Eazy Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (edytowane) Może to kwestia tego kąta, pod którym jest zrobione zdjęcie, ale wygląda naprawdę fajnie w tym rozmiarze Edytowane 19 Października 2015 przez Eazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 wieczorem uzupełnię galerię w garażu i będą inne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Servoos!Niby 'galeria' a rowerow jak na lekarstwo Ze wspomnien wakacyjnych - Ragley Big Wig podczas dwudniowego objazdu po Beskidzie Zywieckim: ... a w miedzyczasie Niner SIR doczekal sie uginacza: PozdRover & ave stal!koval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ale się mnie podobe ten Niner, tylko ta cena[emoji22] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 w TRAKCIE... w naturalnym środowisku PO TPK-u... bo same takie czyste pokazujecie... i PO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ten przewód od tylnego hamulca powinien chyba iść inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 A nie ... ☺ tu Ciebie zaskocze .. idzie wlasciwie... ☺ ... prawda jest taka ze nie chciałem skracać póki się nie wyjaśni na jakiej ramię będę jeździł docelowo... ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 A nie ... ☺ tu Ciebie zaskocze .. idzie wlasciwie... ☺ ... prawda jest taka ze nie chciałem skracać póki się nie wyjaśni na jakiej ramię będę jeździł docelowo... ☺ To, ze nie chcialo sie skracac, rozumiemy ... ale prawda jest taka, ze idzie niewlasciwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom6652 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Yyy A Więc postanowiłem wrzucić moją maszynę CUBA ACID 29 2012.r http://www.bankfotek.pl/view/1248519 :w00t: http://www.bankfotek.pl/view/1248520 no i przód ;d http://www.bankfotek.pl/view/1248521 Super rowerek,tez mam cuba i nigdy mnie nie zawiódł ,jakosc i wykonanie najwyzszy poziom ,no poza siodełkiem ale to inwidualna sprawa ps na tym forum nie przepadaja za tą marką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 To, ze nie chcialo sie skracac, rozumiemy ... ale prawda jest taka, ze idzie niewlasciwie. :-) dobra przyznaje racje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Galeria, mości panowie, galeria [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Co to za 'dynks' na tylnych widełkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Uchwyt do U-lock'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 PozdRover & ave stal! koval niner jest stalowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Uchwyt do U-lock'a. Myślałem, że jakiś fikuśny czujnik czegoś Ładny rower i ładne widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Taki tam Peak Edytowane 25 Października 2015 przez diarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiu79 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Univega Alpina HT 29.1 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Z dzisiaj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Witam, Panowie, może pokazywać, te sprzeciory od strony napędu Byłoby fajnie :-) i tutaj szczególna prośba do diarem. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Wiecie dlaczego większość pokazuje sprzęt od strony przeciwnej do napędu? Z naturalnego przyzwyczajenia. W większości, jak sądzę, jesteśmy praworęczni, a za tym idą różne nawyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Nie wiem, jak inni, ale ja np. zsiadam i wsiadam na rower prawie zawsze z lewej strony (chyba, że sytuacja wymusza inaczej). Nie wiem z czego to wynika. Natomiast po zejściu i odstawieniu roweru mam go zwróconego do siebie stroną 'nienapędową'. Chcąc zrobić zdjęcie od strony napędu muszę obrócić / obejść rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Tak to dokładnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 niner jest stalowy? To jakis sarkazm? bo nie dowierzam, ze takie zapytanie pada z ust 'mastera' Wrzucac foty, a z gloopimi pytaniami kierowac sie do google PozdRower, koval PS. Jakies stare, portretowe wygrzebalem, co by nie walilo off-topem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 https://flic.kr/p/Agkmy1 https://flic.kr/p/A224AC https://flic.kr/p/AhrkGj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 To jakis sarkazm? bo nie dowierzam, ze takie zapytanie pada z ust 'mastera' jak kto ma dużo postów nie znaczy , iż wie wszystko.... no ale ładny, ładny, mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi