maciejol Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek001 Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Nowy nabytek pod tegoroczny Bike Trans Alp. W trakcie modyfikacji dlatego brak korby łańcucha itp 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Stycznia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Przypominam, że tu jest galeria, nie dyskutujemy, wrzucamy i podziwiamy zdjęcia. Ewentualne pytania na PW do właściciela roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciejol Napisano 17 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 Breezer na maxxis'ach 2.6'' Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 Inkarnacja're Tył na mleku, 27,5 z oponą 2,8'' WTB Ranger, Przód 29 z oponą 3,0 Surly Knard Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Chwila oddechu w ucieczce przed darzbórowcami... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 A mullet też się liczy? Z nowym amorem z przodu, fotka pod bramą o 23 ,zrobione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 29 i ciut ciut, utaplany w brudnej rozpuście 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 El Marian, w sumie gotowy. Rozmiar "regular". Jest dosyć zwinny, wspina się dobrze, zjeżdża jeszcze lepiej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Gienek El Grande Salsa Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Biedny Gienek 😔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Artur85 Napisano 4 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Mój pierwszy 29er, zwany stalowym marianem ;). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Czorny Królik z Mozambiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Marca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Pierwsza "sesja", bo od początku grudnia jakoś nie chciał się zatrzymać na zdjęcie : PS lekko się poświęciłem, żeby się tam znaleźć - nie ryzykowałem wjechania, bo mógłbym utknąć w błocie, więc przenosiłem rower przez niepewny grunt, a potem musiałem pójść na ustępstwo, bo wędkarz z kobitą nagle też zapragnęli się tam znaleźć ( widocznie za długo się czaiłem ), i nieudolne foto ( a ściślej kilkusekundowy filmik, z którego pochodzi klatka ) zrobiłem z bliska, bo nie mogłem się cofnąć, a nie wypadało przepraszać i wypraszać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Pozdrow'er 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Zaczynamy razem 4 sezon, dostał parę gadżetów 😁 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Jak się sprawują te oponki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Zrobiłem na nich tysiące km i dla mnie absolutny numer , ani jednej awarii, megałatwe tublesowanie i dobra przyczepność w trudniejszym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyg Napisano 23 Marca 2022 Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 Po 3 latach przerwy po pęknięciu ramy w Grand Canyon. Nie mogłem się przemóc co do 29", zbyt mała zwrotność względem 26, ale widocznie próbowałem złych rowerów. Niemalże brak różnicy względem poprzedniego co do zwrotności, bardzo poztytwinie zaskoczony prędkością, przyspieszeniem i wybieraniem nierówności. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Qbek84 Napisano 7 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Chciałem kupić używanego 29er, który posiada ramę z punktami mocowania pod bagażnik rowerowy. Na początku kręciłem się wokół Trek X-Caliber i byłem już praktycznie na niego nastawiony, ale trafiłem jakoś na model Avalanche firmy GT... geometria lepsza niż w Treku... i ten charakterystyczny Triple Triangle 😍 Trafiło się ogłoszenie praktycznie nieużywanego w pięknym czerwonym kolorze... Przez zimę polowałem na różne części by przebudować go "tanio i dobrze" pod swoją wizję hardTriala wypadowego w lasy i góry 🙂 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez schwinn0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_S79 Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 9 godzin temu, maciejol napisał: Jak dogaduje się przerzutka Eagla z Shimanowską kasetą, masz jakieś uwagi do kultury pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Nie wiem jak z Shimano kaseta ale Garbaruk z AXS-em dogadują się perfekcyjnie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi