kazafaza Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie ma to jak dobrze dobrany rozmiar do tego świeżo po zdjęciu gipsu po złamaniu nadgarstka i raptem druga jazda w SPD Tylu fizjofiterów fotoleptycznych a ludziki jakby na zbyt małych ramkach smagają ze sztycą z kanalizy dorabianą by nóżkiem paluszkiem geja w espasdryla dopiąć... Szacun za parcie na korbę...ale po kontuzji tak na spokojniej Panny i pany! OT POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 za duża ramka w sam raz na asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Może nie rama za duża a kierownicę lubi mieć wysoko. Gdyby była niżej to nikt by nie powiedział że za duża rama. Temat "pokaż swojego 29era" a nie "pokaż rower do ścigania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) tak patrze i patrze... jak to robicie że te rowery takie czyste w terenie ? mój w kilka minut z czarnego robi się siwy ... Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez pepa22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio.k1 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Rozmiar dobrany ideolo, jestem na granicy rozbicia nabiału kiedy stanę na światłach, lubię mieć wyżej siodło. Kiera też raczej nie za wysoko, podkładki tylko na 2cm i mostek odwrócony, może to że na mostku jest etui na telefon to optycznie wygląda na wyższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negator Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfrowyduch Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Bardzo dobry rower, fajnie pomyślana i super wykonana rama, bdb zdjęcie. Gratuluję koledze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Też stawiam pierwsze kroki po przesiadce z chinola 26" Silverback sola 2 Może z czasem lepsze zdjęcie w jakimś ciekawszym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahen Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 http://zapodaj.net/01907254488f2.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 co tak nisko siodła macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Widzę że "inwazja" KROSSów mi też się dobrze jeździ krossem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 co tak nisko siodła macie? Miłośnicy wielkich ram, albo jeżdżą w kucki, bo tak wygląda bardziej "dirtowo" Ale to już było w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 czas i na moją Meride po małych modyfikacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 czas i na moją Meride po małych modyfikacjach te modyfikacje to pewnie w napędzie bo od razu rzuca się to w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 W napędzie to tylko SPD, resztę dojeżdże i zmienię na lepsze. Poza tym sztyca, siodło, widelec, tarcza z przodu i klocki. Dodatkowo lampka Convoy S2+, pompka i licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Te zdjęcia wyżej to przed i po zmianach? Bo siedzę i szukam, na razie znalazłem jedną zmianę, zmianę perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 oba zdjęcia to aktualny stan roweru. po zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 chłopaki próbują Ci w delikatny sposób powiedzieć, że chu.... zdjęcia wrzuciłeś i mają rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczysko Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sorry, ale nie mogę edytować tamtego wpisu. Teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Witam to i ja się podzielę. Mój CUBE Acid zaraz 1 dnia w domu. Teraz wygląda troszkę inaczej . http://zapodaj.net/8254ea5caa514.jpg.html i zdjęcie ze starym rowerkiem. Edytowane 1 Września 2015 przez Broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Zdjęcie zatytułowane 'Mój Cube lubi oglądać las na Discovery' niniejszym nominuję do zdjęcia roku. Z tym, że w tym wątku http://www.forumrowerowe.org/topic/154341-galeria-pokaz-twojego-xxera-gdziekolwiek-byle-wewnatrz/page-61?hl=poka%C5%BC&do=findComment&comment=1719731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam a tu w stanie w jakim się znajduje się obecnie, w stosunku do oryginału zmienione - koła na xt -tarcza hamulcowa przód na xtr (model 97) tył na xt (model 81) -pedały spd -dodane rogi -zmienione siodełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Broda, weź się tym rowerem gdzieś przejedź, ubrudź go trochę. Dawno takiej smuty nikt tu na wątku nie zamieszczał. Telewizor trzepak i mnóstwo betonu to nie środowisko naturalne dla tak kolorowego 29era. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Przejade się , tu jest zaraz po czyszczeniu. Broda, weź się tym rowerem gdzieś przejedź, ubrudź go trochę. Dawno takiej smuty nikt tu na wątku nie zamieszczał. Telewizor trzepak i mnóstwo betonu to nie środowisko naturalne dla tak kolorowego 29era. Edytowane 2 Września 2015 przez Broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi