mrovka Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) mam nadzieje ze teraz jest ok - przezylem najlepsze odchudzanie:) za jednym zamachem zrzucilem chyba 1,7 kg zmienilem fox'a na sztywniaka i zalozylem opony FF 2.0 ps.siodelko jest wyzej od kierki Edytowane 1 Maja 2015 przez mrovka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniu Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Super wygląda ten Cubuś Tylko kolor kiery według mnie nie pasuje ;D Powtarzam 'mi'. Ile waży po odchudzaniu ? Edytowane 1 Maja 2015 przez Daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Majówka! Szklarska Poręba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 nie wiem Marcin czy to zauważyłeś ale rower Ci lekko z kadru wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Trochę.... Ale góra ładna chyba do wybaczenia Edytowane 1 Maja 2015 przez cinek1987cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) do Daniu mi tez nie zabardzo teraz pasuje..tym bardziej ze bada inne czarne piasty ale zupelnie inaczej to wszystko wyglada z bialym fox'em nie wiem jaka jest jest jego realna waga bo nie mam go jak zwazyc W katalogu bylo 12,2kg,po dodaniu pedalow /296g/ wskoczylo pewnie do 12,5 nie biorac pod uwage wczesniejszej zmiany mostka,kierki I sztycy to szacunkowo I kalkulatorowo wychodzi mi kolo 10.8 Edytowane 1 Maja 2015 przez mrovka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek77 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Z ostatniej wyprawy. http://imgur.com/H26ZKSA Edytowane 1 Maja 2015 przez Jarek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek77 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Kilka zdjęć - zainspirował mnie Peak już tu pokazywany więc trochę zmieniłem swojego wygląda chyba ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moody Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Rower bardzo ładny, to malowanie biało-czarne w moim guście. Wrzuciłeś cztery zdjęcia (licząc poprzedni Twój post to będzie już pięć fotek) i ani jednego od strony napędu. Czyżbyś coś miał do ukrycia? Na przykład to, że jeździsz na przekosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuelo Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Moja merida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek77 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) Rower bardzo ładny, to malowanie biało-czarne w moim guście. Wrzuciłeś cztery zdjęcia (licząc poprzedni Twój post to będzie już pięć fotek) i ani jednego od strony napędu. Czyżbyś coś miał do ukrycia? Na przykład to, że jeździsz na przekosie? Dzięki, nie ma tu nic do ukrycia odpowiedź to po prostu przypadek i moje gapiostwo Pozdrawiam Jarek Edytowane 2 Maja 2015 przez Jarek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSz Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Z dzisiejszej wyprawy, bez kontrowersyjnych błotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Beskidzkie warunki mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 [/url]">http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 bodzio12 urzekł mnie twój jednoślad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 jakis czas temu pokazywalem swojego authora dexter 29 niedawno dexter zamienil sie w peak29 - oto efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 w nieco lepszym otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Zaliż Bielan to? Aha, fajny sprzęt of koz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 bielan jest to mój młody padawanie radę daje ...........jeszcze kilka detali do zrobienia i gotów będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfi39 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 w lepszym świetle po kilku zmianach Spec crave expert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 bodzio12 urzekł mnie twój jednoślad Dziękuję , jak na razie orgynał prócz spdków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 morfi..mam podobna chyba geometrie:) gratuluje zwinnego bike'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Większość pokazuje wypucowane i błyszczące maszynki ... a mój Canyon był w pracy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Scott Aspect 950 w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Nie jestem poprawny (politycznie), może dlatego.Tu maszh typiszh las. photo hosting sites image hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi