bladawiec Napisano 20 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 3 godziny temu, skwarek2 napisał: Galeria - pokaż ROWER a nie kupę części z oponami w tle... E tam co tam opony. Pralka FRANIA w kolorze khaki rządzi :). Przepraszam za offf top, ale nie mogłem się powstrzymać gdy ujrzałem bohaterkę drugiego planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 20 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 3 godziny temu, skwarek2 napisał: Galeria - pokaż ROWER a nie kupę części z oponami w tle... 6 minut temu, bladawiec napisał: E tam co tam opony. Pralka FRANIA w kolorze khaki rządzi :). Przepraszam za offf top, ale nie mogłem się powstrzymać gdy ujrzałem bohaterkę drugiego planu. to rower ......tyle, że w serwisie , chcesz zobaczyć cały to poszukaj kilka stron dalej Frania jak frania...jeszcze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojjas Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Koszyk na bidon poprawiony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Wyglada jakby rama byla za mala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Dawno nic tutaj nie wrzucałem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Naprawde dobrze Ci sie na tym jezdzi ? Konkretnie w dol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 (edytowane) Myk myk jest to w czym problem ? Może jest nieco nieproporcjonalny i ma długie nogi lub zwyczajnie mu tak wygodnie Pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2019 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Po prostu wyglada jakby przy 190cm mial rame M, ale moze tak lubi. Przy zjechanym w dol Reverbie, siodlo mialem ponizej kiery i mozna bylo ciezko cisnac po beskidzkiej rabance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 jak już offtop to jak mnie nie podobają sie te opony z jasnym bokiem. bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 5 minut temu, niuti napisał: jak już offtop to jak mnie nie podobają sie te opony z jasnym bokiem. bleee Nie... no to masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Tu wyglada swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardcore90 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) Przesiadka z 27.5+ na 29 Przyszły tydzień dojdzie myk myk. Jest to mój pierwszy FS Niebawem fotki z terenu. Edytowane 2 Marca 2019 przez Hardcore90 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) KTM Ultra Flite 2015. Wygrzebany z czeluści garażu. Zwraca uwagę baaaardzo "rekreacyjna" geometria ;-) Postępu nie zatrzymasz :-) Edytowane 2 Marca 2019 przez KNKS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 7 godzin temu, Hardcore90 napisał: Przesiadka z 27.5+ na 29 Jest inny temat na forum do pokazywania swoich rowerów na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketchup91 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 A oto mój 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Widzę, że coraz ciekawsze zdjęcia w tym temacie... kupa aluminiowego złomu w piwnicy, rower niczym obraz na ścianie, zdjęcie z katalogu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 10 godzin temu, Qbek84 napisał: Widzę, że coraz ciekawsze zdjęcia w tym temacie... kupa aluminiowego złomu w piwnicy, rower niczym obraz na ścianie, zdjęcie z katalogu... Zdjęcie katalogowe customowego Sikorskiego z Leftym? To są takie katalogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 W dniu 1.03.2019 o 14:25, shotgun napisał: Naprawde dobrze Ci sie na tym jezdzi ? Konkretnie w dol? Tak, jeździ mi się bardzo dobrze. tak jak kolega napisał jest myk-myk . A budowę mam ... no cóż taką jaką mam długieeee nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 2 minuty temu, homzal napisał: Zdjęcie katalogowe customowego Sikorskiego z Leftym? To są takie katalogi ? Nie wiem czy są... nie interesuje mnie to. Wchodzę i oceniam to co widzę na pierwszy rzut oka... czyli czarny rower na czarnym tle i wygląda jak zdjęcie z katalogu. Takie są moje odczucia. To jest galeria 29er'ów... czyli rowerów górskich i najchętniej te rowery widziałbym na tle krajobrazu, do którego został stworzony. Ewentualnie na tle jakiegokolwiek krajobrazu, ale nie czarnej ścianki, ściany czy gratów w piwnicy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 @Qbek84 Czepiasz się strasznie i bezpodstawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Teraz, Donayo napisał: @Qbek84 Czepiasz się strasznie i bezpodstawnie. Wyrażam swoją opinię... mam chyba do tego prawo. Jeżeli ktoś chce zaprezentować swój rower, to mógłby się do tego przyłożyć... ale jak Wam wystarcza bylejakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 @Qbek84 To jest forum, nie portfolio fotografa. O ile zdjęcie spełnia założenia tego wątku i regulaminu może być zarówno dobre jak i "bylejakie". Zresztą akurat zdjęcie @ketchup91 zaliczyłbym do tych dobrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Gorąco zapraszam do prezentowania studyjnych, piwnicznych, naściennych i garażowych fotek 29erów na : [Galeria] Pokaż Twojego XXera ... gdziekolwiek byle wewnątrz Ta galera rządzi się trochę innymi zasadami. Musi być 29er tak jakby bardziej na zewnątrz w środowisku naturalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Pierwszy post w tym temacie w żaden sposób nie wskazuje, że mają to być zdjęcia na zewnątrz czy jakiekolwiek inne. Jedyne kryterium to koła 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Teraz, Donayo napisał: Pierwszy post w tym temacie w żaden sposób nie wskazuje, że mają to być zdjęcia na zewnątrz czy jakiekolwiek inne. Jedyne kryterium to koła 29. Skoro został specjalnie stworzony wątek dla takich "wewnętrznych" zdjęć by odsiać je z galerii rowerów prezentowanych w swoim naturalnym środowisku, to można by się do tego uprzejmie zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi