venom2000 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 no nie bądź żyła od obwoźnego kramiarza zza siedmiu gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 jak temat zamiera to wklejam swojego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Wykupili lub będą kupować swoje 29er modele 2015 temat powstanie jak feniks z popiołu na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Fotka nie moja, tylko chłopaków z POMBA/emtb.pl - więc najpier źródło: http://pomba.pl/wp-content/uploads/2014/10/2014-10-05_11-48-52_DSC_0861-803x531.jpg i sam obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Łokcie szeroko, kolana rownież, tyłek za siodłem. Pozycja tru ęduro. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Niestety, pięty za wysoko, nic nie wyszło też, w ogóle wszystko za wysoko - a łokcie za wąsko. Czyli kacze XC, ale rower daje radę. On w sumie zawsze daje radę, czego nie można powiedzieć o jeźdźcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy79 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Hej. Chciałbym przestawić swojego elektrycznego 29"era. Rower budowaliśmy pół roku... bo co rusz były komplikacje techniczno - sprzętowe. Jak by ktoś był zainteresowany cały temat opisany jest na elektrycznym forum ARBITER pod linkiem: http://forum.arbiter.pl/viewtopic.php?t=2943&postdays=0&postorder=asc&start=0 Jak to jeździ ? tego nie da się opisać naprawdę polecam, frajda jest niesamowita. Tutejsi tradycjonaliści - puryści pewnie zaraz będą szczekali i wieszali na mnie psy co to takiego zrobiłem... Co im odpowiem ? Mam w garażu jeszcze "normalnego" 29"era i kiedy trzeba też na niego wsiadam, lecz póki co ten pierwszy wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) gratulacje za zapał, chęci włożenia sporej kasy w projekt i co by nie mówić niezłą stylistykę.....ale przytaczając pewnego klasyka/emeryta z tego miejsca "z takim elektrykiem to na forum z melexami , nie tutaj"... Edytowane 9 Października 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 jak wyżej - szacuneczek. ale od kiedy poznałem te e-"rowery" to czułem do nich wstręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowertep Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Niebawem mam nadzieję wysypie tu Canyony z 2015 roku, ale puki co mój Grand Canyon AL SLX 7.9 z 2014: Edytowane 9 Października 2014 przez rowertep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Piesów nikt na Tobie, Andy, wieszać nie będzie, bo wszystkim nam leży na sercu idea innowacyjnej gospodarki. Zachwytów też może wielkich nie będzie, ale tylko z jednego powodu - w swym nieprzejednanym konserwatyzmie część towarzystwa uważa, że rower to urządzenie napędzane siłą mięśni, a nie prądu, ropy czy gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowertep Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Czy mam wrażenie, czy w tym rowerze na paluszki, suport jest zawieszony tak, że moich, zacnych 170 cm wzrostu, mogłoby przejść wyprostowane pod nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Mbike Shottas HT04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2014 nhandu, no ładnie ale...a co to za wideł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 nhandu, no ładnie ale...a co to za wideł? Coś takiego to to, niby Javabikes, ale żadnych oznaczeń na nim nie było. http://www.ebay.com/itm/29in-Carbon-Rigid-Fork-MTB-Mountain-Bike-Disc-UD-Matt-100-Travel-Taper-Tube-/181353444692?pt=US_Forks&var=&hash=item2a3981f554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2014 oj to ma tylko 38mm offsetu?Mam nadzieję, że na szlaki wokół "Marcinki" starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 oj to ma tylko 38mm offsetu? Mam nadzieję, że na szlaki wokół "Marcinki" starcza Chyba starcza, porównania nie mam żadnego więc róznicy na + czy - nie czuję. P.S. Szczecin jest po drugiej stronie Polski, widać z tamtąd "Marcinkę" że ją tak dobrze znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2014 ps: 20 lat miałem ją "za oknem"? "wychowałem się rowerowo" na Marcince, "Kruku" (tak to się nazywało?), okolicach Tuchowa czy Piotrkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) ps: 20 lat miałem ją "za oknem"? "wychowałem się rowerowo" na Marcince, "Kruku" (tak to się nazywało?), okolicach Tuchowa czy Piotrkowic Las "Kruk" istnieje dalej , na "Marcince " i lasku "Lipie" organizowane są Puchary Tarnowa MTB. Ludzie dalej jeżdżą na rowerach, po Twoich zostawionych śladach również. Edytowane 10 Października 2014 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenkuu Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Moja Sola, chwilę później ufundowałem jej pierwszy zjazd i kąpiel błotną, była zachwycona. Witam jestem zainteresowany kupnem roweru silverback sola mozesz napisac jak się sprawuje ten rowerek ,i przy jakim wzroscie jaką dobrałes rame ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba29er Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 (edytowane) Rama 22" Edytowane 11 Października 2014 przez seba29er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusb Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 (edytowane) Witam Wszystkich, Po kilku tygodniach sprzeczek na forum czy jak to woli burzliwych dyskusji, upolowany jako jeden z ostatnich przyjechał Canyon AL SLX 9.9 rama L czyli 19 (sztyca wysunięta na 27cm - 14 cm w ramie do wzrostu 190 siodełko cofnięte jakieś 1.5). W przyszłym tygodniu będzie bike fitting i mam nadzieję, że zostanie na stanie bo pierwsze wrażenia takie ... szatan nie rower. Pozdrawiam Edytowane 13 Października 2014 przez marcusb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi