsetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Pierwszy raz na śniegu Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Dezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jak peak to peak 2-i... z dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woyt36er Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Mój Superfly, jeszcze docieram hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) @motiks Wszystko ok tylko coś plastikowego Ci się przykleiło z tyłu do ramy Edytowane 10 Stycznia 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Policja? Proszę NATYCHMIAST przyjechac na FR.org!!! Wykryto plastik między szprychami w jednym z eksponowanych tam rowerów. Domagamy się sprawiedliwości!!! Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Nawiązując do turystycznych 29erów mój budżetowy składak na ramie Cube Aim 29 2014. Jeździ się bardzo wygodnie nawet na długich trasach. W planie wymiana amorka na jakiegoś XCRa i hamulców na BB7. Mój w zeszłym roku wyglądał tak(już nie jest mój sprzedany -zbieram na inny projekt) http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Ostatnie zmiany - nowe koła złożone przez @dawid'a [/url]">http://http://images78.fotosik.pl/243/ce294c6969dd71fe.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon72 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Trek Superflay 6 rok 2015r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsw Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Merida Big Nine Lite 23" Edytowane 21 Stycznia 2016 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Zimowy Akcent upload image online image uploader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Jak Ci First zimą pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Ano nie pracuje , wyjechałem asfaltem więc na blokadzie,później jadąc na żwirownie odblokowałem ale nic całą drogę na sztywnym widle jechałem,nie wiem czy to wina mrozu i odbicia blokady czy mi olej zamarzł Wstawię go do domu by się ogrzał i sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Hsw, mostek w Twojej Meridzie ma ile? 120 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsw Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Emeryt - tak: 120mm i -/+10 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi