MartinGIR Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 Teraz, zaq49 napisał: To może zmień na takie ładowane od boku. Dzieki. Mialem dwa rozne rodzaje takich ale bidony nie siedzialy w nich idealnie prosto. Obecne sprawdzaja sie bardzo dobrze. Cytuj
Qbek84 Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 9 minut temu, MartinGIR napisał: Dzieki. Mialem dwa rozne rodzaje takich ale bidony nie siedzialy w nich idealnie prosto. Obecne sprawdzaja sie bardzo dobrze. Nie wiem jakiej firmy miałeś, ale ja w zeszłym roku przekonałem się do bidonu na rowerze i kupiłem dedykowany do roweru model Speca - Zee Cage. Sprawdza się bardzo dobrze - mimo wytrzepywania go po szlakach i trasach enduro w Bielsku nigdy nie zdarzyło się by bidon wypadł. Cytuj
mess Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 17 godzin temu, Eazy napisał: Chrzest bojowy nowego 'składaka'. Momentami sporo błota, ale pogoda dzisiaj wyborna gdzie ten chrzest był? Cytuj
Eazy Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 Przeciwległa strona To był indywidualny chrzest bojowy Aczkolwiek chodzi mi po głowie udział w jakiejś amatorskiej imprezie MTB Cytuj
MartinGIR Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 8 godzin temu, Qbek84 napisał: Nie wiem jakiej firmy miałeś, ale ja w zeszłym roku przekonałem się do bidonu na rowerze i kupiłem dedykowany do roweru model Speca - Zee Cage. Sprawdza się bardzo dobrze - mimo wytrzepywania go po szlakach i trasach enduro w Bielsku nigdy nie zdarzyło się by bidon wypadł. Wyglada na to ze mam ta sama w swoim Jekyllu ale moja jest chyba jakas defektywna - bidon troche odstaje w strone wejscia/wyjscia i pare razy udalo mi sie go zgubic. Dzieki za info ze twoja dziala na 100%; warto bedzie moja wymienic. Cytuj
mess Napisano 18 Marca 2019 Napisano 18 Marca 2019 elite rocko można wyciągać na lewo i prawo, koszyk właśnie pod ciasne scenariusze Cytuj
MartinGIR Napisano 20 Marca 2019 Napisano 20 Marca 2019 W dniu 18.03.2019 o 18:30, mess napisał: elite rocko można wyciągać na lewo i prawo, koszyk właśnie pod ciasne scenariusze Dzieki. Chyba przyzwyczailem sie do tych Cannibal koszykow. Maja podobny ksztalt do Rocko i zaczynaja byc dla mnie calkiem latwe w obsludze. Cytuj
zaako Napisano 23 Marca 2019 Napisano 23 Marca 2019 (edytowane) Czas na nowe single w Karkonoszach. Edytowane 23 Marca 2019 przez zaako A oto zdobywca z poprzedniego sezonu 5 Cytuj
Dezent Napisano 23 Marca 2019 Napisano 23 Marca 2019 (edytowane) Moje 11 kg radości Edytowane 23 Marca 2019 przez Dezent 6 Cytuj
wojtt80 Napisano 29 Marca 2019 Napisano 29 Marca 2019 Może mi się wydaje, ale coś taki kolorystyczny "misz masz" tam masz Cytuj
Gość Napisano 29 Marca 2019 Napisano 29 Marca 2019 Sorry Janisław, ale to nawet jest w stylu "rzygam tęczą". A poważniej, to jakbyś ramę przełożył. Cytuj
Janisław Napisano 29 Marca 2019 Napisano 29 Marca 2019 (edytowane) Nie tyle przełożył, co złożył od nowa. Zamysł był zbudować budżetowego 29-era, żeby po okolicznych szutrach nie bujać się na endurówce Dlatego połowa roweru to różne "przyda się" znalezione w piwnicy, trochę używek (choćby ta specyficznie kolorowa reba za £100) - nowe jedynie są koła, mykmyk i rama. I wyszło jak wyszło - ale tanio i lekko Teraz, seawolf688 napisał: @Janisław to ta rama z aliexpress? Dokładnie. Edytowane 29 Marca 2019 przez Janisław Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi