artoor Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) ...a nie mówiłem "Ładny" - "Brzydki" - Edytowane 17 Września 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Jest doskonały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ... do gmerania sobie w rectum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) Przy garazowo po wymianie siedzenia i seatpost Czekam teraz na crest'y. Wymienie jeszcze pedaly na xt oraz kasete z lancuchem tez na xt i to bedzie na tyle. Edytowane 17 Września 2014 przez wery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 stałówka + taki wideł to baaaaardzo ładne połączenie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ...a nie mówiłem "Ładny" - "Brzydki" - Czekaj, czekaj... To sie nazywa manipulacja faktami i naciaganie rzeczywistości... Nie napisałem ładny, tylko To już nawet biało-pomarańczowy On-One z gwiazdeczkami lepiej wygląda... Żaden wungiel w widle nie jest ładny, bo swoja grubościa zaburza proporcje cienkiej stalowości. W alu to jeszcze jak ciemogę, a najlepiej węgiel w węglu... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 17 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2014 w 1005% procentach się zgadzamamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanek734 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Pierwsze 100km stuknęło, za tą cenę jestem mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) Czekaj, czekaj... To sie nazywa manipulacja faktami i naciaganie rzeczywistości... Nie napisałem ładny, tylko Żaden wungiel w widle nie jest ładny, bo swoja grubościa zaburza proporcje cienkiej stalowości. W alu to jeszcze jak ciemogę, a najlepiej węgiel w węglu... Szacunek... I. Naciągłem, to fakt. Ale dało mi to pretekst do zamieszczenia obrazków dwóch "ładnych" sztuk . Przytupnę za to w "1005%", że najlepiej "węgiel w węglu" i "stal w stali": Edytowane 17 Września 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 rudy1986 co to za kiera? Ma ładne, delikatne gięcie ;} Bontrager Race X Lite Carbon Lowriser 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ten widlak to jedna z tych rzeczy, które się kocha albo nienawidzi. Ja kocham pod każdą postacią - jest to to smukłe, lekkie i idealne dla stalowych ram, ale jak powiedziałem... Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 17 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) artoor, będzie nam dane w piździerniku dotknąć tego wąsatego cuda?Co do widła jestem w tej grupie konseratywnej, ale jako całość - genialny, piękny, szlachetny! Prosty, czysty, klasyczny do bólu (opony..!), bez umizgów, dodatków w kolorze fioletu. Bardzo bardzo lubię Twój rower Edytowane 17 Września 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ba! Żeby to Jego jeszcze był... Brak pedałów i angielskie klamki hamulcowe pozwalaja wątpić... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 17 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) Ivan, to jest "galeria naszych rowerów", zatem zakładam (naiwnie?), że nikt tu się nie chwali rowerem z netu.. (podobnie było z singularem Pandy, sam wątpiłem a okazało, że mamy Swifta na forum)Co nam kolega artoor powie?(a klameczki po wiktoriańsku, fakt hehe) Edytowane 17 Września 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Niestety IvanMTB ma rację - zdjęcie zamieściłem, żeby zilustrować opiniowanie widelca. Sor tysiąckrotne za zwiedzenie Państwa na manowce. Się złożyło, że miałem przytroczony ten widelec i dalej mam te beżowe Ardenty, co mogło uwiarygodnić wersję o posiadaniu P-29. Nic straconego, bo jak Ritchey w końcu określi się z parametrami na 2015, to być może P-29 stanie na czele stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2014 zabrać mu te 10 pkt!.. do momentu aż nie pokaże swojego P29! ps: i więcej żadnego wrzucania nieswoich rowerów, a szczególnie niedopowiedzianego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snoop29er Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Trek Superfly 100 Al Elite 29, 2013 Szczyrk, Skrzyczne Izery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Stal, węgiel, doopa i kamieni kupa. W monsterowym wątku były już rowery (chyba jakiś Vassago i 44Bikes) gdzie nawet łatwo się można było nabrać, że niestalowy sztuciec mają i estetycznie kładły na łopaty. To jak się na danym widle jeździ, to już wątek na odrębną dysputę.Rower w 100% mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Tak by wygladal KUBEK jab by pewna Pani wyslala dobry adapter(QR zamiast 10mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Cube powyżej to jak deja vu, lub jak powrót do przeszłości czyli moja buła sprzed dwóch czy trzech sezonów przerabiałem wszystko, cresty, sztyce ec90, napęd xt... było mineło, nowa rama, nowy amor, poza napisem CUBE i garminem i lampki tylniej nic nie pozstało z poprzedniej maszyny a teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Naciągłem, to fakt. Ale dało mi to pretekst do zamieszczenia obrazków dwóch "ładnych" sztuk . Przytupnę za to w "1005%", że najlepiej "węgiel w węglu" i "stal w stali": Ooooo! petarda!! szkoda zę w takim majtkowym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Majtkowy rządzi! Coraz więcej dwukółek maluje się na sprane barchany. Ciekawe, co by na to Freud powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machinehead Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 A to taka moja skromna kompilacja AM... z fabrycznego scotta aspecta ma już niewiele, ale "bazowa, osprzętowa prostota" nadal gdzieś jest... i nie zamierzam tego zmieniać. Jeżdżę na pojezierzu Suwalskim - kto był ten wie Wigierski Park Narodowy i Suwalski Park Krajobrazowy, a tam masa przeszkód, która kopie w tyłek osprzęt - szkoda kasy na drogie zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2014 jeździłem ciut po Suwalszczyźnie, w sam raz na dobry .... przełaj, albo biegówki zimą kopie sprzęt w tyłek?chętnie (na PW) dowiem się gdzie poukrywały się te przerażające ścieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 (edytowane) Po dzisiejszej czasówce na 40 km którą zrobiłem w 1:29:30 powiem tak kolesie na 29er nie osiągalni, na wiosne wsiadam na 29er, nie ma opcji, już dziś sprawdziłem ramy koła i widelce będzie to sztywniak, rama jeszcze w tym roku moja narzeczona stwierdziła że sie cofamy choć zdobyła 3 miejsce ;p Edytowane 20 Września 2014 przez zgodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi