Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 22 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 22 Lutego 2023 Pozdrow'er 😉 13 Cytuj
Eathan Napisano 23 Lutego 2023 Napisano 23 Lutego 2023 Podoba mi się ten accent ze sztywnym widłem. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krris Napisano 3 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 3 Marca 2023 Od tego roku i ja dołączyłem do "Team 29er". 😉 11 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Napisano 25 Kwietnia 2023 Na szczęście nikt go nie kupił, zrobiłem tańszą wersję na deore 9rz, jest równie ładny ale nie taki mi drogi 😉😘 Pozdrow'er 6 Cytuj
grindz0ne Napisano 8 Czerwca 2023 Napisano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Ciekawe czy pod dupą jest duża różnica między tym Chromoly a obecnym amelinium? W tej ramie widełki tylne (trójkąt)wyglądają jak w starym rowerze XC CrMo GT z końca lat 90'. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez grindz0ne Cytuj
Rafu Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 29ery dwa I podróż w czasie z widokiem na most z pierwszego zdjęcia: 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. artoor Napisano 31 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 31 Sierpnia 2023 St. Antoni przemalowany, na nowych gumkach, z wymienionym widłem i pod nowym kierownikiem... 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 9 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 9 Października 2023 Timpuss powstał w trudach i męczarniach, po pierwszej randce dał numer i ma ochotę na więcej. Będziemy pielęgnować ten związek i pimpować wizerunek. 25 Cytuj
Brzoosa Napisano 30 Października 2023 Napisano 30 Października 2023 (edytowane) Sram ożeniony z Shimano(do tego krótki wózek na 46t), RS ożeniony z Foxem i działa to pięknie! Edytowane 30 Października 2023 przez Brzoosa Dopisek 8 Cytuj
KSikorski Napisano 30 Października 2023 Napisano 30 Października 2023 Cytat Sram ożeniony z Shimano, RS ożeniony z Foxem Nie dałbym rady na to patrzeć 😄 Gorsze są chyba tylko opony dwóch różnych producentów albo koła nie od kompletu. 1 Cytuj
Brzoosa Napisano 30 Października 2023 Napisano 30 Października 2023 O ile różne opony tez by mnie dość gniotły, bo idzie tu o estetykę, to awersji w łączeniu produktów różnych producentów nie rozumiem kompletnie, to już zalatuje jakąś, bez obrazy, rowerową bufoniadą. Tak mam przerzutkę srama z lepszym sprzęgłem niż shimano i manetkę z lepszą funkcjonalnością niż sram, no i dla mnie bomba. Tak samo zawiesznie, sid jak dla mnie wygląda po prostu lepiej niż fox, no a damper działa bajecznie, do tego całość obsługuję z jednej manetki bontragera Czad, polecam iść pod prąd i mieć w poważaniu konwenanse :))) 4 Cytuj
itr Napisano 30 Października 2023 Napisano 30 Października 2023 Albo galeria praktyków albo estetów z nerwicą natręctw, wybieram więcej błota! 😀 ale doceniam rowery natrętnie ładne. Mam nienatrętnie brzydkie… Ale skoro Sram z tyłu to dlaczego nie gripszift? Moje kolana i nerwowy styl jazdy nie idzie w parze z łopatkami. Mam odwrotnie z tyłu Shimano, korba też, manetka kaseta łańcuch Sram, mechanik przód hydraulik tył… dobra tył strzelił w Srebrnej i na zimę Avid tez wleciał. Przypadkiem takie same opony, ale obręcze dobrane inne. 9 Cytuj
KSikorski Napisano 30 Października 2023 Napisano 30 Października 2023 36 minut temu, Brzoosa napisał: O ile różne opony tez by mnie dość gniotły, bo idzie tu o estetykę, to awersji w łączeniu produktów różnych producentów nie rozumiem kompletnie, to już zalatuje jakąś, bez obrazy, rowerową bufoniadą. To tylko mały, wewnętrzny autyzm 😉 Nie było w tym osobistej wycieczki. Cytuj
100lar3k Napisano 31 Października 2023 Napisano 31 Października 2023 Marino Gripshift ożeniony z przerzutką shimano. Dlaczego? Bo tak. Bo nie mam kiedy zmienić przerzutki na sramowską 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ElectronBadger Napisano 1 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 1 Listopada 2023 Marin Muirwoods w wersji bikepackingowej. W porównaniu z aktualną wersją - ten na zdjęciu nie ma jeszcze błotników SKS Bluemels, ma kasetę Sunrace 11-51 (obecnie Microshift 11-48) i nie ma bocznych koszyków Blackburn Outpost Cage (z przodu) i Topeak VersaCage (z tyłu). Ot, taki osiołek na wyprawy. Mam go też w wersji lighter&faster na szybsze wypady 1-2 dniowe - bez bagażnika, błotników, z większą tarczą (38T) i na lżejszych kołach (Ryde Rival 23 + WTB Riddler 45). 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 100lar3k Napisano 31 Marca 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 31 Marca 2024 W trochę zmienionej wersji Marino. 11 Cytuj
venom2000 Napisano 13 Kwietnia 2024 Napisano 13 Kwietnia 2024 W tych pięknych okolicznościach przyrody 9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi