TolaLuka Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nie mogę! 10 punktów na 10 za trąbe na kierownicy ... tak trzymaj Mój po prawej a po lewej 28-er mojej Pani Czemu ja tego wcześniej nie widziałem Zakochana para na zdjeciu normalnie! ...już wiem skąd się biorą fajne rowerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w1sien Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Kilka dni temu czyściłem rower i po zdjęciu trójkąta okazało się, że w miejscach, w których trójkąt trzymał się na ramie są takie zarysowania, jakby ktoś papierem ściernym przejechał... A niby miękki materiał. Stawiam, że piasek się dostał, i tarło.. ale kurde, 10 lat jeździłem z czymś takim na poprzednim rowerze i śladu nie ma.. Tak czy inaczej, trójkąt już nie wróci i żaden inny już pewnie też nie zawiśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Scott i pozostałości po kopalni... http://instagram.com/p/pXCN1Hgtee/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybix Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Scott i pozostałości po kopalni... http://instagram.com/p/pXCN1Hgtee/ Jakie błotniki kolego masz założone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Przedni Zefal No Mud, tylny Zefal Deflector RM29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowertep Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Witam, W oczekiwaniu na zamówiony rower czytałem, ogladalem, aż się doczekałem i też się pochwalę. Widziałem, że są już takie na forum. Poniżej mój nowy nabytek: ... tu w wersji old po zmianie siodełka: ... i na mostku: Pozdrower:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Widzę, że w ostatnim czasie nie tylko ja się doczekałem swojego Canyona. ( W ogóle to 12 dni przed wstępnym terminem dostarczenia. Tylko te gripy... U mnie już sa szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowertep Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Moje gripy też się brudzą, ale idzie wytrzymać, natomiast ślady na siodle mnie irytowały więc wyleciało i pewnie niebawem trafi na aukcję Widzę, że Kolega na węglowym śmiga:) Podobne malowanie naszych Canyonów, ale mój tylko alu, jednak wrażenia z jazdy super! Nawet nieźle sobie radził na torze motokrosowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 gratuluje Panowie dobrego wyboru ta marka nie ma sobie rownych (cenowo) jesli porownac taki sam sprzet innych marek to w kieszeni zostaje niezla sumka i nie robia problemow z cenna netto ja za swojego dalem 672 euro smieszna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TolaLuka Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 gratuluje Panowie dobrego wyboru ta marka nie ma sobie rownych (cenowo) jesli porownac taki sam sprzet innych marek to w kieszeni zostaje niezla sumka i nie robia problemow z cenna netto ja za swojego dalem 672 euro smieszna cena Ja też wszystkim gratuluje macie wszyscy fajne koła za mały pieniądz. Caynon mocne pozdrowienia ... widzę, że jesteś z mojego rodzinnego miasta. Dawno nie byłem ciekawe jak tam teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Błoto,błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No to i ja się pochwalę. Rama Scott Spark 940. Amortyzator, napęd, koła i sztyca z poprzedniego Scale'a 950. Wymieniona kierownica, mostek, siodełko oraz hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Błoto,błoto... Mmm ... tak jak tygryski lubią najbardziej. Ronina, natchnąłeś mnie. Jak tylko dzieciaki zasną, biorę latarę, czołówkę i jadę up137d0L1ć siebie i moją Cobię po uszy w błocie. A teraz cała reszta ludzików z tego forum niech się uczy do czego służy rower! Edytowane 23 Czerwca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Błoto, błoto, błoto, wszędzie tylko to błoto.... Inbredul Błotul Tuentynajnur Kodeinul Błekitul Nieodwykul Błotul Tuentynajnur Tenże. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez maciejas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 @maciejas, czy to jest Przydwórz na pierwszej focie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nie Panie, to Tresna miedzy Zarzeczem a Czernichowem, nieopodal Żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Maciejas, zamontuj tę torbę na baterie na kierownicy albo zakup sobie jakąś latarkę typu Convoy S2, bo ta torba przetrze ci lakier na Codeinie do żywego mięsa. Szkoda by było. Nie za dziki ci przód wyszedł z mostkiem o długości zero? Da się to ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Mosteczek nie jest zerowy. Ma tyle co negatyw mało-obrazkowy. Bosz, czlowiek rymuje od tej kodeiny. Bestia jest do opanowania. Przy małych prędkościach faktycznie czasem zataczam sie jak pijany, ale jest to w pełni kontrolowalne i kontrowalne. Przy większych prędkościach wszystko się uspokaja tyle, że bez utraty manewrowalności. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez maciejas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Sporo Canyonow, wiec sie dorzucam. Przebieg 3.8k km, zadowolenie 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Można by rzec - Canyon staje się Peakiem roku 2014 To prom jest może na drugiej focie czy tylko nadbrzeżne elementa? Gdzież to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tak, prom Koronowo, a dokladniej Cierplewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Canyon staje się Peakiem zaprawdę powiadam ci,synu nie bluzgaj ! Peak to wiara,nadzieja i miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Takie dwie fotki z wypraw górskich z ostatniego weekendu: Widok na Skrzyczne... ... i kunszt artystyczny chyba jakiegoś drwala: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Romek w Beskidach... udało się wkleić zdjęcia, w takim razie na następną wyprawę zabiorę lustrzankę :-) Edytowane 25 Czerwca 2014 przez wszoltysik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 fajny ten kolor, jak by tylko dać choćby logo pod dolną rurą albo mały napis w pomarańczy lub czerwieni było by genialnie (zawsze przemalowane rowery bez żadnego napisu źle mi się kojarzą..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi