Tomek21001 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Bardzo dobry zestaw,dla mnie - optymalny na wszystko poza kamienistymi górami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) Na co dzień śmigam na zestawie Gato 2.3 TNT przód i Saguaro 2.2 tył ale postanowiłem przetestować Speca z tyłu . Na góry mam 2 x Gato 2.3 TNT . Spec o ile w błocie daje jako tako radę gdy jedziemy prosto to już niestety na mokrych korzeniach tańczy dość mocno więc zostanie na suche a wrócę do zestawu Gato i Saguaro . Edytowane 29 Maja 2014 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 No i fest. Wszyscy dostali tak dużo, a ja tylko 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ?ale płakał nie będziesz prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 To też jest jakiś sposób na wyłudzenie tych lików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 słuchaj, a może Ty się pomyliłeś.. haloo! to nie szajsbook tylko forum rowerowe, tu się czyta, pisze, polemizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 tu się czyta, pisze, polemizuje. Polemizowałbym, ale nie będę ....bo się zgadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Zbieram lajki. https://plus.google.com/photos/106228419896048907081/albums/6004447189820087313 http://zapodaj.net/f5131ffb516db.jpg.html>DSC_0250.jpg</a> Poza tym, że nie piję latte i nie daję lajczegośtam, ślę uznanie za Peaka, mały blat na korbie, chwyty, sałatową jubilerkę i ogólnie niezły zestaw. Ale grzechy są też, co zauważono powyżej. Chyba że cierpisz na jakąś przypadłość, która wymaga terapii kanapą. Zaciekawił mnie wąski kierownik, chociaż w sumie nie ma obowiązku rozciągać się szeroko jak bielik krążący nad królikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Z tego co widzę to na drodze jest już szersza kiera, a zdjęcia są późniejsze od tych z lasu (maj vs kwiecień). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 słuchaj, a może Ty się pomyliłeś.. haloo! to nie szajsbook tylko forum rowerowe, tu się czyta, pisze, polemizuje. No ja wiem, ale tak pragnę tych punktów :C Poza tym, że nie piję latte i nie daję lajczegośtam, ślę uznanie za Peaka, mały blat na korbie, chwyty, sałatową jubilerkę i ogólnie niezły zestaw. Ale grzechy są też, co zauważono powyżej. Chyba że cierpisz na jakąś przypadłość, która wymaga terapii kanapą. Zaciekawił mnie wąski kierownik, chociaż w sumie nie ma obowiązku rozciągać się szeroko jak bielik krążący nad królikiem. Dziena! Tak, przypadłość sie nazywa "brak hajsu". @up Dokładnie. P.S. No dajcie mi te plusy :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W sumie dostałeś bardziej na zachętę żeby zmienić tą kanapę a tak na serio to całkiem fajnie złożony ten Peak, trochę razi jeszcze ten komin i platformy.No i jeszcze za porządną sesję, chociaż spokojnie wystarczyłoby kilka zdjęć, a nie kilkanaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) JEST! Mam 3! :DDD Powiem tak: Komina ni obetne, bo wideł carbon jest zajefajny, ale jednak potrzebuje amortyzatora. Ze sterówką 14cm kokosów nie będzie. Kanapa już niedługo do wymiany. SPD bedzie jak nazbieram. (co jest złego w platformach?) A sesje jeszcze bedą, tylko w innych kolorach w zieleni znika Edytowane 29 Maja 2014 przez jogi109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Platformy są OK. Dają swobodę, a pożenione z podeszwą np. Five Ten trzymają się laczka jak guma do żucia. Zatrzaski są nieocenione w wyścigach xc itp., bo moc i stabilność przekładają się na wynik. Ale jak komuś to lata, wybierze wolność platformy czy prawie każdego obuwia zamiast sztywnych chodaków spd, które są zmorą podczas zajęć mieszanych (np. jazda/wędrówka piesza/zakupy). Wspomnę też o upadkach z przyklejonym rowerem (wiem, wiem, zdarzają się tylko nowicjuszom ) i kołkowatym wyglądzie w porównaniu z platformami. Edytowane 30 Maja 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyniu111 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 To i ja pochwalę się nowym nabytkiem:) Jak na razie zdjęcie w domu bo wczoraj dopiero przyjechał, a pogoda nie pozwala na wyjście na dwór. CANYON GRAND AL SLX 7.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 i zaraz się zacznie.... kolego nie wstawiaj zdjęć z pomieszczeń! Zlinczują Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze33 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 O boszeee a niech linczują! tak się tym chłop przejmie jak nieboszczyk Jaruzelski dzisiejszymi protestami heretyków. a CANYON kapitalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zyniu111 do pala z nim !! rowerek bardzo zgrabny i ładny ale prosimy o zdjęcia w plenerku jak tylko pogoda pozwoli koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Scott z nowym blatem Edytowane 30 Maja 2014 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Panowie, posikacie się jak nie wstawicie tych swoich maszyn dziś/jutro/pojutrze w NORMALNYCH warunkach?! Trzeba się pochwalić podłogą, parapetem i innymi sprzętami domowego użytku. Dla mnie, żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Napisano 19 kwiecień 2012 - 11:52 Witam, niniejszym zakładam nowy temat, który będzie galerią zdjęć rowerów forumowiczów. Zaznaczam od razu, że chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcia właścicieli, a nie ściągane z internetu. Może być też krótki opis najważniejszych elementów, ale moją intencją nie jest prowadzenie wylewnej dyskusji na temat co się komu podoba, a co nie. Galeria ma być inspiracją, ma pokazywać co można kupić / złożyć i jak wygląda dany rower w danym rozmiarze i z danymi komponentami. Szczegółowe pytania do właściciela roweru proponuję zadawać na adres prywatny. Dodam, że taka galeria doskonale funkcjonuje na niemieckojęzycznym forum 29erów (IBC) i ma już 5957 wpisów na 238 stronach. Zachęcam do umieszczania zdjęć. panowie o to chodziło założycielowi tematu (a nie pokaż rower na tle krzaków, czy lodówki), ważne by pokazać jak rower się prezentuje z danymi podzespołami, rozmiarze i kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Na tle krzaków czy lodówki, hmm... Może szanowny pan raczy objaśnić co zrobić z tłem zdjęcia? Może wybielić w "pejncie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 może więcej uwagi skupić na rowerze niż tle, w końcu to forum rowerowe chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Yakuza79, to nie do ciebie była uwaga ... zdjęcie masz spoko. Scott też podle rasowy ma u mnie poparcie. To zyniu111 chwali się jak ładnie mu podłogę w mieszkaniu położyli. @zyniu111 Możesz zrobić sięcej zdjęć gładzi, bo też masz równo zrobioną i wrzucić tutaj? Napisz też od razu czy dawałeś płyty gipsowe czy na surową ścianę samą gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Spoko. Nie odebrałem tego jako uwaga do mnie, raczej chciałem się dowiedzieć co dokładnie @seczuan miał na myśli. @seczuan dzięki za wyjaśnienie. Popieram!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 offtop najwiekszy krzyz pokutny w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi