rambolbambol Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Tak jest na sztywnym widelcu: W skrócie: Prawdziwy facet jak chce sobie popedałować, to musi mieć sztywny z przodu! Edytowane 14 Maja 2019 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rooted.manatee Napisano 14 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 To w takim razie też dorzucę swojego stalowego rumaka. Zdjęcie z majówki na Kaszubach. Wybaczcie - nie robiłem zdjęcia z myślą o forum, dlatego rower jest ustawiony od dupy nienapędowej strony. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. akkwlsk Napisano 14 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przejmujemy temat jak rozumiem? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. homzal Napisano 14 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 To ja się wyłamie z trendu moim uginanym Inbredem . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. panSocjolog Napisano 14 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Też mam! Edytowane 14 Maja 2019 przez panSocjolog 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Rodo widać po kliknięciu... A ja nie mam amo bo Inbred ma o ciut za wysoką sterówkę i moje amo z 19 " ram było za krótkie... W ostrym amo dodatkowo dało by obniżanie pedałów z nienacka.... to stres i ryzyko lotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yakuza79 Napisano 14 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Inbred na sztywno Edytowane 14 Maja 2019 przez yakuza79 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LukLagun Napisano 17 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Dobra sviezka to Miejsce gdzie kazdy 29er czuje sie najlepiej 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. artoor Napisano 19 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 W dniu 15.05.2019 o 16:18, itr napisał: racja, ot, koniec pobocza 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 ..z pozdrowieniami dla serwisbajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poseidon Napisano 21 Maja 2019 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 (edytowane) Doczekałem sięCzas na testy.Pierwsze zdjęcie. Edytowane 21 Maja 2019 przez Poseidon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmi7 Napisano 21 Maja 2019 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Jako odtrutkę na zdjęcia z folią bąbelkową, paletami i parkującymi samochodami wrzucam zdjęcie kompletnego roweru w środowisku naturalnym. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Tu moja koza, żeby nie było, że offtop Z raczej lekką, sztywną Rebą - nie to co ciężkie, wiotkie stalowe Recony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlikos Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Norco Revolver FS 9XX1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poseidon Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 No to żeby uciąć te sympatyczne pogawędki wrzucam zdjęcia prosto po pierwszych testach.P.S Rower waży 11,5kg. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LukLagun Napisano 22 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 (edytowane) A czy to wazne ile kazdy rower ???? Maja one dawac na frajde z jazdy a tutaj ciagle walka o ujmowanie kilogramow !! Chesz miec lzej to zrzuc extra kilogramy albo zakup rower konkretnie pod twoja jazde i bedzie po problemie a nie wyscig szurow na KG !!! Moj 29er wazy 14-15kg i jakos mi to nie przeszkadza w pokonaniu 40-50km po gorach !! Pozatym kazda rama moze peknac nie wazne czy jest o amelinium karbon czy stal lub tytan. Wiadomo ze stal czy tytan calkiem inaczej pracoja niz carbon czy amelnium i jest to kwestia stylu jazdy no i oczywiscie portfela. Osobiscie wole jak ramy wygladaj dosc masywnie Dla odmiany nastepna fotka 29er w terenie Edytowane 22 Maja 2019 przez LukLagun 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 To ja dodam swojego korzystając z hypeu na chisele. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szturmanKRK Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 To może i ja pokaże swojego 29era, niestety pogoda nie dopisuje więc póki co stoi w mieszkaniu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskid Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Ujeżdżacz skał w swoim naturalnym środowisku, a konkretnie na szlaku przez hrobaczą łąkę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 24 Maja 2019 Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 W dniu 19.04.2012 o 12:52, ZbyszekP napisał: Witam, niniejszym zakładam nowy temat, który będzie galerią zdjęć rowerów forumowiczów. Zaznaczam od razu, że chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcia właścicieli, a nie ściągane z internetu. Może być też krótki opis najważniejszych elementów, ale moją intencją nie jest prowadzenie wylewnej dyskusji na temat co się komu podoba, a co nie. Galeria ma być inspiracją, ma pokazywać co można kupić / złożyć i jak wygląda dany rower w danym rozmiarze i z danymi komponentami. Szczegółowe pytania do właściciela roweru proponuję zadawać na adres prywatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Pany, postami " Jest tu jakiś MODERATOR ? " moda nie wywołacie, jest taki przycisk "zgłoś" i z niego skorzystać należy. A w sumie to należało już dawno temu. Posprzątałem ostatnie 5 stron tematu (więcej mi się nie chciało), zmarnowałem na to sporo czasu (a kiedy mod marnuje czas to się zły robi), i normalnie kilka postów regulaminowych ze zdjęciami i kilkadziesiąt pier.., offtopu. Tak to nie będzie, post wyżej przypomnienie regulaminu tego tematu i OD TERAZ KAŻDY POST NIE PREZENTUJĄCY ZDJĘCIA Z ROWEREM AUTORA BĘDZIE OD RAZU USUWANY, A SAM AUTOR DOSTANIE STOSOWNĄ "NAGRODĘ". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szturmanKRK Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 Jako że pogoda dzisiaj dopisuje, przewietrzyłem swojego Yetiego i go nieco pobrudziłem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Dwa miesiące za mną, coraz lepiej się na nim czuję. Przesiadka ze "zwykłego" Stumpjumpera zdecydowanie na plus, zarówno w dół jak i (o dziwo!) pod górę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheJW Napisano 28 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Niektórzy panicznie hamują omijając błoto i kałuże...ja tylko się uśmiecham i jadę przed siebie. Bo w ściganiu liczy się dla mnie przede wszystkim fun! Wynik to kwestia drugorzędna. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahaja Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Pik'TA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi