seczuan Napisano 23 Września 2022 Udostępnij Napisano 23 Września 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
il.ek.tro Napisano 9 Października 2022 Udostępnij Napisano 9 Października 2022 update 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Niwy rumak na starych gratach czyli NS Bikes Eccentric Alu evo 29” Mieszanka gratów GX 1x11 oraz NX Eagle 1x12,mykmyk od Limotec Alpha 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaban80 Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Mój nowy nabytek Kellys gate 70 ,po przesiadce z 9 letniego authora traction 29 różnica kolosalna na plus, a po modyfikacjach jego waga w rozmiarze 21.5 cala z pedałami,dętkami , licznikiem i rogami to 11.70 kg więc ok 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Skoro się Kellysy pojawiły to i ja przedstawię swojego Kellysa Gate 30 (2020) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. HarveyDent Napisano 21 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 21 Października 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoosa Napisano 28 Października 2022 Udostępnij Napisano 28 Października 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 28 Października 2022 Udostępnij Napisano 28 Października 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciejol Napisano 30 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 30 Października 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BUKOWSKI Napisano 30 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Cześć Marin MUIRWOODS 2022 po kilku modyfikacjach. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seczuan Napisano 4 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Qbek84 Napisano 17 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Aktualny wygląd GT Avalanche. Zmiany to: - fabryczna korba na kwadrat zastąpiona Shimano SLX - tylne koło z Ardentem zalane mlekiem Postanowiłem wykorzystać zainstalowany bagażnik, na którym latem woziłem córkę w foteliku i zamontowałem torbę Topeak. Dzięki czemu nie muszę brać plecaka 😎 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 17 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Krampussy w jesiennej szacie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 18 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Krampuśniak powrócił w czycale, stalowy wideł i dostał kosza: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Posprzątałem temat i przypominam że tu ma my galerię i nie dyskutujemy, tylko wrzucamy foty. "moją intencją nie jest prowadzenie wylewnej dyskusji na temat co się komu podoba, a co nie. Galeria ma być inspiracją, ma pokazywać co można kupić / złożyć i jak wygląda dany rower w danym rozmiarze i z danymi komponentami. Szczegółowe pytania do właściciela roweru proponuję zadawać na adres prywatny.". 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 22 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Pozdrow'er 😉 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Podoba mi się ten accent ze sztywnym widłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krris Napisano 3 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 Od tego roku i ja dołączyłem do "Team 29er". 😉 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Na szczęście nikt go nie kupił, zrobiłem tańszą wersję na deore 9rz, jest równie ładny ale nie taki mi drogi 😉😘 Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 On One Huntsman 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Ciekawe czy pod dupą jest duża różnica między tym Chromoly a obecnym amelinium? W tej ramie widełki tylne (trójkąt)wyglądają jak w starym rowerze XC CrMo GT z końca lat 90'. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez grindz0ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 29ery dwa I podróż w czasie z widokiem na most z pierwszego zdjęcia: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi