FigoiFago Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 22 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Pozdrow'er 😉 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Podoba mi się ten accent ze sztywnym widłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krris Napisano 3 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 Od tego roku i ja dołączyłem do "Team 29er". 😉 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Na szczęście nikt go nie kupił, zrobiłem tańszą wersję na deore 9rz, jest równie ładny ale nie taki mi drogi 😉😘 Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 On One Huntsman 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Ciekawe czy pod dupą jest duża różnica między tym Chromoly a obecnym amelinium? W tej ramie widełki tylne (trójkąt)wyglądają jak w starym rowerze XC CrMo GT z końca lat 90'. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez grindz0ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 29ery dwa I podróż w czasie z widokiem na most z pierwszego zdjęcia: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. artoor Napisano 31 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 St. Antoni przemalowany, na nowych gumkach, z wymienionym widłem i pod nowym kierownikiem... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 9 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Timpuss powstał w trudach i męczarniach, po pierwszej randce dał numer i ma ochotę na więcej. Będziemy pielęgnować ten związek i pimpować wizerunek. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoosa Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 (edytowane) Sram ożeniony z Shimano(do tego krótki wózek na 46t), RS ożeniony z Foxem i działa to pięknie! Edytowane 30 Października 2023 przez Brzoosa Dopisek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 Cytat Sram ożeniony z Shimano, RS ożeniony z Foxem Nie dałbym rady na to patrzeć 😄 Gorsze są chyba tylko opony dwóch różnych producentów albo koła nie od kompletu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoosa Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 O ile różne opony tez by mnie dość gniotły, bo idzie tu o estetykę, to awersji w łączeniu produktów różnych producentów nie rozumiem kompletnie, to już zalatuje jakąś, bez obrazy, rowerową bufoniadą. Tak mam przerzutkę srama z lepszym sprzęgłem niż shimano i manetkę z lepszą funkcjonalnością niż sram, no i dla mnie bomba. Tak samo zawiesznie, sid jak dla mnie wygląda po prostu lepiej niż fox, no a damper działa bajecznie, do tego całość obsługuję z jednej manetki bontragera Czad, polecam iść pod prąd i mieć w poważaniu konwenanse :))) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 Albo galeria praktyków albo estetów z nerwicą natręctw, wybieram więcej błota! 😀 ale doceniam rowery natrętnie ładne. Mam nienatrętnie brzydkie… Ale skoro Sram z tyłu to dlaczego nie gripszift? Moje kolana i nerwowy styl jazdy nie idzie w parze z łopatkami. Mam odwrotnie z tyłu Shimano, korba też, manetka kaseta łańcuch Sram, mechanik przód hydraulik tył… dobra tył strzelił w Srebrnej i na zimę Avid tez wleciał. Przypadkiem takie same opony, ale obręcze dobrane inne. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 36 minut temu, Brzoosa napisał: O ile różne opony tez by mnie dość gniotły, bo idzie tu o estetykę, to awersji w łączeniu produktów różnych producentów nie rozumiem kompletnie, to już zalatuje jakąś, bez obrazy, rowerową bufoniadą. To tylko mały, wewnętrzny autyzm 😉 Nie było w tym osobistej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoosa Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 Nie odebrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 31 Października 2023 Udostępnij Napisano 31 Października 2023 Marino Gripshift ożeniony z przerzutką shimano. Dlaczego? Bo tak. Bo nie mam kiedy zmienić przerzutki na sramowską 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ElectronBadger Napisano 1 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 1 Listopada 2023 Marin Muirwoods w wersji bikepackingowej. W porównaniu z aktualną wersją - ten na zdjęciu nie ma jeszcze błotników SKS Bluemels, ma kasetę Sunrace 11-51 (obecnie Microshift 11-48) i nie ma bocznych koszyków Blackburn Outpost Cage (z przodu) i Topeak VersaCage (z tyłu). Ot, taki osiołek na wyprawy. Mam go też w wersji lighter&faster na szybsze wypady 1-2 dniowe - bez bagażnika, błotników, z większą tarczą (38T) i na lżejszych kołach (Ryde Rival 23 + WTB Riddler 45). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Duży Kanion numer 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoosa Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Kompletny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau271182 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego RockRider Race 720 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 100lar3k Napisano 31 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 31 Marca W trochę zmienionej wersji Marino. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia W tych pięknych okolicznościach przyrody 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majql Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja Rockrider XC 100 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi