Stujumper Napisano Sobota o 11:17 Udostępnij Napisano Sobota o 11:17 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano Sobota o 19:32 Mod Team Udostępnij Napisano Sobota o 19:32 @Stujumper S-Works z Lefty'm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano Sobota o 19:42 Udostępnij Napisano Sobota o 19:42 XX1, AXS, ThunderBurt, zintegrowany kokpit, ewidentnie robiony pod niską masę. Chociaż akurat na Leftym to się jej nie zbije, bo chociażby SID Ultimate jest lżejszy. No ale rama ładna, przynajmniej z tej perspektywy. 👌🏻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano Sobota o 21:20 Udostępnij Napisano Sobota o 21:20 Cytat Chociaż akurat na Leftym to się jej nie zbije, bo chociażby SID Ultimate jest lżejszy. 😏 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano Niedziela o 09:10 Mod Team Udostępnij Napisano Niedziela o 09:10 @Stujumper Jaka masa ? Możesz podać roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano Niedziela o 12:11 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:11 Na leftym 8470g, na Sidzie nie zważyłem, ale za to na sztywnym widle i z oponami maxxlite 7300g - jak dobrze pamiętam 😏 PS. Żeby znowu guwnoburzy nie było jak przy poprzednim moim projekcie 😉 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano Niedziela o 13:28 Mod Team Udostępnij Napisano Niedziela o 13:28 Jak zaczniesz wrzucać zdjęcia z ustawek, na których będzie widać z tyłu zdyszanych szoszonów, to może być różnie... Dasz radę wrzucić jakieś zdjęcie, gdzie jest widoczne więcej roweru ? Może być nie spod sklepu, chyba że innego nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano Niedziela o 13:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:48 Cytat Dasz radę wrzucić jakieś zdjęcie, gdzie jest widoczne więcej roweru ? Może być nie spod sklepu, chyba że innego nie masz Rower kradziony, więc zdjecia takie niedokładne by właściciel nie poznał 😉 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bogus Napisano Niedziela o 16:11 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano Niedziela o 16:11 Mondraker F-Podium DC 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano wczoraj o 16:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:18 W dniu 18.09.2024 o 19:30, KrissDeValnor napisał: Orzeł 🦅 wylądował - tzn. miał być orzeł (Lapierre Prorace CF 7.9 na GX/XO1, z ładną korbą z fajnymi zębami), ale nie pykło, i jest : Nie wiem, dobrze to, czy źle - czas pokaże... O Lapierre myślałem ze względu na ramę, a ta mnie zaskoczyła wizualnie w dwóch punktach, i nie chodzi tu o lakier (w słońcu mieni się jakimś rubinowym burakiem ), a o duuużą szerokość dolnej rury przy korbie (lekki szok ) + niesymetryczne górne rurki tylnego trójkąta (gięcie przy zacisku), ale teraz sporo ram tak ma - tak, pocieszam się Łap to 😏 Dobrze wspominam 😎 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 godziny temu Mod Team Udostępnij Napisano 23 godziny temu I jak wrażenia odnośnie ramy ? Podobno pracuje lepiej niż taka o standardowej budowie. Pozbyłeś się, bo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Pozbyłem się bo nie było gdzie trzymać jak kupiłem S worksa🤷♂️ Odnośnie ramy to co ja tam mogę powiedzieć jak ja ino po asfaltach śmigam…ale szedł jak burza i takie średnie prędkości rzędu 33-34km/h na 100km to nawet nie poczułeś jak się leciało 😏 ale rama ciężka bo w przedziale 1200-1300g jak dobrze pamiętam i ta mufa suportu strasznie wielka 😱 w tej konfiguracji jak na zdj to chyba w okolicach 9300g ważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Dobrze waży ta rama. Wylajtowane karbony to sa fajne dla zawodników. 300 gram materiału więcej sama korzyść w wytrzymałości. A 30 deko wagi to kanapka mniej lub więcej w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 godzin temu Mod Team Udostępnij Napisano 19 godzin temu Dziwne, bo podobno M-ka waży 970 g... https://www.velozine.nl/reviews/test-lapierre-prorace-cf-6-9-2022-comfortabele-crosscountry-knalbak/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) Nie no tyle to nieee! Ważyłem osobiście tylko już nie pamiętam czy z suportem czy bez, więc stąd te widełki, a suport tam siedział początkowo Sram dub i ważył około 90g Chyba, że moja chińska waga tak zawyża…😱 to nie chce wiedzieć ile na całym rowerze zawyży ( ten mój Sworks) 😉 Edytowane 18 godzin temu przez Stujumper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 18 godzin temu Mod Team Udostępnij Napisano 18 godzin temu Czyli prędzej okolice 1100, czy nawet 1200 ? Spora różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Nie prędzej 1200 bo 1300 to jak już to z suportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu na forum poprzednia dekada wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Era dinozaurów wróciła 😉 wrzucę jeszcze z tej strony moją brykę i mnie przy okazji 😂 Z górki było to mieli mnie okazję sfotografować jak pędzę 😎😛 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi