yakuza79 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ciemność, widzę ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Serio. Ja wiem, że zdjęcia nie najwyższych lotów ale żeby nic na nich nie było widać ? W sumie pierwszy raz zdjęcia wstawiałem więc mogłem coś popieprzyć :/ edit. Dobra ogarnąłem przez zapodaj.net nic nie działa zaraz zmienię hosting i powinno być cacy edit2. Powinno już być okej. Pierwszy raz zawsze jest trudny Edytowane 12 Lipca 2014 przez madhammmster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 fotki niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 U mnie widać wszystko ,) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nothtec Cayon 2013 w wersji Alivio no właśni jak działa maszyna? wygląda dość solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Tym razem z przepięknego wypadu nad Jezioro Garda. Na drugim zdjęciu wraz z rowerem mojej lepszej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 no właśni jak działa maszyna? wygląda dość solidnie Nie wiem czy moją opinię można brać za bardzo rzeczową, ponieważ jest to mój pierwszy poważniejszy rower. Szczerze ja jestem nim zachwycony choć bez przygód się nie obyło i to dosyć poważnych. Wybrałem dla siebie rozmiar 17" przy moim wzroście 176cm. Teoretycznie mogłem pokusić się na 19 ale naczytałem się, że jeżeli jesteś na granicy rozmiarów warto wybrać mniejszy ponieważ otrzymamy rower będzie zdecydowanie bardziej agresywny co mi odpowiadało. I się nie zawiodłem. Jednak przez to, że byłem na granicy rozmiarówki jeździłem na maxymalnie wysuniętej sztycy (w modelu 2013 dano tylko 35cm sztycę o nieciekawej średnicy 30,8) i na początku tego sezonu, po roku jazdy z moją masą ok. 77kg doprowadziło to do takiej sytuacji: Mam jednak wrażenie, że mogła to być wina całej serii 2013, a przede wszystkim zastosowanie krótkiej 35cm sztycy we wszystkich rozmiarach :/ Po zgłoszeniu usterki jeszcze tego samego dnia miałem kuriera pod domem, reklamację przyjęto, a dwa tygodnie później bez żadnych problemów ze strony Northtec'a posiadałem rower z powrotem. Tym razem jednak z ramą 2014 i ze sztycą z nowego modelu (długość 40 cm, średnica 30.9) Zmiany w ramię oceniam na +, wygląd zdecydowanie dużo bardziej stonowany, zastosowanie dłuższej bardziej uniwersalnej sztycy a sama rama posiada inne przekroje rur, które wyglądają zdecydowanie solidniej. Za niecałe 2000 dostałem bardzo dobrze zestopniowany rower bez żadnego elementu, który ostawałby od reszty komponentów, na którym przejechałem już ok. 2500 km ( 2000 km na starej ramie i ok. 500 km na nowej). Czego chcieć więcej śmiga, jest agresywny i daje wielką radość z jazdy. Jednak ta moja przygoda z ramą dla potencjalnego nabywcy może być trochę odstraszająca Z drugiej strony pęknięcia podsiodłówki na spawie zdarzają się najlepszym i największym, którzy nie zawsze uznają gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Gratulacje dla Northeca za mega profesjonalne podejście do sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 plus za podejście minus za chu... ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Fota parkowa, ale park nie byle jaki bo LW w Krakowie, przy rozjeździe czerwonego i żółtego. Nie jestem generalnie człekiem zazdrosnym, ale takiej miejscówy zazdroszczę szczerze i dosadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Haha, tez dzisiaj bylem w LW W ten czwartek (wreszcie) zakonczylem pomyslnie moj projekt - Giant Trance X Custom Wszystko sie opoznilo o jakies 3 miesiace, ale co tam... Dzis bylem w LW z dziewczyna, zeby go potestowac, poustawiac zawieszenie i takie tam... Powiem tak - w porownaniu z krosiarskimi rowerami czuje sie jakbym jezdzil na jakims miejskim rowerze Nie zeby zle - pozycja jest bardzo wygodna, ale musze pobawic sie z obnizeniem mostka, bo jak dla mnie nieco zbyt turystycznie... (rura sterowa jeszcze nie docieta). Przepraszam za jakosc zdjec, ale fotograf ze mnie marny, a i aparat tez nie za dobry - albo ja nie umiem... Wiec zdjecia odstaja od poprzednika Sol, jak bedziesz sie wybieral do LW jeszcze kiedys to daj znac - chetnie bym zobaczyl ta Sante na zywo. Tez sie nad nia zastanawialem, ale zwyciezyla opcja budzetowa... A tu Dzajant + Pik mojej dziewczyny: Edytowane 13 Lipca 2014 przez Odie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 po prostu do bidonu lej wode, albo chociaz bardziej rozcienczony spirytus, bo rece trzesa ci sie nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Nie mam bidonu - to pewnie dlatego Ten aparat ma niby opcje stabilizacji obrazu - coz, najwyrazniej nie zadzialala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Też nie umiem cykać, ale lubię bawić się suwakami Dam znać jakby co, tyle że gdzieś w sierpniu, bo dopiero wtedy kroi mi się następna wizyta. BTW, ładny Dżajant i też chętnie popaczę z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Giant spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Też dziś byłem w LW Niestety per pedo. Aż miło popatrzeć ile tysięcy złotych śmiga tam po szlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jezioro Garda i LW - dwie cud miejscówki upstrzone godnym sprzętem. Ładna ta strona się zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witam wszystkich, z częścią się już znamy. Poniżej moja perełka, Kross Unplugged, stalowy, na sztywno, jeden bieg, mnóstwo fanu, polecam: Dlaczego perełka?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Chciałbym zauważyć, że butelka i kapsel ze zdjęć nie są od kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Bo ja jestem perłofilem Doceniam wszystkie perełki, a kapselki się zmieniają co jakiś czas. Teraz jest Ciechanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Miodowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz94N Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Więc i ja przedstawię swoją dziewczynę Zdjęcia robione gdzieś w połowie żółtego szlaku z Przełęczy Przysłop na Bacówkę PTTK na Rycerzowej w Beskidzie Śląskim/Żywieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtD Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Duża Dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ot ścieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 świetna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi