darok Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Panowie jak zrobić by umieścić zdjęcie aby było widoczne ale nie link tylko zdjęcie np z imageshack,jaki kod, link wygenerowany trzeba wkleić. Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez darok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 W oknie "Dodaj odpowiedź" klikasz zieloną ikonkę z drzewkiem i wstawiasz adres do gołego zdjęcia w pełnym rozmiarze, czyli na końcu linku powinieneś mieć .jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka722 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez olka722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 P.S. Czy zobaczymy Gianta z ustawionym siodełkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Witajcie, poniżej mój Marlin z największą zmianą dotychczas, pojawiła się biała Reba 2012 RL 29er... Reszta to drobiazgi, czyli szersza i gruba kierownica Easton EA50 oraz mostek w konsekwencji pod grubszą kierownicę... Przy okazji białe siodełko Scott Racing z odzysku (z roweru żony)... Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez Herodot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darok Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) A to mój żabojad. Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez darok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 swoja droga... czy temat nie powinien sie zwac "pokaz swojego 29er'a" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Northec Cayon 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Dodatkowe, a la profilowe ujecie 'sztywnej' El Mariachi, zanim dla odmiany zaloze amora. PozdrOOwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 i to jest to co lubię...... duże brawa nie tylko za rower ale i za umiejętność fotografowania, co mało komu z nas się udaje ps: ile razy ustawiałeś Grajka na tym kamyczku zanim stanął jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) i to jest to co lubię...... duże brawa nie tylko za rower ale i za umiejętność fotografowania, co mało komu z nas się udaje ps: ile razy ustawiałeś Grajka na tym kamyczku zanim stanął jak należy? Dzieki anarchy (btw, witamy po tygodniu nie-bycia) PS Kamyk jest specjalny, spod Czestochowy ale to nie za jego zasluga Grajek trzyma linie. PS. kiedy 'blask szczecina' a la 'Sarna 2' zawita w galerii? Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez kovaldesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 PS Kamyk jest specjalny, spod Czestochowy ale to nie za jego zasluga Grajek trzyma linie. fotoszopa? PS. kiedy 'blask szczecina' a la 'Sarna 2' zawita w galerii? ...kiedy tylko przyjedziesz z aparatem na ziemie zachodniopomorskie.... Sarna się już pokazała i starczy płochliwe stworzenie-ciężko "cyknąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Dodatkowe, a la profilowe ujecie 'sztywnej' El Mariachi, zanim dla odmiany zaloze amora. PozdrOOwer Jestem bardzo ciekaw różnicy we wrażeniach z jazdy sztywnej i ze sztućcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Sarna się już pokazała i starczy płochliwe stworzenie-ciężko "cyknąć" Nb. Sareńka nie pasuje do wątku kalibrem. Dla niej należy założyć wątek "Poka Twojego 27.5era" ;-) -- ciekawym jak długo byłaby jedynym zwierzątkiem w tym zoo? ;-) Ale, bo zdjęcia to wiadomo, że mogą kłamać, a odczucia nie kłamią -- napisz tam jak kica bydlątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Seruws Olgierd na 27,5" to tak samo ona pasuje jak na 29er (dział "outside"? w budowie?) a nawet mniej, bo 29 "bardziej pierwsze" w tym rowerze a co do odczuć -wstęp już był w "rometowskim wątku" i pozostałe spostrzeżenia też tam się pojawią (choć może powinny w S.S.J), ale do tego musi trochę minąć czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Nb. Sareńka nie pasuje do wątku kalibrem. Dla niej należy założyć wątek "Poka Twojego 27.5era" ;-) -- ciekawym jak długo byłaby jedynym zwierzątkiem w tym zoo? ;-) Ostroznie z takimi 'numerami' (27.5), bo sie anarchy wzburzy jak amerykanski churagan Sarna to czysty hybryd 97er.... i osobiscie rozgaldalem sie na stronie fr.org jak zlozyc nowy temat wlasnie pod taki 'mix' (a wydaje mi sie, ze warto, bo kolka 650b nas za niedlOOgo zaleja i nie jednemu do glowy przyjdzie 'mixowanie') alem niestety rece rozlozyl - ni chu chu nie wiem jak to zainicjowac ?!?! Ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ktos pomoze? no jak to jak? wchodzisz na dział np "29" i na dole po prawej masz "załóż nowy temat" ale gdzie go założyć? i ile tego będzie? Ivan juz nie jeździ na 69, Grabarz to samo Olgierd... uważaj chopok uważaj hehee, bo jak dobrze pisze Koval-to czyste 79er od zarania koncepcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Olgierd... uważaj chopok uważaj hehee, bo jak dobrze pisze Koval-to czyste 79er od zarania koncepcji... A boś mnie Pan zmylił, tyle o tych 650B czy jak to tam się zwie pisałeś Pan... kojarzę, bez bicia przyznam, z tym tylko rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 duże brawa nie tylko za rower ale i za umiejętność fotografowania, co mało komu z nas się udaje A ja przyznam się bez bicia że już tymi wszystkimi zdjęciami przy których majstrowano. Mało, oj mało ludzików z dobrą ręką i okiem a coraz więcej majsterków od fotosklepa i inszego hadeerowania Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgda Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Pany, mielim pokazywać a nie memlać jęzorami . Cała jedna strona bez fotek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A ja przyznam się bez bicia że już tymi wszystkimi zdjęciami przy których majstrowano. Mało, oj mało ludzików z dobrą ręką i okiem a coraz więcej majsterków od fotosklepa i inszego hadeerowania Szacunek... I. marekgda, dobrze mowisz ivanie szanowny, dla twojej informacji, jestem absolutna dziewica jesli chodzi o 'hadeerowanie' a fotoshop sluzy mi jedynie do wymazywania podporki roweru. Nie obrazam sie na twoje drugie zdanie, po prostu stwierdzam, ze byles pod wrazeniem foty i przestales myslec o tym co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 i ja się podpiszę pod Kovala słowem, że fotoszkapa tylko do podpórki..ale może dlatego mnie tak mało zdjęc dobrych wychodzi hehehe A co do tematu-w końcu to galeryja - a w galerii nie tylko wzdycha się nad "treścią" ale i takowoż nad "warsztatem" amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) jak ja sie ciesze, ze nie uzywam fotoszkapy...wole robic fotke 50 razy niz retuszowac...ale i tak mi sie nigdy nie chce robic wiecej niz dwa ;-))) Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez demek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Moja maszyna z odwróconym mostkiem (-10 st.). Jeździ się naprawdę dobrze, to pierwsza wyprawa w tej geometrii, ale różnica w trakcji i prowadzeniu jest powalająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Klaniam, ivanie szanowny, dla twojej informacji, jestem absolutna dziewica jesli chodzi o 'hadeerowanie' a fotoshop sluzy mi jedynie do wymazywania podporki roweru. No to zwaracam honor. Takie czasy panie ze najpierw czlek zakrzyknie fejk lub fotosklep... Nie obrazam sie na twoje drugie zdanie, po prostu stwierdzam, ze byles pod wrazeniem foty i przestales myslec o tym co piszesz Niech zyje Krzysztalowa Skromnosc Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi