Mod Team durnykot Napisano 31 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Pytanie: o czym właściwie można w galeriach gadać? Właśnie....o czym można gadać w galerii, która ,jak sama nazwa wskazuje, jest miejscem do oglądania ,a nie gadania. Problem nie tkwi w pytaniu o torebkę,ale w ciągnięciu dosyć bzdurnej dyskusji i wręcz wmawianiu Forumowiczowi,że musi zdjąć błotniki , bo z nimi rower nie wygląda. Czy nie uważacie,że akcesoria powieszone na rowerze są indywidualną sprawą i nie podlegają dyskusji? Może by dyskusje wydzielać do nowych wątków, zamiast słać do kosza? Oczywiście ,ze można ,jeśli jest gdzie. Jeśli ktoś czuje potrzebę założenia wątku np. pod tytułem Akcesoria do 29era- wolna droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 @durnykot, z Twojej odpowiedzi wynika, że nie można gadać o niczym. Dlatego aktualne jest moje pytanie: dlaczego niektóre dyskusje toczą się swobodnie, inne są częściowo okrajane (dlaczego tylko częściowo?) a za kolejne wręcz lecą ostrzeżenia. Rządzi tym coś innego niż widzimisię i humor konkretnego moderatora w danym dniu? Shiryu zaapelował o coś, o co sam też wielokrotnie wnioskowałem - o wyrzucanie offtopu do oddzielnych wątków. Zatem udzieliłeś odpowiedzi wynikającej, bo pytanie nie dotyczyło tego czy można zakładać kolejne wątki. Oczywiście, że można. Na innym forum modzi wydzielają offtop do oddzielnych wątków już istniejących lub zakładanych przez z modów w tym celu. Nawet jeśli są to wątki o wyższości świąt wielkiej nocy nad bożym narodzeniem, platform nad spd, MTB otorbionego nad nagim, butów spd szosowych nad spd MTB... Moim zdaniem jeśli nie ma takich zastępów moderacji, aby moderować w ten sposób, to należy wycinać tylko dyskusje nie na poziomie. Obecnie jest bardzo niekonsekwentnie. W jednej galerii offtopowac można z moderatorem a w drugiej lecą ostrzeżenia za kulturalne dyskusje. Mnie to razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Moje Evo gdzieś w koło Stożka: I nad zaporą w Goczałkowicach: Bidon pożyczony od córki Amortyzator chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Moje torby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Wolę plecak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin68 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Oto mój Trek Cobia. Kupiony w listopadzie 2011 r Nie wiem jak wrzucić duże zdjęcie. Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Marcin68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Także nie lubię plecaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Wiec spróbuje jeszcze raz dodać (: Odkopię trochę, ale ten rower jest przepiękny! Normalnie zakochałem się w tej ramie. Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Rama jak rama nie najważniejsza , .... nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Mi ten 'garbus' też się bardzo podoba Zawsze to coś innego, niż inne typowe ramy MTB. Taki trochę 'Star Trek' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 dla mnie ta rama bajka, ma swój urok i jest niebanalna. Ale ten kształt nie każdemu może sie podobac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 [Galeria] Pokażę Twojego 29era, Kuman! I swojego też POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Panowie, piękny set! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Spoko Wodza Szefie Prezesie, czekamy na trojaczki. Grube trojaczki + ElMa POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 ano trzeciego "do pary" miałem okazję w weekend potrzymać między nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 [Galeria] Pokażę Twojego 29era, Kuman! I swojego też Gdzieśta jeździli chłopaki? Po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Nigdzie nie jeździliśmy tylko staliśmy pod mostem i Drunk Cyclist uprawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Hehe, widać po bidonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 I ja przyznam, że longienek sie fajnie prowadzi i nie jest wcale taki dluuuugi jak mi sie wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Odkopię trochę, ale ten rower jest przepiękny! Normalnie zakochałem się w tej ramie. Cudo! To nic osobistego, ale ten Mondraker Podium to Pokrak niczym z Pulp Fiction Na szczęście moda mija jak grypa ale zasada "złotego podziału" i estetyki rzemieślniczej prezentowanej przez klasyczne ramy @kumana, @kazafazy i innych panów Stallovych trwa nieprzerwanie i smakuje równie dobrze jak stare wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 [Galeria] Pokażę Twojego 29era, Kuman! I swojego też POZDRo-:ver A w większej rozdzielczości można prosić? Fajna tapeta będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Peak dostał nowe koła Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez siejak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Bros Adventure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 tymczasowo: osprzęt z krossa b9 z ramą peak29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Bros jest miodzio! O Pikach się nie wypowiadam bo znowu mnie admin zawiesi i da punkty karne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi