Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A nie chce sie mlodemu zrobic jakiejs galeryjki ze zblizeniami na rozne fragmenty roweru? Takie smaczki, wisz- rozumisz, spawy, rury, hample, itp...

Napisano
2 godziny temu, shotgun napisał:

A nie chce sie mlodemu zrobic jakiejs galeryjki ze zblizeniami na rozne fragmenty roweru? Takie smaczki, wisz- rozumisz, spawy, rury, hample, itp...

Sadze ze cus dam rade ogarnac :thumbsup:

Napisano

To jakby ogarnal, to bardzo prosze podeslac na priv linka, bo temat moze pojsc w zapomnienie.

Napisano

Juz po ochrzszczeniu :D:thumbsup:

Zrobione raptem 25km  hamulce dotarte  zawieszenie ustawione :thumbsup:  .

Musze powiedziec ze bylem sceptycznie nastawiony na 29er gdy testowalem demo tego roweru na nizszym osprzecie. Ale po wczorajszej jezdzie zmienilem zdanie i  przesiadka z 27.5 na 29er byla dobrym wyborem.  Az sie chce zjezdzac w dol B)

20190427_134858-3024x1701.jpg

• +1 pomógł 4
Napisano
4 godziny temu, Sobek82 napisał:

Zębatkę po obręczy mogli by już wymyślić, ciekawe jaką pojemność musiałaby mieć zmieniarka ;)

Kolana mogłyby się brudzić od smaru z łańcucha. ;)

Napisano

W porównaniu do poprzednika - lepiej :) Za mało jeszcze nim przejechałem, żeby ocenić drobne szczegóły. Ogólnie jest szybciej, sztywno - wiadomo, lepsza pozycja jak dla mnie, napęd SRAM Eagle NX (przesiadka z SLX 1x11) w moim odczuciu lepiej działa. Waga 12kg z pedałami (konfiguracja jak na zdjęciu), dokładnie tyle co poprzednik, na zbijanie wagi przyjdzie czas.

Napisano (edytowane)

Witajcie, poznajcie mojego Talona 3, z którym coraz lepiej się dogadujemy :D

Może nie poraża osprzętem, ale sprawia wiele, wiele radości, a to chyba najważniejsze! :) A osprzęt się ulepszy, plany już mam.

bdl8w1.jpg

Edytowane przez desix
  • +1 pomógł 4
Napisano

Nie wiem, czy ktoś z Was pamięta mojego białego Talona 29. Po gwarancyjnej wymianie ramy wygląda jak na załączonym obrazku. Na chwilę przed wymianą na nowszy model...

IMG_4957.JPG

• +1 pomógł 1