adriansocho Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Co ta rama ma w sobie, że nie wybieracie czegoś mniej popularnego do władowania tam foxów, xt i reszty top sprzętu? Pewnie to, że inne ramy, o ile nie są karbonem czy bujane, oferują niewiele więcej niż atrakcyjny wygląd. A swoimi pieniążkami wspomaga się polskiego właściciela marki. P.S. W tym akurat rowerze kierownica ma gięcie ustawione moim zdaniem za bardzo do góry, a za mało do tyłu. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez adriansocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
listopadiusz Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Muszę powtórzyć, nie rama jest ważna a reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 To ja też się powtórzę. Klepiesz jak potłuczony... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boarder Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 robione suszarką do skarpet... wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Też myślałem o peaku ale przerażają mnie cyferki w geometrii - kąt główki 72st, podsiodłowy 74st. Jakoś mam wrażenie że wstawienie amora 120mm poprawiłoby te wartości na odpowiednio 71st i 73st. Ponaddto BB drop pozostałby całkiem odpowiedni czyli 60 / 61mm. Wiadomo to tylko cyferki i wszystkie wartości powinny wspołgrać, a z opinii ludzi wygląda na to że działa to znakomicie. Jednak jakoś to mnie ciągle odpycha od tej ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 free screenshot software Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 znowu smieci w lesie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawulon Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 2015-07-03 20.44.23.jpg Dema Auron 5.0 2015-07-03 20.44.23.jpg 2015-07-03 20.44.23.jpg[/url. 2015-07-03 20.44.23.jpg Dema Auron 5.0 [url="%5Burl="http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=11708%22%5D2015-07-03]http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=11708"]2015-07-03 20.44.23.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketchup91 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Z dzisiejszego wypadu do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Za takie wykadrowanie zdjęcia należy Ci się łomot proporcjonalny do fajności fotografowanego roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketchup91 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz... to się więcej nie powtórzy A tak na marginesie to nie piszmy tyle tylko pokazujmy zdjęcia naszych maszyn!!! Np. takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 @zawulon Zrobiłeś wszystko żeby pokazać nam rower, ale i tak Ci nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawulon Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 @zawulon Zrobiłeś wszystko żeby pokazać nam rower, ale i tak Ci nie wyszło Nie wiedzieć czemu wiesza mi sie tapatalk przy wrzucaniu fotki. Postaram sie wrzucic po staremu, z pc. Sorki wszystkim za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Nie wiedzieć czemu wiesza mi sie tapatalk przy wrzucaniu fotki. Postaram sie wrzucic po staremu, z pc. Sorki wszystkim za zamieszanie. Spoko, spoko akurat ja to rozumiem. Po prostu tak bywa. Dla mnie to nawet zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lojd1985 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 To i ja sie pochwale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ja na razie nie mam co pokazać mam katalowego krossa levela b3 jak coś pozmieniam to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) waga 11.8kg. Jak na pancerne opony (sam przód 1180g... jest z czego zejść) wynik myślę spoko Edytowane 4 Lipca 2015 przez SixFeetDeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacol79 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 To dla odmiany moja foka Zdjęcie szału nie robi - wiem ale zdarzyło mi się o 6 rano w niedzielę wyjść na rower więc dlatego wrzucam i się chwalę Pozatym obsiadły mnie miliony komarów i much więc trzeba było lecieć dalej. Na fotce dolna część wieży widokowej na Dziewiczej Górze. Dziewic nie spotkałem - niedziela 7 rano więc pewnie wszystkie w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 (edytowane) Dziewice przestają istnieć w sobotę wieczorem, odradzają się dopiero w poniedziałek rano. To ja jeszcze, tym razem bardziej katalogowo. Edytowane 5 Lipca 2015 przez rmn1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 (edytowane) Z dzisiejszego wypadu, w zasadzie pierwszego porządniejszego w sezonie. W tle fajny zjazd czarnym szlakiem do Ojcowa, polecam można przyszpanować turystom - albo pięknie glebnąć, co kto woli Edytowane 5 Lipca 2015 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Krampus z wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Charakterny spaślak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Kuman Podziel sie wrazeniami z Brooksa - niby ciezkawy ale podobno legendarnie wygodny. Krampus z wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi