ZbyszekZmysichKiszek Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 2 rozne rowery czy podmiana siodelka, kiery i platform? zoltawy jest ladniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Ale jaki zacny rozmiar, i sztyca wysoko. Musisz być dużym chłopakiem. A rower fajny, ładny kolor, żeby jeszcze napis był jakiś kontrastowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) jest odwrotnie, :-) teraz jest czerwony :-) zolty zestaw Nukeproof sprzedalem wstawilem pedaly sixpak milenium , kiere bontager carbon 820mm, mosten Apex renthal 70mm i siodlo speca phenom expert, w sumie to zostaly mi te zole pedalu Evo Electron Nukeproof - sa plastikowe :.-) mam 200 cm :-) Edytowane 9 Czerwca 2015 przez lukas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 zmiany zmiany i po zmianach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 jest odwrotnie, :-) teraz jest czerwony :-) zolty zestaw Nukeproof sprzedalem wstawilem pedaly sixpak milenium , kiere bontager carbon 820mm, mosten Apex renthal 70mm i siodlo speca phenom expert, w sumie to zostaly mi te zole pedalu Evo Electron Nukeproof - sa plastikowe :.-) mam 200 cm :-) Dobrze zrobiłeś bo ten żółty do niczego nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 zmiany zmiany i po zmianach ;-) Jak się sprawuje tylna opona? Widze że masz wersję performance. Tydzień temu taką zakupiłem i zalałem mlekiem. Pierwszy wyjazd i po 8km dziura taka że mleko nie pomogło. Zwyczajny pech czy jakość opony? Szybko zrezygnowałem i zakupiłem 250g cięższą Saguaro w wersji tnt co by nie mieć więcej takich niespodzianek. Zastanawiam się czy jeszcze kiedyś do niej wrócę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 do SixFeetDeep także zalana mlekiem i żadnych problemów nie było: ale na wszelki wypadek wożę ze sobą gumę ;-) a przedniego nie udało mi się uszczelnić: schodziło cały czas przy nyplach - i na razie się poddałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Trek x-caliber 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Z przodu coś tarcz odwrotnie. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez NowyUser99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam, nie będę zajmował stanowiska w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 michuu - ta sztyca to czarna musi być - ta biel tak daje po oczach, że aż boli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ale to był komplet z mostkiem i skarpetami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No, ja mam wrażenie jakby była zabandażowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mam coś z aparatu i z czarną sztycą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Coś mi na tej focie mega nie pasuje z płaszczyzną ostrości ... masz Shift-Tilt`a ? Co do kolorów ... łańcuch jest RUDY ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Wszystko pasuje, GO mniej więcej na długość roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Imie: Niner SIR Urodzony: 06.2015 Waga: 10.2kg Maść: neon zielony limona (rzadne tam k.. 'yellow blaze') Znaki szczegolne: 1x10 Ave stal !!! koval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ave stal !!! Ave Ja !!! (rzadne tam k.. 'yellow blaze') K.... ten tego, niczym Pinifarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Noooo piękna maszyna. Koval jak wrzuci zdjęcie to nie ma ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 koval poezja :-) Możesz powiedzieć ile waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 10.2 kg, tak jak koval napisał ps.Piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Pikny najner....osobiście to nie mieszalbym węgla ze stalą, ale to co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ..no i pozamiatał na forum BRAVO Brachu!(a ja w końcu nie muszę tajemnicy trzymać między zębami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Wypraszam sobie takie zdjęcia, po prostu sobie wypraszam. Utrudniają mi życie zawodowe zmuszając do klikania na formum zamiast międlenia jakiejś gupiej umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ave stal !!! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi