Stujumper Napisano 13 Listopada Udostępnij Napisano 13 Listopada Nie prędzej 1200 bo 1300 to jak już to z suportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada na forum poprzednia dekada wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada Era dinozaurów wróciła 😉 wrzucę jeszcze z tej strony moją brykę i mnie przy okazji 😂 Z górki było to mieli mnie okazję sfotografować jak pędzę 😎😛 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Listopada Udostępnij Napisano 17 Listopada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada (edytowane) W dniu 14.11.2024 o 13:17, Stujumper napisał: Era dinozaurów wróciła 😉 wrzucę jeszcze z tej strony moją brykę i mnie przy okazji 😂 Z górki było to mieli mnie okazję sfotografować jak pędzę 😎😛 takie pędzenie z górki bez kasku grozi wyginięciem. Szczególnie dinozaurowi. Edytowane 18 Listopada przez Grizzli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada Czyli lepiej pędzić pod górkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada @Stujumperswietne masz te rowerki z super wagą, zazdraszczam😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada 4 godziny temu, Stujumper napisał: Czyli lepiej pędzić pod górkę? Twoja sprawa, możesz nawet pędzić w bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada 🤣 jak zwykle nie zawodzi mnie te forum…😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada Jeśliś w czepku urodzony, kask zakładasz z innej strony. 🫠😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada Cytat Jeśliś w czepku urodzony To idziesz wysłać totka 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada 3 godziny temu, Stujumper napisał: 🤣 jak zwykle nie zawodzi mnie te forum…😎 to forum 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi