Peter105 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Porównaj sobie z moim Ghostem, też mam 19-tkę. Zdjęcia są na tej samej stronie. Charakterystyczne dla 29 Ghosta są krótkie górne rury, przez co przy wzroście 178-179 rower mam dopasowany idealnie. EDIT Wrzucam stare zdjęcie poglądowo Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Peter105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Fajnie wyglądają te Ghosty jak 17" albo mniejsze, takie zgrabne się wydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny099 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Piękny rowerek! Sam stałem się ostatnio posiadaczem tego przybytku Trek Superfly 9.8. Będzie Pan zadowolony! Idzie jak burza chciałem poczekać na nowe oponki, jestem w trakcie kilku zmian, ale nie mogłem wyczekac kolejnego tygodnia bez zdjęcia na forum To akurat w drodze pod Kraków na pierwsze testy bike'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrLu Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Orbea Alma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekhdi Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) http://zapodaj.net/549d680bd9e09.jpg.htmlOto mój Unibike Mission 29er, posiadam go od dwóch miesięcy, przejechałem nim około 300km, po asfalcie jak i drogach gruntowych. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Od siebie zamontowałem:-błotniki Simpla-licznik Sigma BC700-oświetlenie DeOne-koszyk na bidon (najzwyklejszy, aluminiowy)-sakwa na telefon Roswheel-stopka boczna (wiem że dla większości Was jest to niepotrzebna część, ale brak stopki przeszkadzałby mi w codziennym użytkowaniu)Pozdrawiam Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez maniekhdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Rower jak rower ale bidon podoba mi się najbardziej! No Offence! Orbea Alma Wrzuć poprawnie odnośnik do linku, bo jakoś nic nie widać Panie Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekhdi Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na chwile obecną nie mam gdzie trzymać zapasowej dętki więc siedzi sobie w uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 -stopka boczna (wiem że dla większości Was jest to niepotrzebna część, ale brak stopki przeszkadzałby mi w codziennym użytkowaniu) A w czym dokładnie? Słuchaj, tę linkę co masz dookoła zaplecioną, to wywal od razu, to się przecina w 30 sekund. Kup ulocka sobie jakiegoś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekhdi Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o stopkę to w pewnym wątku przeczytałem że to zbędny element w rowerze górskim Co do zabezpieczenia to zdaje sobie z tego sprawę, jestem w trakcie poszukiwań jakiegoś u-locka w rozsądnej cenie. Z rowerem praktycznie nie rozstaje się, a jak już go przypinam to tylko na chwilę i ciągle mam go na oku. Co nie zmienia faktu że jednak przydałoby się jakieś sensowne zabezpieczenie. Może jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bva Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Może w innym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Po ostatnich aktualizacjach sztyca wymieniona z EC90 na Syntace P6 HiFlex - i po raz pierwszy napisze czuć carbon - myśli o fullu się odsuneły no i zmiana mojego SLR XC flow na flite flow - tu się docieramy (id match w Krakowie to koszt 30zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 nie masz problemu z opadającą sztycą? Też myślę nad zakupem karbonu z tym że ja mam dodatkowo karbonową ramę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 >>nie masz problemu z opadającą sztycą? Też myślę nad zakupem karbonu z tym że ja mam dodatkowo karbonową ramę...<< Greg00 tez ma karbonowa ramę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Też mam rame carbonową Przy połaczeniach stosuje pastę finish line http://www.finishlineusa.com/products/specialty-products/fiber-grip- co prawda syntace pisze że nie trzeba, dla pewnosci posmarowalem i się trzyma ;-) Kiedyś jedną obdarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 myślałem że to amelinium No to gitara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Oto moja nowa zabawka - Camber 29 rocznik 2013. Od razu po zakupie przerzuciłem napęd, hamulce i akcesoria z poprzedniego roweru. Wymieniona została też tylna obręcz na WTB i25. By zaoszczędzić trochę grosza, po Speca pojechałem do Czech... trochę zachodu, ale i więcej kasy zostało w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Fajowy "przecinak" w super okolicznościach przyrody. Gratulować! Duże różnice w cenach między Polandią a południowymi sąsiadami? Jeśli można wiedzieć oczywiście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Dzięki... różnica jaka mi została to prawie 1500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 sliczne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Co ty gadasz że 1500 zeta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Za Speca na 2015 dostałem 12% rabatu a że to Venge Elite to wyszło 1200zł i to w sklepie w Polsce, więc na 2013/14 takie rabaty nie powinny dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Bardzo fajny Camber..patriotyczne malowanie A ja nie długo pochwalę się swoim Stumpjumperem HT, który zawita u mnie na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Chciałem utrafić w malowaniu granatowo-czerwono-białym... ale był tylko biało-czerwony. Dobrze, że nie czarno-czerwony, bo jakoś nie przepadam za czarnym, chociaż wielu uważa, że to jedyny słuszny kolor. Ogólnie jak się przyjrzeć czeskim sklepom, to Spece mają tam już w wyjściowej cenie taniej niż w Polsce. Dla przykładu Camber Evo 2014 w przeliczeniu wychodzi niecałe 9800zł, gdy u nas cena wyjściowa to 10500zł. Ja kupowałem w sachasport. Został im jeszcze jeden taki Camber, ale w rozmiarze M. Cena, która teraz widnieje to 32500 koron (kurs 0,155). Ja zbiłem do 31500. Teraz wejdźcie sobie na stronę np. twomark albo rowmix - im też zostały te roczniki na sklepie i w obydwóch jest cena 6400zł. Jakby ktoś szukał w google innego modelu to podpowiadam by wpisać wpierw horské kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 (edytowane) A to mój 29er sorki za jakość ale miałem tylko pod ręką komórkę. Od razu piszę, komin już zredukowany po prostu testowałem pozycję a siodło to tylko złudzenie. Edytowane 1 Września 2014 przez qb41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 a oto mój Trek. 120mm skoku, 68st glowka, 11,5 kg bez pedałów rozmiar 19", sztywne osie 142x12 i 15, alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi