kovaldesign Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 @kovaldesign Gdzie odbyło się te ściganko jeśli wolno spytać? Sam bym spróbował swoich sił, tak dla "fanu" Smigam po w miare lokalnych, organizowanych przez Gorrick na zachod od Londynu. Reszcie kolektywu dziekuje za komentarze, a dla Anarchy kudosy za trafna porade dla Adamosa Ave stal! kvl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Spróbuję poszukać czegoś w moich okolicach. Troszkę daleko ode mnie niestety w tamte okolice. PS. Rower i zdjęcia ekstraklasa! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Venom się załamie kolejne zdjęcie przy meblościance Matko jedyna Mikiprezes ma słit focię z mebelkami i ten bajeczny zapas bidonów w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Skoro dyskusja zrobiła się tak bardzo gorąca, to proszę rower i piękno przyrody, czyli nad Kanałem Królewskim. Składak Titus Ti Fireline Edytowane 3 Marca 2014 przez realkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Składak Titus Ti Fireline chyba odjechał gdzieś daleko bo nawet ślad zaginął po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Fotki z dzisiejszej przejażdżki Edytowane 3 Marca 2014 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 pierwsza z góry-brawo!i nie ma znaczenia w takiej sytuacji (to do Nabiała) że błotnik, że torebka itd itd, że zdjęcie przepalone czy że zabrakło odrobinę powietrza przed rowerem.......bo ogląda się bardzo przyjemnie, pogratulował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Dodajmy też, że rower nie za 5 średnich krajowych, a zdjęcie takie, że aż nóżka swędzi, żeby ruszyć w plener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Takie foto to rozumiem od razu przyjemniej dla oka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 @realkrzychu -widzę, że się pospieszyłeś ze składaniem co ciekawe chyba stronę temu też wskoczył titanowiec... tłoczno się robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Dzięki, aż milej na sercu jak się czyta wasze posty, zwłaszcza, żem jest kompletny amator. Rowerek jaki jest każdy widzi, cudem natury nie jest. Na początek dla mnie w zupełności wystarcza. Z czasem co nieco się wymieni, zrobi upgread'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Skoro dyskusja zrobiła się tak bardzo gorąca, to proszę rower i piękno przyrody, czyli nad Kanałem Królewskim. Składak Titus Ti Fireline O dżizas, tak sprofanować taką ramę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) O dżizas, tak sprofanować taką ramę.... Dopiero, co złożyłem i będą jeszcze poprawki, a błotniki, sorry, jakoś błota nie trawię, może ze względu na wiek, a jak coś widzisz nie tak, to może mi coś doradzisz? Edytowane 3 Marca 2014 przez realkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 to w jakim wieku się błota nie trawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) to w jakim wieku się błota nie trawi? Oj, tam jak wrócę do biura (jeżdżę w czasie pracy, w przerwie) na podsumowanie dnia to nie wypada mieć błota na głowie, a nie zawsze jest czas, by się przepłukać. co ciekawe chyba stronę temu też wskoczył titanowiec... tłoczno się robi.. Ja się cieszę, bo to fajny widok. Pośpiech? Ech, taka pogoda, że inaczej się nie da. Edytowane 3 Marca 2014 przez realkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 @realkrzychu -widzę, że się pospieszyłeś ze składaniem co ciekawe chyba stronę temu też wskoczył titanowiec... tłoczno się robi.. Coś chyba koledze oko "skacze"... Sprawdziłem 4 do tyłu i ... samo alu, plastik i nieco stali... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 co ciekawe chyba stronę temu też wskoczył titanowiec... tłoczno się robi.. Ivan - anarchy pewnie myślał o Canfieldzie z #2928, z tymże materiał to nietytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Raczej o powyższym Fireline. Ale nie mam pewności czy to aby na pewno tytan - błotniki wszystko zakryły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ivan - anarchy pewnie myślał o Canfieldzie z #2928, z tymże materiał to nietytan jak ja się mogłem tak pomylić... k...wytnijcie tamto plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m81wwski Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Rower na terenie ... placu zabaw. Tylko do niego dzisiaj dojechaliśmy z dziećmi Canyon Nerve Al 8.9 rozmiar M Edytowane 8 Marca 2014 przez m81wwski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Rower na terenie ... placu zabaw. Fajnie!Ale co to za rower? Piszcie model i rocznik prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Canyon Spectral , albo cuś w tym guście ... Edytowane 8 Marca 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ze spaceru rano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Czy to rower od sporo wyższego brata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m81wwski Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Może Nash13 to fan dirtu? U mnie na zdjęciu też siodełka ostro do dołu ale to dlatego, Merida to rower 5 latka na którym jeździ 3 latek bo ten 5 latek teraz ma 6 lat i jeździ na Kross'ie Mam też rower na kołach '12 ale taki rozmiar kół i roweru powoduje, że ten 3 latek nie daje na nim rady kręcić korbami, a na kołach '16 śmiga aż miło. Edytowane 8 Marca 2014 przez m81wwski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi