Mod Team michuuu Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Czemu na tym forum nie można dać minusa za arogancję, bezmyślność.... ewentualnie zwykłą głupotę? i za rozpoczynanie zdania od "a więc". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A więc odpowiadając napinającemu się koledze kubasiasowi tylko powiem, że geo ramy jest z dupy wzięta kumpel który ma Cube'a przeklina go non stop szczególnie na podjazdach. Słyszałem również że jest problem z wymieniem amorka w rowerze tej właśnie marki. No i takie małe moje spostrzeżenie...nie wiem ale na Cube'ach często widuje lansujących się cwaniaczków ale to tylko moja subiektywna opinia....po prostu jakoś mnie drażnią te rowerki Jeden wielki bełkot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Czepiliście się użytkownika macias666 a chłopak ma rację. Ja słyszałem, że użytkownicy rowerów Cube jeżdżą po chodnikach, zakładaja naprawdę szerokie opony. Nie takie jak wy, ale takie NAPRAWDĘ szerokie, Takie co unia zakazuje! ...i ...i ....i słyszałem jeszcze, że używają niemowląt jako taniej alternatywy dla kaczki na święta. I że dłubią w nosie a boby wycierają pod siodełkami innych rowerzystów. Samo ZUO, tak słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Nowe siodło. Takie wygodne no właśnie "nowe,wygodne i świetny wzorek" pytanie zasadnicze gdzie to kolega nabył takowe podparcie dla kity,bo pamiętam że chyba szukałeś tego wzoru kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Rambol, Miszczu.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Gdzie dokładnie takie widoki? W górach bialskich na polsko-czeskim szlaku wzdłuż granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 gdzie to kolega nabył takowe podparcie dla kity,bo pamiętam że chyba szukałeś tego wzoru kiedyś ? Ano szukałem...I znalazłem...I zanabyłem...W dalekiej Japonii (wersja limitowana, tylko na tamtejszy rynek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 posz...szaleli? tego cuba wstawiłem by na szybko wypróbować poradę Anarchy jak wklejać obrazki! Co by się nauczyć. jak nie pasi to wywalić. Te dyskusje to o niczym. Ale zboczyliśmy. niech kto da 29-era A ten specnaz ładnie - mnie siem podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 już wyżyliście się? to może wróćcie do wrzucania fotek i komentowania ich....sami robicie offtop linczowaniem mnie, a ja tylko odpowiedziałem użytkownikowi forum. Nie ciągnę tego tematu dalej (a mógłbym) i zakończmy ten wątek. Ja mam takie, a nie inne zdanie i nikt się nie musi z tym zgadzać....a jeżeli obraziłem posiadaczy kostek to przepraszam bo nie taki miałem zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 No to się dodaję.... Co by ciśnienie podnieść części tutaj kolegów... Ogólnie rower w pełni passe. Zero blink-blink, monolit black&white, taki se shadow. Napęd 3x10 też fuj.....no i rama Krossa B9 - jeszcze bardziej fuj chinol !!!! No i ku uciesze malkontentów - oczywiście błotniki!!!!! lusterko!!!!!! i ......kurna DZWONEK!!!!!! A dla mnie - cud/miód/malina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 No i jeszcze piękne kadrowanie zdjęć , że nawet tylnego koła nie widać. Ale szczerze mi też się podoba ogólnie kross ma w moim odczuciu sympatyczną stylistykę/malowanie swoich ram. A te wszystkie pierdoły no trudno. Ważne żeby tobie dobrze się jeździło. Pytanie tylko czy taka turystyczna konfiguracja nie świadczy, że lepiej byś się czuł na jakimś crossie (chodzi mi o typ roweru ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 B9 +1 za satysfakcję właściciela (bezcenne) Niestety jest za bardzo "blink-blink" - naklejki niekonsekwentnie pozdzierane,tu i tam można poczytać rower (rock shox,jakieś pro,jakieś race....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 naklejki niekonsekwentnie pozdzierane,tu i tam można poczytać rower (rock shox,jakieś pro,jakieś race....) Żadne naklejki nie są pozdzierane - pro etc to napisy lakierowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Taka fotka mi się jeszcze zapodziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Mega ten Unit...jak robisz te fotki że wyglądaja na jakieś takie "stare"?Jak widokówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Respiratora potrzebuje. Toruń mnie zadziwia ... Nie dość, że most umieją z głową zrobić to jeszcze jak rower skompomują to w serduchu kłuje jak się patrzy. Szacun Adamos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) @roninaAplikacja Instagram Edytowane 17 Czerwca 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Tak..... Już nie dawaj fotek ; rambol prawie schodzi,mnie niedużo brakuje.DOŚĆ ! Mam dwoje dzieci.... Edytowane 17 Czerwca 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 adamowi to już podziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Rambol, Na marginesie, fota z awatara to Ty?Bo jak widać po moim też jestem niecodzienny. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Odrobina hiszpańskiej magii w środku Sudetów OOO!! Panie Salvin to żeście pojechali po całości Piękny rower, petarda jakich mało No i widoczek galanto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek76 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ElDiablo co to za błotniki ? Pewnie by pasowały rownież do mojego B3 a i dzwonek tez mam. Fabrycznie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Rambol, Na marginesie, fota z awatara to Ty?Bo jak widać po moim też jestem niecodzienny. Nie, ja po prostu naturalnie przydki jestem. Za pieniążka można podjechać do Bydzi i fotkę sobie ze mną zrobić, żeby potem dzieci nią karcić. Z twojej fotki mogło by pomóc, jakbyś grzywkę na lewo zaczesywał, ale wielkich nadziei nie daję. @ElDiablo Więcej błota i więcej roweru w fotkach roweru! Cztery dziewiątki w wadze zobowiązują! MTB-Krossopotwór ci wyszedł, ja to popieram i moja CrossoCobia też. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Gienek HaeL po redukcji przełożeń: ...i od zada strony: POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 OOO!! Panie Salvin to żeście pojechali po całości Piękny rower, petarda jakich mało No i widoczek galanto Dzięki za miłe słowa Projekt długi czas ewoluował, ale myślę, że teraz jest godzien pokazania szerszej publiczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi