venom2000 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Mam nadzieję że się wyklęczałeś pod nim nim zrobiłeś to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 pokutny - czyli typ za zabicie w XVw musial go wykuc ;p 15 lat to robil i to byly kary a teraz smiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorczanski Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 offtop najwiekszy krzyz pokutny w Pl Gdzie dokładnie stoi ten krzyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze33 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Panowie, posikacie się jak nie wstawicie tych swoich maszyn dziś/jutro/pojutrze w NORMALNYCH warunkach?! Trzeba się pochwalić podłogą, parapetem i innymi sprzętami domowego użytku. Dla mnie, żal. Chłopaku, to nie patrz na panele i tapetę tylko na rower. Ktoś zrobił zdjęcie i jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Stargard Szczecinski 1527-1542r jest tylko jeden wiekszy na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Author Instinct 29 na Rakietach. Komina nie obcinam. Jakościowo lepiej nie będzie; więcej z galaxy mini 2 nie wycisnę Edytowane 1 Czerwca 2014 przez qrczakzul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hegemon Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Caynon, co to za rozmiar ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Hiszpańska Księżniczka bez pudru na nosku i jej średnio dysponowany lokaj - ŚLR Nowiny 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 C18H21NO3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Nowa Łania w stajni? Aż żałuję że z nią na Paprykarz się nie dostaniesz* *raczej.... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Zawsze można z innej okazji Łanię objechać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 @maciejas Więcej zdjęć w sensownej rozdziałce Kodeiny poproszę ... z większą ilością błota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 świetna fota i... nienajgoszy rower Szybkiś, że tak powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtD Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Ja się podpisuję pod tym "świetna fota" - klimatyczna. Aczkolwiek wiedziony nadludzką ciekawością zachęcam do zamieszczenia foty więcej zdradzającej samego Codeina (btw - pierwszy na Polskiej ziemi ??) Edytowane 2 Czerwca 2014 przez ArtD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Zwracam uwagę, iż - cytuję - "Kodeina wywołuje uzależnienie zarówno psychiczne, jak i fizyczne. Uzależnienie psychiczne rozwija się bardzo szybko, najczęściej w przeciągu kilku lub kilkunastu dni w związku z chęcią przeżywaniu stanu, jaki daje (...)" (źr. Wikipedia) Więc chroniąc Was tutaj - bracia i siostry - w małych dawkach mogę zapodać coś niecoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 osz Ty!jaki śliczny aluminiowy rower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtD Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 W rzeczy samej, i rower i scena i zdjęcie śliczne po trzykroć! @maciejas dawkowanie ikonograficzne okraszaj słownymi opisami pt. "A jeździ ten Codeine jak ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 w małych dawkach mogę zapodać coś niecoś nigdy więcej nie rób takich brzydkich rzeczy więcej fotek,więcej fotek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Dla odmiany mój Unplugged -sztywny SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Po miniaturce myślałem że to gumki Michelin, a to zakamuflowane RaRa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Szczególik (a nawet ze dwa szczególiki) A jeździ ten Codeine jak ... Za wcześnie Panie, za wcześnie.... Raptem tydzień go ujeżdżam, ucząc się przy okazyji rzemiosła prowadzenia takiego bydlaka. Jak na razie mogę rzec, że zaskakująco się dobrze na min podjeżdża, nic nie buja. Na zjazdach stabilnie, że aż się zdziwiłem, choć może być jeszcze lepsiej jak się wymieni te Ardenty na HD. W zakręty wchodzi znacząco ciaśniej niż Inbred a na pewno nie wykorzystuję jeszcze wszystkich jego możliwości. Może być to rezultat mostu 35 mm (vs 60 mm w Inbredzie). Pozycja jednak inna, inaczej się pedałuje, ogólnie jest krótki - więc czuję mięśnie, których nie wykorzystywałem na Inbredzie. Ale dzięki temu pewnie taki zwinny jest.... Napęd jest wynikiem mojego eksperymentu (11-40 x 30T) i wymaga dopracowania pod względem przełożeń na najszybszych biegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) no to i ja się pochwale moim skromnym nabytkiem. pytanie do starych wyjadaczy, co najlepiej w pierwszej kolejności wymieniać w tym rowerze ? Edytowane 3 Czerwca 2014 przez matek38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Powietrze w bidonie na wodę - może się przydać na wycieczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtD Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) maciejas - jestem wstępnie usatysfakcjonowany Ale nie wahaj się zamieszczać kolejnych szczególików A tak w komentarzu do zdjęcia, to na "fabrycznych" fotach, w białym kolorze ramy, spawy wyglądają mniej "wyraziście" niż w twoim niebieskim egzemplarzu Czy może to tylko zdjęcie i na żywo jest inaczej?? Edytowane 3 Czerwca 2014 przez ArtD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi