artoor Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 nie no jasne, przeciez czerwona sztyca, czy czerwone tarcze na pewno nie swiadcza ze ktos je kupil dla wygladu, alem ja glupi ! Logiczny wniosek. Powód takiego wyglądu roweru Colaborate może być różny - od chwilowego braku pomysłu po niekonsekwencję. Nie ma w tym grzechu, ale w wytknięciu tego też nie. A Mr. IvanMTB też potrafi skomentować czyjeś pomysły, jakby "wiedział lepiej niż autor przedsięwzięcia", więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nope mate... Ja conajwyżej piszę że mnie się niepodoba, lub z mojego punktu widzenia jest coś pomysłem chybionym. A że de gustibus non disputandum esto w sumie i tak jest to jałowe bicie piany ... bo nie jest ładne to co jest ładne, ale to co się podoba Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No to ja może trochę zanęcę. Wprawdzie nie wygląda to jak rower, ale jest to wniosek przedwczesny. Reszta bowiem jest, ino w drodze zza wielkiej sadzawki, albo wetknięta w aktualny rower. Dla ułatwienia dodam, że najważniejsza część jest duża, czarna i plastykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 coś czuję, że sol planuję zbudować rower, na podobnej bazie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dla ułatwienia dodam, że najważniejsza część jest duża, czarna i plastykowa łeee, pompka z decathlonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No co - lekka i dobrze tłumi, niczego więcej do szczęścia nie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Moja maszyna Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Sexy maszyna, IMO czarny amor byłby ładniejszy Jaka waga ? I jeżeli można proszę o dodatkowe ujęcia. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez lago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kolorystyka Corrateca została doskonale zbalansowana nigdzie nie ma nawalonego jednego koloru więcej i to go czyni numerem 1 projekt Bigosa wyszedł bosko pozazdrościć maszynki a ja w tym roku rozejrzę się za konkretną ramką i zacznę składać własny projekt o czym zacne grono zostanie poinformowane i padną zapytania o kwestie techniczne i porady doświadczonych bajkerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 tez uwielbiam podwojna gorna rure superbowa, ale niestety rower ma przede wszystkim jezdzic, a nie wygladac - szkoda, ze ogon tak dlugi, a gorna rura tak krotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 De gustibus - ale czerwoną kierę bym darował. Poza tym fajny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ale gdyby Bigos poprosił kogoś o zrobienie sobie zdjęcia na nim to wtedy zobaczysz drogi Nabiałku że cała geometria składa się w jedność z rajderem,rajder staje się odwrotnością ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darec2 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam. A to na nowy nadchodzący sezon. a tu trochę więcej fotek: Google+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Miałeś szansę porządnie objeździć koła? Jakieś refleksje, głównie jeżeli chodzi o sztywność? Aha, sprzęt fajny, rzadko spotykany. Chociaż szczerze powiem, że po kazusie Czarnoty zastanawiałbym się mocno nad NU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kolejny strzał w moje serce od darec2 gratki za ten rowerek,kolejny konkret a nie bujaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ktoś pytał jaka waga, otóż waży 13,1kg z kompletem opon o masie 2100gr i ciężkimi kołami Komin już ucięty i prawdopodobnie wleci czarna gięta kierownica KCNC 670mmUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usZdjęcia bo ktoś prosił :DCo do geo tego roweru bardzo mi odpowiada. Założyłem rogi ale już po pierwszym dniu je ściągałem, jest mi tak wygodnie że innych pierdół mi nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaude Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Oczywiście zacny Corratec ale raczej dla niższych ze względu na długość, niestety nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ja mam 185cm i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darec2 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Miałeś szansę porządnie objeździć koła? Jakieś refleksje, głównie jeżeli chodzi o sztywność? Aha, sprzęt fajny, rzadko spotykany. Chociaż szczerze powiem, że po kazusie Czarnoty zastanawiałbym się mocno nad NU. Porządnie to jeszcze nie. W zasadzie to 3 wypady i jakieś lekkie górki więc nie będę się wypowiadał na razie. Sztywność zauważalna ale to chyba zasługa ośki 15 mm. Koledzy przejeździli na takich cały sezon i nie narzekali więc jest chyba OK. Główna zaleta to ich waga i lekkość w ich rozpędzeniu, to się odczuwa od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Miałem fazę na te kółka, ale jak zobaczyłem co Industry9 wymajstrowali na ten sezon to się rozmyśliłem Tak czy inaczej porządny sprzęt, gratulacje. Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Szczegóły w garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 to ja czekam na relacje z działania Alfine w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 jednak w prostocie urok i sila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychooo Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Piękna maszyna. A tu fajny tekst na temat napędu z przekładnią ALFINE. http://banachbrothers.pl/index.php/serwis-rowerowy/26-red-bull-dodal-mi-skrzydel-czyli-dlaczego-8-biegow-moze-byc-lepsze-od-10 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi