jasinski21444 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 To i ja swojego pokaże . Na zdjęciach okoliczny krótki zjazd z poprzecznymi korzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 no ładnie ładnie jak dla mnie komin nieco za wysoki Widze zjazd raj dla manitacza Chętnie swoim bym sie tam przejechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackj Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Te linki puszczone po ramie złapane zipami to ładna prowizorka, ale jak to się mówi prowizorki chodzą najdłużej. Ja bym nie mógł sobie tak oszpecić wyglądu. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Blackj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 @Blackj to co miały by wisieć swobodnie czy jak ? Przecież widać, ze nie ma w ramie fabrycznych zaczepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 @Blackj Jasiński chciał poprowadzić linki wewnętrzenie, ale jako, że pół dnia prób nie przyniosło efektów stracił ciepliwośc i puścił na zipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Tak dokładnie jak pisze mokryxd - rama ma prowadzenia pancerzy wewnątrz ramy ale za cholerę nie potrafiłem przełożyć wewnątrz gdyż pancerz / linka się w środku zawijała . Komin już ucięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 teraz zawinela sie na zewnatrz, miszcz petelka z przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Hehe. Czytelnicy wszystko zauważą . Ja w takich przypadkach mam niezawodny sposób - daję do serwisu. Po co ja mam tracić czas, mój czas jest cenny . Dobrze u mnie działa wyciągnięcie linki starą szprychą, ma taki fajny haczykowaty zaczepik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Level B3 po licznych zmianach http://imageshack.com/a/img843/9632/rhlo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 za cholerę nie potrafiłem przełożyć wewnątrz gdyż pancerz / linka się w środku zawijała a z magnesem działałeś ?? skuteczny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Level B3 po licznych zmianach http://imageshack.com/a/img843/9632/rhlo.jpg Te zmiany to chyba mocno przebiły wartość fabryczną roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 a czy nie o to chodzi? kupić jakąś budżetówke, pojeździć oswoić sie i dopasować osprzęt pod siebie jak dla mnie b3 świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Level B3 po licznych zmianach http://imageshack.com/a/img843/9632/rhlo.jpg Wszystko ok tylko bym ten pancerz do tylnej przerzutki skrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 a z magnesem działałeś ?? skuteczny sposób Tak próbowałem , nie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Rama zmieniona.. Już nie ma Canyona Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez pietrushkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Wygląda to świetnie, powiedz jeszcze jak jeździ. Zal mi dupę ściska ze nie załapałem sie na erę sztywnych osiek ;-) ( może kiedyś doczekamy ramy na sztywną ) Dawajcie jakieś haj res foty. Wstydzicie sie czy co ? Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez madluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Piękny wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muchien Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Rower już raz był, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Rama zmieniona.. Już nie ma Canyona Skąd ta zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Potrzebowałem trochę dłuższej ramy i ogólnie zwrotniejszego roweru.. Krótszy ogon i mniejsza baza kół w Peaku mi to zapewnłia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 I peak lżejszy dużo Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Potrzebowałem trochę dłuższej ramy i ogólnie zwrotniejszego roweru.. Krótszy ogon i mniejsza baza kół w Peaku mi to zapewnłia To dobrze, bałem się, że jakiś defekt albo wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Rower już raz był, ale nie mogłem się powstrzymać Dwa duże minusy primo - to Cube secundo - niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THG Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Lepiej wyjdą czarne opaski na amortyzatorze. Koniecznie zdejm opaskę z goleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crosis Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Dwa duże minusy primo - to Cube A co z Cube'em jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi