cianek1991 Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Fajna stopka na pierwszym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 powiedz no ile czasu Ci zajęło ustawienie tej stopki aby rower jakoś stał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 @@macias666, najczesciej kwestia 10-20s, do przezycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No i jak obiecałem tak się stało nowa focia Peaka http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/4492-velo-accent-peak-29/?tab=images Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 zaparował Ci obiektyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Z wielkością tarczy przedniej to poszalałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W co to się trzeba ubrać, żeby w taki mróz jeździć rowerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ? no ciepło ale nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Różowe legginsy, ciepły kożuch i zimowe trepy. Taki strój skutecznie odstrasza niedźwiedzie polarne. A tak serio to do zwykłego jesiennego stroju dołóż bluzę, szalik, kalesony i bardzo ciepłe rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) zaparował Ci obiektyw? ciepłe dłonie z rękawiczek wyjęte i zimny telefon dały taki efekt Z wielkością tarczy przedniej to poszalałeś. mi to nie przeszkadza a wręcz pomaga wyhamować bo mam swoją wagę słuszną W co to się trzeba ubrać, żeby w taki mróz jeździć rowerem? ocieplacze na buty,wkładka ze spodem pokrytym aluminium,spodnie z Cordury pokryte wewnątrz polarem,koszulkę termiczną,koszulkę termiczną z długim rękawem,bluzę rowerową,kurtkę soft-shell, ciepłe rękawice rowerowe,kominiarkę Buffa i kask na wszelki wypadek zaliczenia gleby głową Miał być plener więc jest Edytowane 26 Stycznia 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Brawo za poświęcenie, pojechał, zapalenie płuc złapał ale fotki w plenerze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41hz Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wrzucam foty jeszcze w jesiennej specyfikacji fabrycznej. Czekam z dodaniem większej ilości fotek, dopóki mój Jamis nie nabierze wyglądu trochę bardziej odbiegającego od wyglądu seryjnego, tj. do wiosny. Jakby ktoś chciał zarzucać coś odn. ustawienia siodła to jest już zrobione. Wczoraj przy -10 ubrałem się tak: bielizna termoaktywna (góra i dół), cieńki polar (góra i dół), krótkie spodenki rowerowe + nogawki, koszulka rowerowa z krótkim rękawkiem + rękawki (jakoś zawsze mi żal wydawać $$$ na koszulki/spodenki z długimi rękawami/nogawkami ), kurtka-windstopper, do tego dwie pary skarpet, grube rękawice, szalik, czapka-windstopper i w taką pogodę kask zakładam... Przy wyrypce na gładkim lodzie głową nie walnąłem, ale zawsze mogłem... Przydałyby się do tego ogrzewane wkładki do butów (na akumulatorki), ew. ogrzewane rękawiczki (siostra cały rok dojeżdża rowerem do pracy i sobie chwali zimą), kominiarka i ochraniacze na buty. Tłusty krem lub smalec (to świetnie działa! ) na twarz i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Brawo za poświęcenie, pojechał, zapalenie płuc złapał ale fotki w plenerze są błędne dane masz nie należę do elity delików co przy temp.niższej niż -10C nie siadają na bajka aby sobie pośmigać,jeździłem przy temp. rzędu -25C -28C i zdrowiutki jak rybka jestem trza się hartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Zgadzam sie trza sie hartowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ... lub smalec (to świetnie działa! ) na twarz i jest ok. Respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Ja jednak wolę szanować swoje zdrowie, a szczególnie stawy. Ale były takie lata, kiedy pora roku nie miała kompletnie żadnego znaczenia jeśli chodzi o rowerowe wynaturzenia. Chyba jednak się starzeję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Koniec OT!! Dawać zdjęcia w naturze robione!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Cobia w swoim środowisku naturalnym: Uczyć - bawiąc, cieszyć - marznąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) To moja trzecia przejażdżka od kupna ponad tydzień temu.. Pogoda nie rozpieszcza, -10 stopni i padający śnieg... Ale ciągle "japa" się mi się cieszy coraz bardziej z każdym przejechanym kilometrem. Niestety jeżdżę tylko w niedzielę za dnia, po pracy za ciemno na leśne wypady bez dobrego światłą. Pozdrawiam bliźniaka 41hz Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Piterro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Może to trochę zbyt daleko posunięty ekshibicjonizm, ale zapraszam do przeczytania moich zmyśleń i farmazonów na temat przesiadki z 26 na 29 calowe koło: http://www.forumrowerowe.org/topic/152314-rower-trek-cobia-2013-vs-kross-level-a3-2013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) Moja zabawka poza domem. Lapierre X-Control 629 2013. Rama w rozmiarze M. Edytowane 1 Lutego 2014 przez 13kisiel13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 interesujący, co to za marka i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dlaczego nie wpisujecie przy zdjęciach marki, modelu, roku i rozmiaru ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 a jakie butki Shimano sobie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 No ciut się ruszyło w temacie ale jakaś posucha nadal jest :/ Wpisywać Nazwę,model i rozmiar jak wyżej a nie zostawiać niedomówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi