artoor Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Brzmi znajomo. Pewna bliska mi persona latami katowała się na czymś podobnym https://www.flickr.com/photos/78633376@N06/8659242933/in/set-72157633269837333 a jak już spiłowała sobie zęby na dziurach, dała się wsadzić na https://www.flickr.com/photos/78633376@N06/14167117319/in/photostream/ co ułatwiło wybór tras. Czego i Tobie życzę Edytowane 5 Czerwca 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A skromność to moja pierwsza zaleta ... Flite to jedno z brzydszych siodeł ever (aczkolwiek wygodne), a do biało-czerwonej ramy bardziej pasują białe rurki lub białe siodło. Ale przecież o gustach się nie dyskutuje Czyja zaleta ? bo moja na pewno nie i jestem tego w pełni świadom Tak masz rację że białe siodło pasowało by bardziej ale na podorędziu miałem te z poprzedniego roweru a poza tym jest bardzo wygodne i już "usiedziane" do mojego tyłka. Co do białych rurek to się kompletni nie zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ale on-one olał duży rozmiar... Ile masz wzrostu i nogi? Brant jest raczej wysoki (185cm) a jeździ na e-M-ce.... Ja tyż na e-M-ce (182 cm, 84 cm noga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ile masz wzrostu i nogi? Brant jest raczej wysoki (185cm) a jeździ na e-M-ce.... Ja tyż na e-M-ce (182 cm, 84 cm noga). 195/98 i nie lubie dlugich mostkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 L-ka powinna podpasić (z tego co pamiętam na zagranicznym forum jest kilka osób o podobnych gabarytach). Z tym, że trzeba zaakceptować fakt, że te rowery w ogóle nie są długie, a pakowanie długich mostków na pewno mocno je upośledzi. Po prostu taki urok akurat tej ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 @Maciejas Codeine swietne kółko! Też miałem na celowniku, ale on-one olał duży rozmiar... Mnie boli to samo, liczyłem że chociaż Parkwood'a zrobią w rozmiarze XL a tutaj lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 195 i Rysz na M ce . To by byla katastrofa jeszcze jest krótka górna rura to by wyglądał jak na miejskim hah.. 193 mam tylko xl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 A przepraszam - przeczytałem 185, zamiast 195 No to gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Pierwsze, nieoficjalne i słabe jakościowo foty mojego 79'era na ramie Giant Talon 29er. Projekt prawie skończony, brakuje mi sensownych bar endów i paru śrub. Grube i lekkie opony, sztywno i nisko. Tak jak chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Bardzo fajny. Takie projekty lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wrzucalem juz w stalowym watku, ale w koncu dorobilem sie zdjec z prawdziwej wycieczki. I przedniej opony do pary. Fotografowane nadal burakiem cukrowym Nokia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 w koncu dorobilem sie zmień kierownicę i wróć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 zmień kierownicę Never. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 akurat taka kierownica w przypadku sztywnego setu ma dla mnie uzasadnienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 @gof - bravo! Jakoś opatrzył mi się kolor tego Inbreda ale Twoj wygląda kozacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShemTNT Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) My bike >TNT 30> Kellys>2014 [sharedmedia=garage:vehicles:5106] Edytowane 6 Czerwca 2014 przez ShemTNT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Never. Kierownica w porządku, ale kominiarz za czas jakiś będzie potrzebny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 bike >TNT 30> Kellys>2014 swego czasu myślałem nad zakupem tej ramy i modeli wyżej ale dobrze że tego nie zrobiłem bo jakoś niezbyt dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrago Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Giant Talon 29'er 2. Pojezdził niecałe 2 miesiące. Niestety nie wytrzymał konfrontacji z krawężnikiem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 z krawężnikiem?Czy ten krawężnik był tak wysoki, że tylko auta służbowe na niego wjeżdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Dżizas wygląda jakbyś poszedł na czołówkę w tirem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ale Ty jesteś cały podobnie jak rama? Z tego co widać to pękła tylko sterówka i pytanie jak to jest możliwe Wadliwy model musiałeś trafić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Może Ci ktoś specjalnie ją podciął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrago Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 No cóż. Długa historia. Najgorsze, że uderzenie poszło w ramę. No i w sumie to, że muszę sie teraz sam z tym uzerać, bo zamiast reklamować towar na zasadzie niezgodności z umową uwierzyłem w gwarancję producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 (edytowane) kurde pęknieci sterówki groziło ciężkimi obrażeniami - jak by mi nie uznali gwary to bym chyba wział prawnika i walczył o odszkodowanie - straty, moralne, psychiczne i narażenie życia i zdrowia itp bo to skandal...Po czymś takim to cię powinni całować po nogach jak byś chcaił tylko wymiany amora ew ramy na nowe.Seria geant tak zbywa wymiany gwarancyjne ? Napisz do centrali może tylko w Polsce tak lecą w kulki z klientami ? Edytowane 7 Czerwca 2014 przez 99tomcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi