Darek14 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Malowanie nowej ramy podoba mi się znacznie bardziej niz poprzedniej. Te sznurki/druty, które wystają z ramy mają ułatwić przeciąganie linek i pancerzy? Jeśli tak, to czy byłby duży problem z przeciągnięciem linki gdyby ich nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Tak jest duży problem z przeciągnięciem gdy ich nie ma . Ja odpuściłem i poprowadziłem przewody na zewnątrz w pełnych pancerzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ...następnym razem pobaw się linką i magnesem - powinno być łatwiej POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Malowanie nowej ramy podoba mi się znacznie bardziej niz poprzedniej. Te sznurki/druty, które wystają z ramy mają ułatwić przeciąganie linek i pancerzy? Jeśli tak, to czy byłby duży problem z przeciągnięciem linki gdyby ich nie było? To są małe rureczki Przeciągałem już linki bez dodatkowych "pomagaczy" Chwile zabawy i było przeciagnięte. Ale dwie linki zajęły mi jakieś 15 minut - nie korzystałem z magnesu. Od spodu jest otwór około 1cm na 2cm. W otwór ten po przeciągnięciu linek wkłada się adapter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Właśnie pytam: do czego to służy? Czy w te rureczki wkłada się linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tak wkładasz w to linke a potem wyciągasz rureczke i zakładasz w jej miejsce pancerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m81wwski Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Pierwsze zdjęcie z "ręki" selfie Może w sobotę zrobię sesję w plenerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo fajny! Miałem takiego kupić ale niestety rozmiarówka canyona zweryfikowała plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jest zawias i słuszny kolor,jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ..ale te wstawki różowe jakoś nie pasują. To wersja damska?Można prosić, delikatnie sugerować i błagać.. ja wiem, że Wam się pali rowerek w ręku ale "bójsięBoga" to jest : [galeria] a nie gazetka z tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 [galeria] a nie gazetka z tesco To może temat załóżmy [słitfocie, pokoje gościnne, piwnice, garaże, BiedraTescoStyleFoto] Pokaż swojego 29era po wyjęci z kartonu. Ale jest sezon ogórkowy, więc w sumie rozumiem, że właściciele nowych maszyn muszą się chwalić rowerami w warunkach domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Można przecież rower wystawić na kawałek trawnika lodem skutego i trzasnąć fotkę. Spokojnie, maszyna się nie przeziębi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A jakie to ma znacznie: gdzie? Bo nie rozumiem.. no chyba, że focia w terenie daje + 5 do lansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 @Hogg A lubisz oglądać zdjęcia lwów w klatkach czy wygrzewających się na wybiegu lub sawannie? To samo w zimowych warunkach. Niedźwiedź ładniej wygląda na śniegu niż w boksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Tytuł brzmi "Pokaż swojego 29era". Pokazać można wszędzie i pod różnymi kątami, np. w toalecie (jeżeli ktoś ma odpowiednio dużą). Co nie zmienia faktu, że najfajniejsze fotki to te z pleneru. Pod tym względem rozumiem cmokających na zdjęcia z pokoju, ale nawoływań do wrzucania fotek wyłącznie z terenu - już nie. No ale w sumie każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie i tego się trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Masz rację Sol, nie chodzi o to by każdy pokazał rower na tle Kanionu Colorado ale żeby choć odrobinę się postarać. Potem mamy takie dywaniki, kosze z bielizną do prasowania, pissnięte buty i kawałek tapczanu. No i rower tak pokazany, że za cholerę nawet nie wiadomo jaki jest napęd (dobrze, jeśli autor napisze jaki to model). Co nam po takim zdjęciu? Albo - kto chce to oglądać? Wciągnąć do swoich domowych zbiorów?I tak jest wszędzie, tutaj, na picassie, facebooku i ogłoszeniach nieruchomości z chatami po 320 tys i szmatami walającymi się po kątach za deską do prasowania i kartonem po butach..I szerzy nam się taka dziadowizna po kraju. A co tam. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 No to się wypłakał ze wszystkich smutków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 @anarchy W pełni się z Tobą zgadzam. Niektóre zdjęcia są typu "mam rower" i tyle. Oprócz sylwetki roweru i otoczki w postaci wszelakiej maści rzeczy nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Może nie wymagajmy od ludzików za wiele - oczywiście słowo "galeria" w tytule zobowiazuje, ale nawet w Galeriach nieraz kicz nieziemski wystawiają...ciężko wymagać od każdego zeby latał po krajobrazie i ustawiał przesłonę, myślał o odpowiednim świetle a potem jeszcze poprawiał fotosklepem swe pstryki. Nie wszyscy mają sprzęt oraz oko do fotografiki. Poza tym co z tego że pikne slajdy będą skoro na nich ponownie rower "a" po raz trzydziesty ósmy w specyfikacji sklepowej... Swoją drogą po to są punkty reputacji zeby wyróżniać tych, co się swymi zdjęciami wyróżniają! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) @ciannek - mnie to wali jak kto ma w domu, jakie ma podejście od tzw "estetyki życia" i czy woli brudne śmierdzące panny w zaSSranym łóżku w pościel z frotte czy nie, czy jada byle czym, byle jak i byle co i jakiego g.. słucha i ogląda w domu, nawet czy seks uprawia w skarpetach i klapkach jak ostatni omucek, ale raz: dopóki ja tego nie muszę znosić, a dwa - niestety z naszym poczuciem estetyki (jako społeczeństwo) w praktyce a co gorsza w życiu jesteśmy w głębokiej d.. To nie moje smutki - to bolączka, choroba która trawi cały ten kraj.amenps: a co najlepsze wszelkie próby zauważania/krytykowania problemu kończą się tak jak w Twojej wypowiedzi -zbagatelizowaniem lub tanim komentarzem. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 To nie moje smutki - to bolączka, choroba która trawi cały ten kraj. amen ps: a co najlepsze wszelkie próby zauważania/krytykowania problemu kończą się tak jak w Twojej wypowiedzi -zbagatelizowaniem lub tanim komentarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Panowie rozumiem was,a jednocześnie ubolewam nad tymi którzy robią domówki[zapominają się z podniecenia i dają coś na szybko],wybaczamy jakoż jesteśmy dobrotliwi i litościwi,przyznajemy punkty za wygląd i krajobraz jakże ważny i istotny,sam popełniłem gafę dając swego bajka do galerii w poniżej przeciętnych warunkach,poprawię się jak tylko czas i okoliczności pozwolą mi na to i usunę niewygodne zdjęcie,bądźmy bardziej wyrozumiali dla siebie wszyscy jakoś zaczynaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tybin84 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Merida w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Może zanim się tu jakiś poważny flame rozwinie, przyjmijmy kryterium wrzucam takie zdjęcia swojego roweru, jakie sam chciałbym oglądać. Zobaczymy ilu jest miłośników paneli podłogowych i półkotapczanów, a jak wygląda frakcja miłośników rowerów w ich naturalnym środowisku BTW. Jutro zapowiadane słońce jak żyleta. Jest okazja na sesję. W słońcu skąpane wszystko piękniej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 No to się wypłakał ze wszystkich smutków Panie cianek1991,to że się na forum nie widzimy, nie znaczy, że można sobie pozwolić na lekceważące uwagi. Wyobraź sobie, że wchodzisz z ulicy w nowe towarzystwo, czyli tak jak Ty (5 wpisów na koncie), i puszczasz taki tekst. Jakbyś został odebrany? Do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi