przemko85 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Weekendowy wypad do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) Omg, pierwszy Szczebel w tym sezonie, trochę późno. No to porobiłem fotki Santa jak zwykle swoim klasycznym pięknem dodała splendoru całej stronie, chociaż Meta i Mondraker zaliczyły mocne wejście. Swoją drogą Mondraker pozował w cudnym lesie, ktoś wie, gdzie to? Edytowane 14 Października 2015 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 A czy to nie okolice Wieliszewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) moja Merida i absurd w Koszalinie Edytowane 14 Października 2015 przez Kruczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2015 No fakt, pierwsze w Polsce miasto na małą literę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Koszaliniakowi chodziło o zakończenie ścieżki rowerowej . Kolega jest spostrzegawczy inaczej . Brakuje tylko dwóch buforów jak na zakończeniu niektórych torów kolejowych. Przepraszam za offtopa. pozdrawiam Tomasz Ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oOJaco Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witam. Moja maszyna ,którą posiadam od początku bieżącego roku , jestem zadowolony , polecam . Pozdrawiam wszystkich amatorów dwóch Qłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawodowiec Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 o to moja taczka w całości fabryczna konfiguracja, oprócz siodła i sztycy. Pedały na szybko przykręcone żeby zrobić rundę w koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Bambolu dostajesz plusa za wściekłą trąbkę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Canyon paskudny, ta główka ramy kompletnie złe proporcje ma, cóż taka moda w tych plastikowych ramach, jest plus za zdjęcie @Bambol ma ładne góry u siebie w Bydgoszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) No to jeszcze jeden ... brzydki, nieproporcjonalny, plastikowy ... Canyon Co nie zmienia faktu że po sezonie jazy stwierdzam że jest dla mnie idealny ... jedyny "upgrade" jaki planuje to zmiana manetki PushLoc na PopLoc. Oby taka jesień trwała jak najdłużej. Pozdrawiam Edytowane 18 Października 2015 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Canyon paskudny, ta główka ramy kompletnie złe proporcje ma, cóż taka moda w tych plastikowych ramach, jest plus za zdjęcie @Bambol ma ładne góry u siebie w Bydgoszczu. Nie da sie ukryc, ze rura sterowa przyszla za dluga. Konieczna byla dodatkowa podkladka i mimo odwrocenia mostka glowka wyglada jak wyglada. Na pewno jest bardzo wygodnie, a przed latem moze sie przytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Krycha, chyba nie do końca zrozumiałeś o czym pisałem, rura sterowa docięta nic tu nie pomoże, ale docinaj, będzie nieco ładniej i może wygodniej. Kolego Rzezniol, wpadnij kiedyś do wpkiw, chętnie bym się karnął na tym Twoim kole, a przy okazji mógłbyś się sprawdzić na pętli w parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Może kiedyś ... jak na razie za dużo dojazdówki asfaltowej bez alternatywy i za blisko aby targać rower autkiem . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 a przy okazji mógłbyś się sprawdzić na pętli w parku Jakim parku w wlkp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 WPKiW a nie WLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (edytowane) Trek Fuel Ex 8 29 2014 Edytowane 19 Października 2015 przez gregorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (edytowane) Trek Fuel Ex 8 29 2014 Ciemność widzę, ciemność... W zasadzie to jasność Edit: Już widzę. Za-je-faj-ni-sty! Poszedł + Edytowane 19 Października 2015 przez uslugifoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Trek Fuel Ex 8 29 2014 A fotkę jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 jest załączona, ale coś nie mogę wkleić jako grafiki:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ładny Jaki to rozmiar ramy i pod jaki wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 17.5 pod moje metr osiemdziesiąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi