zwy Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Stachu w Lasku Wolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Był jeden Unplugeed przed chwilą niech będzie i mój dla równowagi. Tak, tak ! Bidon ! I początki mojego "torbiarstwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wankus Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Mój tłentinajner juz tez wyruszył w teren. Do wymiany w trybie pilnym sztyca i zacisk Edytowane 25 Września 2015 przez wankus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dzień dobry to może ja się pochwalę moim stalowym "tłentynajnerem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 1. "Naciąg" łańcuch 2.Wygląda jak Harley z II wojny światowej. Brudno - biały print US ARMY dopełniłby dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 ad. 1 . Nie ma czasu naciągnąć łańcucha, rower codziennie w akcji. Już go naciągam z 2 tygodnie ad. 2. Tyle, że rower jest na bazie polskiej ramy, nie wiem z jakich lat ale jej do II wojny jak do czasów współczesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Jaki jest rozmiar opon i jakie masz prześwity między nimi a widełkami? Ciekawe, że w ogóle się mieszczą... Bez przedniego hamulca? Tylny w torpedo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 seraph: opony rozmiar maja 2,2 i się mieszczą ale można powiedzieć, że na styk. Po bokach pozostało około 3 do 4 mm na stronę. Ale jeździć się da i nie ma zjawiska obcierania podczas jazdy pomimo dość dużej wiotkości kół bo są zaplecione na oryginalnych stalowych obręczach jakie były w tym rowerze. Widelec tez jest oryginalny no i stery. A cała reszta można powiedzieć współczesna. Hamulec rolkowy do piasty nexus'a 7. Można by zapleść kółko z przodu z drugim rolkowym ale boję się, że mi się złoży kiedyś. Bo już kiedyś mi się połamała rama przy suporcie. Ogólnie jeździ się nim bardzo przyjemnie, miękko. Oczywiście teren nie może być wymagający. Ot takie tam szutry, ścieżki rowerowe, polne leśne dukty i bezdroża. Ale nie to żebym go jakoś oszczędzał bo robię niem około 10 tys km rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dzień dobry to może ja się pochwalę moim stalowym "tłentynajnerem" To się nazywa 29er z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 bladawiec Niezła maszyna, brakuje przyczepki z boku, no i kask + gogle obowiązkowo:) U mnie kilka zmian, więc dam coś świeżego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mally Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) Orbea przeszła chrzest Edytowane 27 Września 2015 przez mally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Na Gorcu. Trasa dość wymagająca ale polecam. Dla tych co lubią błoto to powiem, że było i to nie mało Gdzieś w górach Bohater drugiego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester1506 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Przesiadka z Accent Peak 29 (2014) na Dartmoor Primal 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Jak wrażenia z jazdy na Primalu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester1506 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 (edytowane) Krótszy ogonek da się zauważyć, jest dużo zwinniejszy niż Peak 29. Edytowane 28 Września 2015 przez Fester1506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester1506 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Rama rozmiar L(19"), to tylko takie złudzenie wizualne przez giętą rurę górną. Jeszcze dwa zdjęcia, jeszcze przed zmianą osprzętu i amora. Edytowane 29 Września 2015 przez Fester1506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wankus Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Mój ma epixona 140, a wyglada podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wankus Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Daj fotkę z boku, to będzie porównanie. Prosie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Codeina po lekkich modyfikacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Fajna coda tylko kiera jakaś wydaje się wąska. Ile to ma wszerz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) Kierownica to carbonowa OnOne Knucleball o szerokosci 777mm wiec dosc szeroko.Tylko z boku tak wyglada niezbyt szeroko. Edytowane 3 Października 2015 przez drwal44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Ok jesteś usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Ale tereny :OO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) Ehh, drwal44 dobijasz mnie. Znowu pokazujesz szlak, że usiedzieć w miejscu nie można, ale cóż zrobić jak się mieszka na nizinach.. Pozazdrościć Edytowane 3 Października 2015 przez hi_all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 No niestety zeby pojezdzic na rowerze to musze go wpakowac do auta i jechac minimum 30 min w jedna strone. Mieszkam w Liverpoolu wiec mam niedaleko do Walii , Peak disctict i ewentualnie Lake district. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi