Mod Team IvanMTB Napisano 11 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jak powiedzieli mi koledzy z klubu, Dalby to taki Cannock, ale z dłuższymi i bardziej wymagającymi podjazdami i dłuższymi zjazdami. Czyli gicio Koniec lutego? Sobota? Niedziela? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Mi by pasował 21 lub 22 luty. Co wy na to?? Daj mi znać na priva. Pozdrowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebciom Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Odwilż, śnieg, błoto pośniegowe, "czyste" błoto, kałuże. Wszystko czego można zapragnąć do przetestowania nowych SKS'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wac0 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 (edytowane) Gangster w lesie :-) Edytowane 14 Lutego 2015 przez wac0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RISTO90 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Odwilż, śnieg, błoto pośniegowe, "czyste" błoto, kałuże. Wszystko czego można zapragnąć do przetestowania nowych SKS'ów Nie czujesz różnicy w prowadzeniu przez ten łańcuch na ramie? Ja takiego kloca to w plecaku tylko wożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebciom Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 To była bardzo krótka wycieczka do lasu sprawdzić błotniki, a łańcuch potrzebowałem tylko żeby go zapiąć pod sklepem w drodze powrotnej, tak normalnie wożę go w plecaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 troche slabe foto, ale lepszego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giresse Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 mess, Trek zmienił zaciski sztycy, czy założyłeś, coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ladny... +1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mess - bardzo ładny, jak wrażenia z jazdy, 1x11 to na mazowsze, czy może raczej na jakieś górki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 +1 dla TREK :-D Jak się sprawuje pushloc w SID, dobrze blokuje ?? Bo mój w REBA tak średnio, wiec się zastanawiam czy nie omijać tego rozwiązania przy nowym kupnie roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Wszystko jest stock oprocz sztycy. No jeszcze detki wywalilem i zalalem mlekiem, ale tego nie widac Historia sztycy jest taka, ze trek omylkowo wyslal ze sztyca aluminiowa z czerwonym jarzmem... Kiedy sklep powiedzial, ze sie nie zgadza na to, dostal odpowiedz, ze na ten moment nie maja standardowej carbonowej na stanie(hehe taka to omylka musiala byc ), i ze sklep powinien zamowic jakas i oni zaplaca za to. Sklep zamowil truvativa noira. Mi tam w sumie to nie przeszkadza wery: wiesz co, slyszalem, ze to g**wno, wiec nie bede tego uzywal i sobie wymienie na lepsze rozwiazanie(sama manetke), ale poki co dziala bez zarzutu lukmar: wrazenia z jazdy super, po przesiadce z anthema jestem zaskoczony komfortem, bije 1.8 bara z tylu i wszystko lacznie sprawia wrazenie jakbym mial z 50mm skoku. Toczy sie bardzo przyjemnie. Naped dziala swietnie, rozpietosc 10-42 raczej wystarcza, na podjazdy na pewno, na plaskim moze byc problem przy szybkim starcie, ale raczej do przezycia, a w jak bedzie dramat to sobie dokupie 34T. 1x11 bardziej na kresowe, tutaj i tak 80% jazd robie na szosie, a nawet jezeli, to kaseta jest calkiem fajnie zestopniowana, wiecej niz 35km/h raczej jezdzic nie bede po lesie. Edytowane 15 Lutego 2015 przez mess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Zatem i ja się pochwalę moim nowym wozidełkiem. A co Może przy powyższym Treku skromnie i bez wodotrysków, ale na więcej budżet nie pozwolił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmar Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mess - a ważyłeś może opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) lukmar, opon nie wazylem, producent podaje 690g. Zwazylem stock bez pedalow z detkami, to bylo 10.61kg. Wywalilem detki, zalalem mlekiem i dorzucilem pedaly XT i waga jest 10.68kg. Rozmiar 18.5. Kola zaskoczyly mnie pozytywnie Edytowane 15 Lutego 2015 przez mess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 MokryxD, siodełko to Specialized Phenom? Jak się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 MokryxD, jaka masz szerokosci kiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Tak, siodełko to Specialized Phenom Comp. W sumie jeżdżę na nim dopiero drugi dzień, ale jestem pozytywnie zaskoczony względem starego Accenta. Siodełko ma dość cienką miękką warstwę, ponoć pod spodem jest druga twardsza. Dobry materiał sprawia, że tyłek nie jeździ, tylko siedzi w jednym miejscu. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. @mess Chwilowo jest tylko 600mm, które pozostało z 26. Fitter mówił, że przy moim rozstawie ramion taka długość powinna być OK, ale chcę spróbować szerszą i przy okazji urwać trochę gramów. Wpadnie Funn 680mm. Edytowane 15 Lutego 2015 przez MokryxD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youcek Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jeden z zimowych wypadów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giresse Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mess - a ważyłeś może opony? Moja, takie same XR1 Team Issue ważą (ważyły bo wymieniłem na cobrę i pythona) 29x2.2 - 685 gr, 29x2.0 - 590 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mokry i Mess wozidła świetne i każde na osobną kieszeń to wiadome,najważniejsze aby dostarczały nam frajdy i przyjemności z jazdy,Mess Sid z czarnymi lagami wygląda świetnie bo mam takiego samego tylko inna kolorystyka ,manetka spisuje się dobrze i nic się nie zacina,Mokry siodło klasa sama w sobie,kierę zalecam ci szerszą min 720 dla lepszej zwrotności no i witam w rodzinie PEAKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adnnn Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Gangster w lesie :-) co to za kierka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZURACZ Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Focus Raven 1.0 "M" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maloud Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 piękna maszyna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 lukmar, opon nie wazylem, producent podaje 690g. Zwazylem stock bez pedalow z detkami, to bylo 10.61kg. Wywalilem detki, zalalem mlekiem i dorzucilem pedaly XT i waga jest 10.68kg. Rozmiar 18.5. Kola zaskoczyly mnie pozytywnie Mam nadzieję, że niedługo ja będę mógł wrzucić zdjęcie swojej niebieskiej maszyny. Czekam na swojego 9,8, ale w wersji XT. A koła w jakim sensie pozytywnie zaskoczyły? Wagowo chyba szału nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi