MokryxD Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 W planach nie było, bo już kupiona. Co do braku przedniej przerzutki, to nowa kierownica będzie szersza i nie chcę 2 razy wymieniać linek i pancerzy. A w okolicy z 32T wyjeżdżam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dzisiaj w koncu pierwszy test w terenie, iz O!K! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 W końcu na chodzie... 120 mm? Ktoś pytał o zdjęcia od strony napędu itp, zatem wrzucam, póki czysty Na dniach wpadnie nowa kierownica. Planuję zmianę sztycy na prostą, kosmetyka typu nowy mostek, zacisk sztycy i zacisk tylnego koła. Peak w L-ce wygląda lepiej niż w M-ce. Czemu wziąłem M-ke? .... :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 @jogi Ogólnie 29ery wyglądają lepiej w większych rozmiarach. Ale jeżeli na Mce się lepiej Tobie jeździ, to nie ma co narzekać Wg mnie mały 29er wygląda równie pokracznie co gigantyczne 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 120 mm? 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mardzin Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 To i ja się pochwalę. Powrót do rowerowania po 10 latach i pierwsza wyprawa w teren. Póki co trochę "golas", ale powoli pracuję nad zmianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) no1 fajnie prezentuje się ta rama ;-) sobotnia wycieczka... Edytowane 3 Marca 2015 przez motiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 To i ja się pochwalę. Powrót do rowerowania po 10 latach i pierwsza wyprawa w teren. Póki co trochę "golas", ale powoli pracuję nad zmianami 3 x od tyłu? trochę przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pono seks waginalny jest passe i teraz tylko anal... Czyli Kolega jest zgodny z trendami Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mardzin Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Jadnak większość fotek w tym temacie jest "od boku". Nie będę wnikał w preferencje wstawiających, ale może starzy wyjadacze (IvanMTB niech czuje się wywołany do tablicy) zrobią ANALizę tego zjawiska? Edytowane 3 Marca 2015 przez mardzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ivan, skoro 29ers are gay, to czego się spodziewałeś w tym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Fakt... W końcu wszelkiemu Złu na tym świecie winni są masonipedałyżydziicykliści Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Zapomniales o czarnych, rudych i cyganach Edytowane 4 Marca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Macie fotę od tyłu, możecie analizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na ANALizę za wcześnie,widać jak na dłoni,że zaślepiona końcówka górnej,czyli prawiczek,nie liczy się. Poza tym fajny przykład dla wątpiących w sens 29-er na mniejszej ramie. Ciężko wyczuć kąty z tej analnej perspektywy,ale chyba rower do jazdy,a nie pod lycrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RISTO90 Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Pomarańcza w nadmorskich klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 dobre to drugie zdjęcie tej pomarańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciunek Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Witam, jestem Nowym użytkownikiem, wiec w pierwszej kolejności chciałbym sie przywitać! A tutaj moje "wozidło" na trzeciej już w tym roku niedzielnej wycieczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Romet na 1 spacerku, fotka z telefonu postaram się o jakąś lepszą lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Trek Cobia dostał nowe koła na obręczach DT Swiss E512 i piastach DT350. Opony zrobiły się kwadratowe a trakcja jest wprost niesamowita. Nie ma już strachu przed braniem zakrętów na ostro. Ciśnienie robocze spadło z 2.5 do 1.5 bar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ale paskuda! A gdzie się podziała różowa trąbka ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wierz lub nie wierz, ale różowa trąbka została mi skradziona. Złodziej nie połaszczył się ani na skórzane siodło, ani na przednie koło. Zakosił mi trąbkę różową z roweru! Dokąd zmierza ten kraj ja się pytam? W pracy ludziska często pytają o moją Cobię: - czemu nie ma amortyzatora? - czemu ma taką staroświecką kierownicę? - siodełko ze starego urala wziąłeś? - tylko 10 biegów? - z jakiego roku to rower? A ja się śmieję za każdym razem, gdy na niego wsiadam, bo to maszyna "prawie" idealna. Z górki pięknie zjeżdża, na prostej ciśnie a pod górkę idzie jak przecinak. Do szczęścia brak tylko Ardenta 2.4 na przedzie i bardziej mięsistych gripów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 bardziej mięsistych gripów Polecam na gripy owijkę. Pomysł rewelacyjny, moje bochny wreszcie się nie męczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Polecam na gripy owijkę. poka jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi