Skocz do zawartości

[Galeria] Pokaż Twojego 29era

ZbyszekP

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

poniżej mój Marlin z największą zmianą dotychczas, pojawiła się biała Reba 2012 RL 29er... :)

Reszta to drobiazgi, czyli szersza i gruba kierownica Easton EA50 oraz mostek w konsekwencji pod grubszą kierownicę...

Przy okazji białe siodełko Scott Racing z odzysku (z roweru żony)... :)

r002i.jpg

r001p.jpg

Edytowane przez Herodot

i to jest to co lubię......

duże brawa nie tylko za rower ale i za umiejętność fotografowania, co mało komu z nas się udaje

ps: ile razy ustawiałeś Grajka na tym kamyczku zanim stanął jak należy? :)

Dzieki anarchy (btw, witamy po tygodniu nie-bycia)

PS Kamyk jest specjalny, spod Czestochowy ;) ale to nie za jego zasluga Grajek trzyma linie.

PS. kiedy 'blask szczecina' a la 'Sarna 2' zawita w galerii?

Edytowane przez kovaldesign

• Mod Team
PS Kamyk jest specjalny, spod Czestochowy ale to nie za jego zasluga Grajek trzyma linie.

fotoszopa? :)

PS. kiedy 'blask szczecina' a la 'Sarna 2' zawita w galerii?

...kiedy tylko przyjedziesz z aparatem na ziemie zachodniopomorskie....

Sarna się już pokazała i starczy :) płochliwe stworzenie-ciężko "cyknąć"

Sarna się już pokazała i starczy :) płochliwe stworzenie-ciężko "cyknąć"

Nb. Sareńka nie pasuje do wątku kalibrem. Dla niej należy założyć wątek "Poka Twojego 27.5era" ;-) -- ciekawym jak długo byłaby jedynym zwierzątkiem w tym zoo? ;-)

Ale, bo zdjęcia to wiadomo, że mogą kłamać, a odczucia nie kłamią -- napisz tam jak kica bydlątko.

• Mod Team

Seruws Olgierd

na 27,5" to tak samo ona pasuje jak na 29er :) (dział "outside"? w budowie?)

a nawet mniej, bo 29 "bardziej pierwsze" w tym rowerze

a co do odczuć -wstęp już był w "rometowskim wątku" i pozostałe spostrzeżenia też tam się pojawią (choć może powinny w S.S.J), ale do tego musi trochę minąć czasu

Nb. Sareńka nie pasuje do wątku kalibrem. Dla niej należy założyć wątek "Poka Twojego 27.5era" ;-) -- ciekawym jak długo byłaby jedynym zwierzątkiem w tym zoo? ;-)

Ostroznie z takimi 'numerami' (27.5), bo sie anarchy wzburzy jak amerykanski churagan ;) Sarna to czysty hybryd 97er.... i osobiscie rozgaldalem sie na stronie fr.org jak zlozyc nowy temat wlasnie pod taki 'mix' (a wydaje mi sie, ze warto, bo kolka 650b nas za niedlOOgo zaleja i nie jednemu do glowy przyjdzie 'mixowanie') alem niestety rece rozlozyl - ni chu chu nie wiem jak to zainicjowac ?!?! Ktos pomoze?

• Mod Team
Ktos pomoze?

no jak to jak?

wchodzisz na dział np "29" i na dole po prawej masz "załóż nowy temat"

ale gdzie go założyć? i ile tego będzie? :) Ivan juz nie jeździ na 69, Grabarz to samo

Olgierd... uważaj chopok uważaj hehee, bo jak dobrze pisze Koval-to czyste 79er od zarania koncepcji...

• Mod Team

duże brawa nie tylko za rower ale i za umiejętność fotografowania, co mało komu z nas się udaje

A ja przyznam się bez bicia że już :sick: tymi wszystkimi zdjęciami przy których majstrowano.

Mało, oj mało ludzików z dobrą ręką i okiem a coraz więcej majsterków od fotosklepa i inszego hadeerowania :yucky:

Szacunek...

I.

A ja przyznam się bez bicia że już :sick: tymi wszystkimi zdjęciami przy których majstrowano.

Mało, oj mało ludzików z dobrą ręką i okiem a coraz więcej majsterków od fotosklepa i inszego hadeerowania :yucky:

Szacunek...

I.

marekgda, dobrze mowisz :thumbsup:

ivanie szanowny, dla twojej informacji, jestem absolutna dziewica jesli chodzi o 'hadeerowanie' a fotoshop sluzy mi jedynie do wymazywania podporki roweru.

Nie obrazam sie na twoje drugie zdanie, po prostu stwierdzam, ze byles pod wrazeniem foty i przestales myslec o tym co piszesz ;)

• Mod Team

Klaniam,

ivanie szanowny, dla twojej informacji, jestem absolutna dziewica jesli chodzi o 'hadeerowanie' a fotoshop sluzy mi jedynie do wymazywania podporki roweru.

No to zwaracam honor. Takie czasy panie ze najpierw czlek zakrzyknie fejk lub fotosklep...

Nie obrazam sie na twoje drugie zdanie, po prostu stwierdzam, ze byles pod wrazeniem foty i przestales myslec o tym co piszesz ;)

Niech zyje Krzysztalowa Skromnosc :P

Szacunek...

I.