Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sol Napisano 13 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Taka sytuacja. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Ulala, hajtałer Tera to dopiero będzie enduro przez duże Ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Coś pan, ja go do lasu kupiłem ... co to te ęduro tak w ogóle, do jedzenia coś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 59 minut temu, Sol napisał: Coś pan, ja go do lasu kupiłem ... co to te ęduro tak w ogóle, do jedzenia coś? :) Noo, w sumie do sklepu po bułki powinieneś też dać radę;) Tyle tych rowerów... a Santa zawsze wrażenie zrobi. Fajny sprzęcior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Godzinę temu, Sol napisał: co to te ęduro tak w ogóle, do jedzenia coś? Całkiem możliwe... bo gdzieś wyczytałem, że do tego jest niezbędna nerka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Kurdesz, myślałem że jednak żołądek :) Ale jakby co spox, nie było tak źle. Rama, owszem, nówka - ale reszta to mieszanina przeszczepów z poprzednika i okazji. Btw, niby czołg ale podejrzanie szybko zapierdziela ... muszę to przemyśleć ... mialo być wolno i wygodnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Szybko przez te opony - w końcu niby nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Własnie jak te NN . Duże opory toczenia np w porównaniu do Agressora ? ps. sprzęt stoi i czeka chyba aż ktoś sie nim zainteresuje i go pożyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) Nom, nie wiem bo nie mam porównania. Ale ponieważ to wersja TrailStar, ma miękką mieszankę i faktycznie trochę kotwiczy. No ale trzymają dobrze - coś za coś. Tyle że przy okazji znikają dość szybko. Niebawem wstawiam set MK II, sam jestem ciekaw jak wypadną. Edytowane 14 Marca 2019 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MartinGIR Napisano 16 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Probujac trase pierwszego etapu 2019 Girona MTB Challange. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Bidony na styk. Nic się z nimi nie dzieje podczas pracy zawieszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinGIR Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 12 godzin temu, pawel2208 napisał: Bidony na styk. Nic się z nimi nie dzieje podczas pracy zawieszenia? Nie, wszystko cacy. Nie za latwo wyjac ale do zrobienia podczas jazdy w lagodniejszym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Chrzest bojowy nowego 'składaka'. Momentami sporo błota, ale pogoda dzisiaj wyborna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq49 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 23 godziny temu, MartinGIR napisał: Nie, wszystko cacy. Nie za latwo wyjac ale do zrobienia podczas jazdy w lagodniejszym terenie. To może zmień na takie ładowane od boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinGIR Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Teraz, zaq49 napisał: To może zmień na takie ładowane od boku. Dzieki. Mialem dwa rozne rodzaje takich ale bidony nie siedzialy w nich idealnie prosto. Obecne sprawdzaja sie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 9 minut temu, MartinGIR napisał: Dzieki. Mialem dwa rozne rodzaje takich ale bidony nie siedzialy w nich idealnie prosto. Obecne sprawdzaja sie bardzo dobrze. Nie wiem jakiej firmy miałeś, ale ja w zeszłym roku przekonałem się do bidonu na rowerze i kupiłem dedykowany do roweru model Speca - Zee Cage. Sprawdza się bardzo dobrze - mimo wytrzepywania go po szlakach i trasach enduro w Bielsku nigdy nie zdarzyło się by bidon wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 17 godzin temu, Eazy napisał: Chrzest bojowy nowego 'składaka'. Momentami sporo błota, ale pogoda dzisiaj wyborna gdzie ten chrzest był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Okolice Nadarzyna k. Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 ok, myślałem, że leciałeś PB w markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Przeciwległa strona To był indywidualny chrzest bojowy Aczkolwiek chodzi mi po głowie udział w jakiejś amatorskiej imprezie MTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinGIR Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 8 godzin temu, Qbek84 napisał: Nie wiem jakiej firmy miałeś, ale ja w zeszłym roku przekonałem się do bidonu na rowerze i kupiłem dedykowany do roweru model Speca - Zee Cage. Sprawdza się bardzo dobrze - mimo wytrzepywania go po szlakach i trasach enduro w Bielsku nigdy nie zdarzyło się by bidon wypadł. Wyglada na to ze mam ta sama w swoim Jekyllu ale moja jest chyba jakas defektywna - bidon troche odstaje w strone wejscia/wyjscia i pare razy udalo mi sie go zgubic. Dzieki za info ze twoja dziala na 100%; warto bedzie moja wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 elite rocko można wyciągać na lewo i prawo, koszyk właśnie pod ciasne scenariusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinGIR Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 W dniu 18.03.2019 o 18:30, mess napisał: elite rocko można wyciągać na lewo i prawo, koszyk właśnie pod ciasne scenariusze Dzieki. Chyba przyzwyczailem sie do tych Cannibal koszykow. Maja podobny ksztalt do Rocko i zaczynaja byc dla mnie calkiem latwe w obsludze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 to wungiel? (koszyki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi