Stujumper Napisano 13 Listopada 2024 Napisano 13 Listopada 2024 Nie prędzej 1200 bo 1300 to jak już to z suportem Cytuj
erzurum Napisano 14 Listopada 2024 Napisano 14 Listopada 2024 na forum poprzednia dekada wróciła Cytuj
Stujumper Napisano 14 Listopada 2024 Napisano 14 Listopada 2024 Era dinozaurów wróciła 😉 wrzucę jeszcze z tej strony moją brykę i mnie przy okazji 😂 Z górki było to mieli mnie okazję sfotografować jak pędzę 😎😛 4 Cytuj
Grizzli Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 14.11.2024 o 13:17, Stujumper napisał: Era dinozaurów wróciła 😉 wrzucę jeszcze z tej strony moją brykę i mnie przy okazji 😂 Z górki było to mieli mnie okazję sfotografować jak pędzę 😎😛 takie pędzenie z górki bez kasku grozi wyginięciem. Szczególnie dinozaurowi. Edytowane 18 Listopada 2024 przez Grizzli 1 Cytuj
Przecietny Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 @Stujumperswietne masz te rowerki z super wagą, zazdraszczam😆 Cytuj
Grizzli Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 4 godziny temu, Stujumper napisał: Czyli lepiej pędzić pod górkę? Twoja sprawa, możesz nawet pędzić w bok Cytuj
Stujumper Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 🤣 jak zwykle nie zawodzi mnie te forum…😎 Cytuj
Sobek82 Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 Jeśliś w czepku urodzony, kask zakładasz z innej strony. 🫠😉 Cytuj
Stujumper Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 Cytat Jeśliś w czepku urodzony To idziesz wysłać totka 😉 Cytuj
Grizzli Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 3 godziny temu, Stujumper napisał: 🤣 jak zwykle nie zawodzi mnie te forum…😎 to forum 4 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Lutego Mod Team Napisano 19 Lutego Gdybyś wziął prześcieradło, to mógłbyś twierdzić, że znalazłeś wigwam 2 Cytuj
semow Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego Bez prześcieradła - Blair Witch Project Tak to jest, jak dzikie dzieci latają po lesie... Cytuj
Stujumper Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego (edytowane) Sezon się zbliża 👌 8,2kg tak jak stoi , jakby to kogoś interesowało 😏 Edytowane 26 Lutego przez Stujumper 6 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Lutego Mod Team Napisano 26 Lutego @Stujumper Ale że niby co ? Wjechałeś do lasu specjalnie dla fotki ? Tak dla picu trzeba było SPD, albo platformy z pinami wkręcić Opony podejrzanie czyste, więc pewnie stałeś na asfalcie, kiedy pstrykałeś Cytuj
Stujumper Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego Masz rację Kriss, złe zdjęcie wrzuciłem. Nie ma się co oszukiwać….dobrze wiemy , że to jest jego naturalne środowisko 🫶🏼 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Lutego Mod Team Napisano 27 Lutego Trzy paski na spodniach muszą być Na pierwszym zdjęciu były chyba inne opony. A w ogóle która to dokładnie rama ? Jakaś wyższa wersja Scalpela ? Wiesz jak pracuje amor w terenie ? Podobno sztywny - sztywniejszy od wielu z dwiema goleniami. Jak wrażenia ? @JWO Paradoksalnie, to mając za nisko siodełko, byłem najszybszy Cytuj
Stujumper Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego Panie Scalpel to był piętnaście postów wyżej 🤣 Ten to jest F-Si hi mod. Lefty jak lefty wkurza mnie , że ciągle kierownica kipuje się na lewo jak gdziekolwiek go oprę 🙆♂️ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi