marioromario Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja płaciłem 60% kaucji i 200pln za dobe odliczana od ceny zakupu. Co kupiłes i jaki rabat ? SPECIALIZED CAMBER COMP 29, rabat 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witam w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witam w klubie. Szacuneczek :)Myślisz że śnieg jeszcze puści w górach na weekend ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Szacuneczek :)Myślisz że śnieg jeszcze puści w górach na weekend ?? Wyżej czyt. Skrzyczne raczej nie ale troszkę niżej myśle, że da sie pojeździć bez zbędnego kręcenia w błocie. Miałem jechać dzisiaj ale właśnie zaczyna kropic natomiast z tego widzę w zapowiedziach pogodowych sobota i niedziela powinny być w miarę pogodne. http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/szczyrk/16dniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wats Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 'Salsy' kolekcja jesien/zima 2012 El Mariachi ponownie na sztywno, z chuda kiszka, co bym na ogonie za autobusami nie mial za trudno: AAaaaaaa PIĘKNY !!!! Przemyślany! AAaaaaa Chcę taki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A oto moj potworek przerobiony :-) Rama: aluminium 6061-T6, 2 Amortyzator: manitou tower pro 29 rocznik 2011 Przerzutka przednia: Sram x9 2012 Przerzutka tylna: Sram x9 czarna 9 rzędów 2012 Hamulce: Hayes Dyno Comp Tarcze ( dożywotnia gwarancja producenta ) ( 3 razy zmieniałem tarcze by znaleźć optymalne ustawienie dla 29-era i ostatecznie nowe maja tydzień razem z klockami na przodzie jest 7 cali a z tyłu 6 ... był okres że miałem 2x po 8 cali ) manetki: Sram triger x9 model 2012 Korba: Shimano SLX największa tarcza 44 na HT2 Obręcze: AUTHOR Krypton Pro 32 otwory Opony: Cross Mark 29"x2,10" i Gripster Piasty przód: QUANDO Disc 32 otwory Piasta tył: Dartmoor Vee-One Kaseta: SRAM PG-990 Łańcuch: SRAM PC-99 z Hollow Pin ( z pustymi sworzniami ) Pedały: Shimano PD-M540 SPD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) rany boskie, zmien prosze ustawienie siodla, bo mnie boli od samego patrzenia, poza tym w wypadku checi posiadania dzieci lepiej robic to w sposob konwencjonalny kolejna rzecz, to do skrocenia wszystkie przewody Edytowane 11 Listopada 2012 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Kabli nie ruszam bo niczemu nie przeszkadzaja ;-) a nie rozumie zlej pozycji siodelka moglby byc ciut wyzej Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Chodzi o zadarty dziób siodła i ucisk na prostatę. Ale widzę, że masz jakąś nażelowaną kanapę z dziurką, więc pewnie nie odczuwasz. W każdym razie - przy każdej poważniejszej glebie przy tak ustawionym siodle zaśpiewasz cienkim głosem. Dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 a ja przy okazji tego zdjęcia zapytam, po co się stosuje odwrócony amortyzator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ten typ (manitou) tak ma : ) Taki pomysl producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 dzięki za info, faktycznie, teraz widzę że reszta jest w dobrą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Mój pędziwiatr.... zżyliśmy się bardzo w ostatnim sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A oto moj potworek przerobiony :-) a ten adapter do przedniego hamulca to nie jest na większą tarczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nie. To jest z hayesa pod 7 cali postmountain Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 A z tym siodelkiem to po pierwsze syna juz mam wiec spoko jestem uratowany :-) a po drugie mialem bardziej tyl podniesiony wczesniej i zjezdzalem do przodu . Bylo niewygodnie Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paznok Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 postmountain chyba postmount Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nie. To jest z hayesa pod 7 cali postmountain Wydaje się, że jest pod bardzo dziwnym kątem. Góra adaptera dużo dłuższa niż dół. Poniżej załączam zdjęcie R7 ze 185mm tarczą. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 a jakie to ma znaczenie ? adapter to adapter, ja tez mam gore duzo dluzsza niz dol, a adapter mam szimanowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wszystko jest dobrze, widac na obrazku że "góra" ma być dłuższa: Przez moment sam zwątpilem i poleciałem oglądać rower POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wkleiłeś inny rodzaj adaptera niż przedstawiony na fotce. Bo w sprzedaży faktycznie są dwa rodzaje - taki, gdzie adapter jest zamocowany do widelca dwoma śrubami, a zacisk do adaptera kolejnymi dwoma, oraz taki, gdzie są dłuższe śruby, a adapter jest przelotowy. W zasadzie to przy tym przelotowym powinny być dodawane podkładki kulisto-wklęsłe (na fotce - tylko między adapterem a zaciskiem, MSZ powinny być jeszcze między zaciskiem a łbem śruby), aby zacisk przylegał równo do adaptera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Zależy o którym zdjęciu mowa - ja wrzuciłem adapter jak widoczny jest na Author'ze kolegi Manitoupower, i z tego co kojarzę to Shimano zawsze uzywa adapterów które przykręcasz do amora a nastepnie do niego zacisk...ale moge sie mylić POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 mylisz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) Wkleiłeś inny rodzaj adaptera niż przedstawiony na fotce. Bo w sprzedaży faktycznie są dwa rodzaje - taki, gdzie adapter jest zamocowany do widelca dwoma śrubami, a zacisk do adaptera kolejnymi dwoma, oraz taki, gdzie są dłuższe śruby, a adapter jest przelotowy. W zasadzie to przy tym przelotowym powinny być dodawane podkładki kulisto-wklęsłe (na fotce - tylko między adapterem a zaciskiem, MSZ powinny być jeszcze między zaciskiem a łbem śruby), aby zacisk przylegał równo do adaptera... I wszystko jasne. Tak było seryjnie zamontowane w Specu. Edytowane 12 Listopada 2012 przez COOLoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Specialized Carve Expert 2013 rama: 17,5 pozdrower!;] Edytowane 13 Listopada 2012 przez Zyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ładny - reba to już solo air? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi