zgucior Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Treki jak to treki , co kto lubi. 30% ceny roweru to nalepka Trek , cięzkie klamoty Bontragera gratis.Spec w tym zielonym malowaniu jest wyjątkowo paskudny. Lampka na sztycy nie polepsza sytuacji.O Dżajantach szkoda pisać bo któż zachwyca się volkswagenami świata rowerowego.Peak ze sztywnym widłem? Dodając spojler do kaszlaka nie zrobisz z niego porszaka.Za to rower "mrorfisha" ! Ha ! To jest Rower! Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 "rower "mrorfisha" ! Ha ! To jest Rower!" łapie się na MAGNES ;-)))) ....podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Treki jak to treki , co kto lubi. 30% ceny roweru to nalepka Trek , cięzkie klamoty Bontragera gratis. Spec w tym zielonym malowaniu jest wyjątkowo paskudny. Lampka na sztycy nie polepsza sytuacji. O Dżajantach szkoda pisać bo któż zachwyca się volkswagenami świata rowerowego. Peak ze sztywnym widłem? Dodając spojler do kaszlaka nie zrobisz z niego porszaka. Za to rower "mrorfisha" ! Ha ! To jest Rower! Piękne słowa krytyki Trzeba było napisać, że wrzucamy tylko Specialized'y [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melman1980 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Treki jak to treki , co kto lubi. 30% ceny roweru to nalepka Trek , cięzkie klamoty Bontragera gratis. Spec w tym zielonym malowaniu jest wyjątkowo paskudny. Lampka na sztycy nie polepsza sytuacji. O Dżajantach szkoda pisać bo któż zachwyca się volkswagenami świata rowerowego. Peak ze sztywnym widłem? Dodając spojler do kaszlaka nie zrobisz z niego porszaka. Za to rower "mrorfisha" ! Ha ! To jest Rower Jeśli dla kolegi Trek to za wysoka półka niech zacznie od Radona albo Canyona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 @zgucior, zjedź Snickersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 hmmm o gustach wypowiada się właściciel potworka Mondrakera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gavron88 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 A gdzie jest moderator tego forum? @zgucior. będziesz pierwszy do odstrzału.. bo po Twojej wybitnie dojrzałej krytyce mamy stronę gdybań, pomówień, oraz obrony w iście rejtanowskim stylu... "lampka na sztycy.." a gdzie ma sobie wetknąć? w dupęł? żeby rower zadowolił Twoje wybredne oko? Ggdyby rowery tylko miały wyglądać to czarno-żółty accent rządzi (i to jeszcze na Biegunie Ciepła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwucha Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Jest kolejna Romecina R-line 1.0. Rama 22". Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Siwucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qaroll Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Zgubił się w lesie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duratec Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 W ramach standaryzacji. 1 peak na stronę Jeszcze nie skończony (lecz jeżdżony) , gdyż po 10dniach od CR dostaje info, że "..z racji dużej ilości zamówień nie zdołamy wysłać paczki dziś" Widok z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Ostatnie wpisy traktujące o niczym odeszły w zapomnienie. To nie Pudelek,coby się nad kolorem nypli rozwodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) @zgucior. będziesz pierwszy do odstrzału.. bo po Twojej wybitnie dojrzałej krytyce mamy stronę gdybań, pomówień, oraz obrony w iście rejtanowskim stylu... "lampka na sztycy.." a gdzie ma sobie wetknąć? w dupęł? żeby rower zadowolił Twoje wybredne oko? Ggdyby rowery tylko miały wyglądać to czarno-żółty accent rządzi (i to jeszcze na Biegunie Ciepła) mały kij w mrowisko raz na jakiś czas jeszcze nikomu nie zaszkodził na moje , to może nawet i w d sobie lampkę włożyć kto tylko chce , byleby światło wychodziło z tunelu Ten czarno żółty peak to faktycznie najfajniejszy z tej całej pikolandii (hm , mam wrażenie jakbym już to kiedyś pisał) , czarno białe już jakby się opatrzyły. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 W końcu ujrzała światło dzienne alternatywa na szosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 A to z dzisiejszej wyprawy z średnokiszkowym kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) A to moja już trochę wysłużona zabawka Haibike Big Curve RC 2012. Na ten sezon dostał nowe obręcze od DT model E512, szer, wew.25mm Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez cr4zylucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antioedipus Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Hajbajki chadzają parami Testowa przejażdżka z nowym (sprężynowym) Raidonem. Pozdro dla Activii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcys998 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Panie, Panowie, Myli Państwo, z Waszą pomocą... Brend Niu Pika Czu! Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Marcys998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest89 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Miałem wrzucić foto z plenerze. Radon ZR Team 8.0 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Nowy napęd , rower niemalże złożony pode mnie . Jeszcze oponki do wymiany i może jeszcze kierownica na szerszą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSz Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Zdjęcie jeszcze w lutowej szaroburej aurze. Kłania się X-Caliber 8 Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez PSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Przepraszam za jakość ale tylko telefon pod ręką miałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie wiem Panowie, może błądzę, ale... 1. Zaglądam do galerii. 2. Gdy widzę rower przeciętny lub wykraczający poza normy mojego gustu - przewijam dalej, bez żadnej reakcji. 3. Gdy widzę rower powodujący błysk w moich ślepiach - wyrażam to werbalnie lub dodając strzałkę UP. To chyba zdrowe podejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi