andy71 Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Mój skromny EVO , wszystko fabryka zmieniłem tylko opony....na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Po mistrzowsku prześwietlona fota, ale jaki artysta, takie dzieło: https://www.flickr.com/photos/78633376@N06/20415082719/sizes/o/ Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Artysta może i do dupy ale więcej optymizmu, ciężko poprawić doskonałego Stantona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakosnik Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Cobalty dla mnie po prostu majstersztyk. Po przesiadce z drugiego kompletu systemowych Mavicow z reka na sercu polecam niezdecydowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 A czym się te Cobalty wyróżniają? Też się im przyglądałem. Wagowo wychodzą praktycznie identycznie, jak moje Mavic CrossOne (chyba 25g różnicy). Piasty? Sztywność? Napisałbyś coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Jak dla mnie Cobalt`y wyglądają ... wszystko zależy o ceny zakupu. Jednak jak cena zakupu jest taka jak znalazłem czyli za 1`ki niecałe 1400 zł a za 2`jki 2300 zł ... To wybieram DT x1700 SP2 aktualnie w promocji za 1900 ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader696 Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 I mój ostatni nabytek po małych modyfikacjach względem oryginału i ostatnim czyszczeniu/smarowaniu. Mam go 2.5 tyg, przejechane prawie 400km, więc poznaję urok jazdy na 29". Już mam pomysł na małą sesję, ale to w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakosnik Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Każdy ma zdanie na temat danego produktu co nie napiszę to i tak zaraz ktoś zaneguję, albo zacznie chwalić swoje itp. Ja różnicę widzę na plus w pod każdym względem. Nie mówię, że jest to różnica kolosalna. A to, jak wyglądają to jak jadę oczywiste jest, że nie zwracam uwagi. ps. 2 można nabyć nawet za 1400zł z pl dystrybucji. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Pakosnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Właśnie cobalty super wygladaja zawsze to coś innego niż tradycyjne. Producent podaje że niby większość ich masy przeniesiona jest w pobliżu piast przez co łatwiej je rozkręcić i wyhamować. Ile w tym ptawdy to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 trzeba dowiedzieć się ile ważą obręcze w danym modelu i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Z Jeziorem Charzykowskim w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Trek Superfly 9,7 2015. W planach zmiana chwytów, kół i opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartZ Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Zacna maszyna :-) Jaki rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 18,5 (17,5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Po mistrzowsku prześwietlona fota, ale jaki artysta, takie dzieło: nie zły, nie zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio.k1 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Nowy nabytek stał prawie miesiąc nieruszony, pierwsza przejażdżka po złamaniu nadgarstka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 po kosmetycznych zmianach- brak tablet standu, czarne podkładki, nowe siodło ( poprzednie pogiąłem w wywrotce ) , nowy mostek , dalej wysoko na podkładkach image host upload pics image hosting 30 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 jak amorek się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 E tam, działa jak działa, amortyzator to najmniej istotny element roweru, zaraz po ramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 rmn1, mistrzostwo!Nie mogę przestać się śmiać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Co jest po amortyzatorze ? Koła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio.k1 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 SILVERBACK SOLA 4 nad zalewem Sosina w Jaworznie Uczę się jeździć na dużym kole do tego świeżo po zdjęciu gipsu po złamaniu nadgarstka i raptem druga jazda w SPD (wiem głupota na świeżo po takiej kontuzji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie ma to jak dobrze dobrany rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 No niby tak, ale np. u mnie sztyca też jakieś 18-20cm wysunięta i rozmiar chyba dobry... no ale u mnie inaczej to wygląda torchę, ale wartość podobna wysunięcia... @anarchy Pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie ma to jak dobrze dobrany rozmiar Dość protekcjonalna opinia na podstawie zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi