Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Pod kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Tak, idealnie się zgrało 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Semtex Napisano 6 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Idzie nowe, zmiana geo, jeszcze muszę zrobić trochę transplantacji z Treka, lekko zbić wagę i będzie dobrze, w Niedzielę plan na rozdziewiczenie... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyg Napisano 6 Maja 2022 Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Gdzie będziesz zbijał wagę? Jak sprawdzam to za 100g trzeba kilka stówek zapłacić. Na razie nie chcę zbijać bo wszystko nowe, ale takie różnice w cenie to nawet jak się np kaseta zużyje to trochę odechciewa się zrzucać +800zl za 80g, korba wygląda lepiej bo jakieś z 200g, ale za 1000+, a oczywiście jednej rzeczy nie ma sensu zmieniać, choć w jeździe pewnie i 1kg wielkiej różnicy nie zrobi, jednak taka lekkość jakoś nie wiem po co ale jakoś kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 @Dyg ja przełożyłem koła z Treka, którego mam w profilu, tylko na nich ugrałem prawie pół kilo wagi. Kolejne pół planuję zejść na oponach, mam obecnie Ardenty, które ważą 900 gram. Poluję na coś w okolicach 600 g. Nie mam ciśnienia na nowe opony, ale w końcu będę musiał je wymienić. Oczywiście w kołach mam mleko. Domyślnie nowa maszynka waży około 13,5 kg, dziś już odczuwalnie zelżał. Nie ma nic wspólnego z wagą, ale zamówiłem manetkę XT, bo obecna Deore po przesiadce z XT jest sporym downgradem. Raczej na pewno zmienię heble na co najmniej SLX, choć pewnie też XT. Obecnie są Deorki 6100. Jednak to wszystko będzie rozłożone w czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volbore Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Prawie skończony, wciąż czeka go kilka upgrade 😜 Edytowane 8 Maja 2022 przez volbore 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Dawno mnie tu nie było W planach wymiana droppera na OneUp 210, albo 240, ale na razie nie mam ciśnienia. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adnnn Napisano 24 Maja 2022 Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 china carbon plus lefty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 No i stało się, przesadziłem żonę z 27.5 XC na 29 Trail, zmiana na bardzo duży plus, znacznie wygodniejsze, SKS nas dopadał powoli, maszynka już objeżdżona, nadal trwają prace nad dostosowaniem pod wymagania małżonki, w tym pewne sprawy serwisowe, jak wymiana opon na mniej agresywne i lżejsze, mleko, zmiana hebli na SLX dwutłoczkowe., obecnie siedzą tam czterotłoczkowe, które w przypadku mojej żony (50kg, 160cm) są masakrycznie przesadzone, tarcze 180 tył, 203 przód, przód dostanie 180 również. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
il.ek.tro Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin3miasto Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Co tutaj taka cisza zapadła w temacie?? Wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Ano posucha Pozdrow'er 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo23 Napisano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Trek Procaliber 9.6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Wpadł mi w ręce taki rower yeti z Deca (Riverside touring 920) zdjęcie pod blokiem bo jeszcze się nim nie zapuszczałem w teren bo nie jestem pewien czy nie pójdzie do zwrotu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Rockrider XC500 po zmianie hamulców na Magura MT8 Pro, wcześniej jeszcze wpadły pedały XTR. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 W dniu 31.08.2022 o 12:52, seczuan napisał: bo nie jestem pewien czy nie pójdzie do zwrotu Coś nie podpasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Trochę zastanawiałem się co do rozmiaru, jest L i sztyca jest dosyć mocno wyciągnięta, ale zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 5 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 5 Września 2022 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Pięknie się komponuje w zieleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Butelkowa zieleń, tylko coś butleki brak 😁...niby jest, ale jakaś zaschnięta 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 10 Września 2022 Udostępnij Napisano 10 Września 2022 (edytowane) Dzisiejszy nabytek. Na dzień dobry zmieniłem opony i zmiana ba bezdętki, wymieniona przerzutka, manetka i hamulce Edytowane 10 Września 2022 przez FigoiFago 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Pozdrow'er 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi