rzezniol Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 @@HerrMann, No i coś w tym jest ... mocno się klei ... doprowadza do zaciągnięcia łańcucha ... Taka uroda gleb w mojej okolicy a już w szczególności tam czyli w okolicy byłej kopalni dolomitu. No ale to nie szosa tylko MTB więc nikt nie mówił ze będzie łatwo @@MichalMMM, oby ta czarna anoda była wystarczająco trwała ( nie tak jak w starych Suntour`ach ) bo jak zacznie mi prześwitywać alu goleni to się chyba pochlastam Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Ale ten amortyzator w takiej kolorystyce miażdży. Aż sam bym sobie taki sprawił. Dokładnie mam to samo, Sidy z białą koroną i czarnymi goleniami są świetne... zobacz sobie jeszcze Sida użytkownika Broda post 5864 w tym temacie, ale niestety już zmienił na Foxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Kończąc już offtop na temat Sida - szkoda, że cięzko dorwać w dobrej cenie z czarnymi goleniami Będę musiał pocieszyć się "zwykłym" kolorem. btw. czarno-białe rowery z dodatkami niebieskimi rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 @Venom2000 swego czasu dorwał fajnego w super cenie. Niechaj się pochwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Jak by co mam dalej tego sida na sprzedaż Dokładnie mam to samo, Sidy z białą koroną i czarnymi goleniami są świetne... zobacz sobie jeszcze Sida użytkownika Broda post 5864 w tym temacie, ale niestety już zmienił na Foxa. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Chceta,mówita i mata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Venom - przecież to ten Brody. Już kupiłem całego białego ale z goleniami w "zwykłym" kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 To nie Brody on ma go cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 To nie Brody on ma go cały czas Mam taki sam, czarne golenie górne czarno-czerwono-niebieskie dolne i góra biała . No identyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Surly Krampus: POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Singiel Szacunek.. I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 no w końcu ;-)))) singiel ????? Pikny ciekawie jak wypada w porównaniu z hl-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Singiel Sing Yeah! 32:17 ale jednak kolanko domaga się osiemnastki... Pikny ciekawie jak wypada w porównaniu z hl-em. A to już było mniej więcej wiadomo kwietnikiem tegorocznym, następnie Krampuśniak został podstępnie skitrany do pudła i zaposłany Q Paprykażó. Największym bólem jest główka niższa o 2 centy, reszta jest mega podobna do HaeLa. Najlepsze iż okazuje się że Gbury też się palnęły w tabelach geo, no chyba że i Yarr i ja nie wiemy jak mierzyć ETT. Niebawem pomierzymy resztę rurek/kąty i będę mógł przeprosić lub bluzgać dalej... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Pierwszy dzień świąt - temperatura petarda, tylko wieje w cholerę. Trasa Ustka - Rowy czerwonym szlakiem. Najlepszy singletrack na Pomorzu. Rower brzydki ale skuteczny. Foto robione kaloryferem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Trasa Ustka - Rowy czerwonym szlakiem. Najlepszy singletrack na Pomorzu Super trasa, miałem okazję pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Czy to złudzenie, czy w szanownym Inbredzie sztyca nie jest w linii z podsiodłówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Czy to złudzenie, czy w szanownym Inbredzie sztyca nie jest w linii z podsiodłówką? Dobre masz oko - dzwon przy 40km/h na zjeździe w Bieszczadach (na szutrze, 100m od asfaltu) odcisną swoje piętno na mnie i na rowerze. Taki naturalnie zdobyty offset sztycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Se na łowerze byłem to i zdjencie dwydzieścia dźiwinć era zrobiłem. upload a picture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Ciekawa metoda na zbyt pochyloną pozycję na rowerze. Ster o 180 stopni i jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 O, Manitou masz na przedzie? Bacząc zaś na mostek w ujemnym wysięgu sugerowałbym nieco krótszą ramę dla Ciebie następnym razem... ...aby nie offtapiać zbytnio: powtórka foty z poprzedniej strony cyknięta dedykowanym ku temu sprzętem + kilka bonusiaków. Krampuśniak w lesie. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osu Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 no to i ja pokaze Swiatu mojego 29er-ka....wielu stwierdzi "profanacja"....ale to ich problem a nie mój Ja tam jestem zadowolony ze swojej uturystycznionej wersji. Potrzebowalem solidnego sprzeta (waże 110kg) do jazdy zarówno po miescie, drogach gruntowych wszelakiej masci i szosach....i powiem Wam, że 29er sprawdza się w każdym tym srodowisku REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomimo grubych opon 2,25, nabity dobrze powietrzem, idzie po asfalcie bezoporowo - opony SMART SAM (polecam - mega uniwersalne jak ktoś planuje wyprawe). Przedni amorek z blokada tez przydatny...i nie tylko podczas podjazdow ale i na szosie.... Wprawne oczy wylapia i inne modyfikacje pod dluzsza wyprawowa jazde, tj. siodełko, mostek, koszyk na bidon, stopka, bagażnik... Ci którzy pomysla/powiedzą profanacja 29er'a to niech sprobuja mi wskazać inny rower który spelni wszystkie moje potrzebny odnośnie typow nawierzchni i podola moim 110kg plus ekstra sakwy Miałem crossa to sie okazywal za wiotki i delikatny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streetex Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Osu, jaki masz bagażnik? Edytowane 27 Grudnia 2015 przez streetex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osu Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 mam bagaznik firmy Kross: http://www.kross.pl/pl/akcesoria/akcesoria-rowerowe/bagazniki/travelrack Dolne fabryczne mocowanie do ramy zamienilem dluzsza blaszka i podkladkami. Bagaznik dawal rade. To czego nie ma na rynku jeszcze to dobra boczna stopka do 29er'ow...!!!...trenowalem juz kilka...po prostu jeszcze nie ma sensownej i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 mostek, ... tam masz ustawiony na stałe? Bo jeśli tak, to znaczy, że kupiłes zdecydowanie za wielka ramę... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi